Connect with us
Gra─Ĺevina

Posetite B2B poslovni portal Me─Ĺunarodnog sajma gra─Ĺevinarstva

45. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE
Gradimo budu─çnost sada

Najve─çi sajamski doga─Ĺaj u gra─Ĺevinskoj industriji u jugoisto─Źnoj Evropi, Sajam gra─Ĺevinarstva u Beogradu, odr┼ża─çe se od 17. do 20. aprila 2019. godine na Beogradskom sajmu, uz slogan ÔÇťGradimo budu─çnost sadaÔÇŁ.

Ova specijalizovana me─Ĺunarodna manifestacija obuhvata sve segmente gra─Ĺevinske industrije ÔÇô od istra┼żivanja i projektovanja, izgradnje i odr┼żavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, gra─Ĺevinskih ma┼íina, ure─Ĺaja i alata.

Svim u─Źesnicima i poslovnim posetiocima 45. Me─Ĺunarodnog sajma gra─Ĺevinarstva na raspolaganju je B2B poslovni portal, koji je sa ciljem umre┼żavanja uspe┼íno implementiran poslednjih godina na najve─çim manifestacijama Beogradskog sajma.

Po uzoru na velike svetske sajmove, Beogradski sajam je ulo┼żio napore da biznis segment podigne na vi┼íi nivo i ponudi u─Źesnicima sajma mogu─çnost da lak┼íe i br┼że do─Ĺu do potencijalnih poslovnih partnera te, pre samog doga─Ĺaja, zaka┼żu poslovne sastanke sa u─Źesnicima sajma, a sa ciljem podsticaja privrede, pove─çanja izvoza doma─çih i proizvoda iz regiona i osvajanja novih tr┼żi┼íta.

Beogradski sajam kreirao je specijalne pakete za poslovne posetioce i goste na predstoje─çem 45. Me─Ĺunarodnom sajmu gra─Ĺevinarstva, kojima je mogu─çe ostvariti slede─çe pogodnosti: ulaznicu za sva ─Źetiri dana sajma, registraciju i kreiranje poslovnog profila za pristup bazi izlaga─Źa i online zakazivanje sastanaka (B2B Talk), pristup u Business Lounge koji podrazumeva besplatan wi-fi, toplo i hladno osve┼żenje, mesto za kratke poslovne sastanke, pomo─ç oko ugovaranja sastanaka, informacije o izlaga─Źima (vodi─Ź), kori┼í─çenje ra─Źunara i ┼ítampa─Źa, i jo┼í niz pogodnosti.

Prema procenama manifestaciju ─çe posetiti vi┼íe od 40 hiljada ljudi, me─Ĺu kojima ─çe biti stru─Źni posetioci, ali i brojna ┼íiroka publika, zainteresovana za gra─Ĺevinske radove, renoviranja i opremanje ku─ça i stanova.

Vi┼íe informacija o B2B portalu Sajma gra─Ĺevinarstva na: http://seebbe.talkb2b.net/

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs