Connect with us
Novosti

Konferencija SEE ENERGY- Connect & Supply II 2020 bi─çe odr┼żana po poslednjim preporu─Źenim preventivnim merama

U skladu sa nacionalnim merama kriznog ┼ítaba i merama grada Novog Sada, a u cilju suzbijanja pandemije COVIDA-19 konferencija SEE ENERGY- Connect & Supply II 2020 bi─çe odr┼żana po poslednjim preporu─Źenim preventivnim merama.

Konferencija je podeljena u 4 sesije koje ─çe biti odr┼żane u toku dva radna dana, 1. i 2. oktobra po┼ítujuci preventivne mere bezbednosti protiv COVID-19 virusa.

Registracija u─Źesnika vr┼íi─çe se za svaku sesiju pojedina─Źno iz razloga ┼íto maksimalnan broj u─Źesnika po sesiji je 30. (poslednja doneta mera Kriznog ┼ítaba).

Svi u─Źesnici konferencije imaju obavezu no┼íenja za┼ítitnih maski, koje je obezbedio organizator, upotrebu dezinfekcionih sredstava i po┼ítovanje socijalne distance od 2m. Dezinfekcija prostora konferencijske i ketering sale vr┼íi─çe se pre i nakon zavr┼íetka svake sesije.

Konferencija ─çe biti dostupna i ONLINE svim zaineteresovanim licima koja se registruju na posebnom registracionom formularu, nakon ─Źega ─çe im biti dostavljeno uputstvo samog prijavljivanja i u─Źestvovanja. Online u─Źesnici ─çe tako─Ĺe biti direktno uklju─Źeni u program i ima─çe mogu─çnost postavljanja pitanja i diskusije.

Agenda me─Ĺunarodne konferencije SEE Energy – Connect & Supply II 2020

U nastavku dostavljamo Vam linkove registracionih formulara:

REGISTRACIJA za li─Źno prisustvo na konferenciji

REGISTRACIJA za online prisustvo na konferenciji

Molimo Vas da Vaše registracione formulare pošaljete na see-energy@serbio.rs

Za sva dodatna pitanja na raspolaganju Vam je koordinator projekta Jelena Bun─Źi─ç – jelena.buncic@serbio.rs i SERBIO tim.

Serbio logo

Nacionalna asocijacija za biomasu SERBIO
Bulevar Mihajla Pupina 6/6, 21 000 Novi Sad
+381 21 382 35 33
office@serbio.rs
www.serbio.rs