Connect with us
Promo

Zašto su Hisense klime pravi izbor za vas?

Magi─Źni svet inverterskih klima

┼Żeleli biste da va┼í klima ure─Ĺaj zna da li ve┼żbate ili ─Źitate i prilagodi temperaturu sobe tome? Da u isto vreme pre─Źi┼í─çava vazduh, elimini┼íu─çi bakterije i viruse? Da greje i kada spoljna temperatura padne ispod -20 Ôäâ, a sve to uz minimalnu potro┼ínju energije? Pogledajte izbliza neverovatan svet Hisense ure─Ĺaja za hla─Ĺenje i grejanje u kojem takve ┼żelje postaju stvarnost.

Pre ─Źetvrt veka Hisense je zapo─Źeo revoluciju klima ure─Ĺaja koja i dalje traje. Kao kompanija koja je prva proizvela inverterski klima ure─Ĺaj u Kini, sa 25 godina tradicije razvoja i promocije inverterske tehnologije, Hisense omugu─çava svojim korisnicima sve┼ż i prijatan vazduh u prostorijama u kojima borave bez obzira na vremenske uslove. Da se pionirski poduhvat sa potpuno novim na─Źinom regulisanja temperature, vla┼żnosti i kvaliteta vazduha isplatio, svedo─Źe izuzetni klima ure─Ĺaji ove kompanije.

Najsavremenija tehnologija za najbolje performanse

Za razliku od klasi─Źnog klima ure─Ĺaja, gde se vazduh uduvava punim kapacitetom ─Źak i kada je temperatura malo iznad ili malo ispod zadate, inverter klima ure─Ĺaj ima promenjljiv re┼żim rada. Potpuna DC invertorska tehnologija predstavlja skup savremene tehnologije koja omogu─çuje inteligentan rad klima ure─Ĺaja i minimizira gubitke energije. Kompresor radi efikasnije i neometano, kontrola temperature je preciznija, a nivo buke je ni┼żi.

S druge strane, tehnologija turbo pove─çanja frekvencije omogu─çuje brzo hla─Ĺenje i grejanje i omogu─çuje vam da u┼żivate u ve─çem protoku vazduha koji za kra─çe vreme obezbe─Ĺuje prijatnu temperaturu.

Štiti vaš dom i vaše zdravlje

Hisense napredna Hi-Nanotehnologija ┼ítiti va┼í dom stvarajuc╠üi enormno visoku koncentraciju pozitivnih i negativnih jona, do 1 milion/cm3, koji imaju sna┼żno oksidativno i visoko reaktivno dejstvo. Ovi joni se vezuju za povr┼íine bakterija ili virusa, zbog ─Źega gube svoju aktivnost i na kraju ih transformi┼íu u bezopasne molekule vode. Francuska laboratorija Texcell, globalna organizacija za istra┼żivanje ugovora koja je specijalizovana za virusno testiranje, pokazala je da Hi-Nano mo┼że inhibirati koronavirus (SARS-CoV-2) za 93,54% u roku od samo dva sata, osiguravajuc╠üi da je vazduh koji udi┼íete ─Źist i pre─Źi┼íc╠üeni.

Hisense klima ure─Ĺaji – Sve┼żina prirode u ku─çi – YouTube

Izuzetan kapacitet grejanja i ušteda energije

Sa Hisense klima ure─Ĺajima mo┼żete u┼żivati u toplini svog doma, ─Źak i kada spoljne temperature dostignu -22┬░C. Ve─çina inverterskih klima ure─Ĺaja poseduje i greja─Ź tacne spolja┼ínje jedinice ┼íto omogu─çava da ne do─Ĺe do smrzavanja kada je spolja┼ínja temperatura oko 0Ôäâ i obezbe─Ĺuje visoku vla┼żnost vazduha.

U re┼żimu mirovanja, klima ure─Ĺaj automatski pokre─çe re┼żim u┼ítede energije. Umesto 5W, potro┼ínja iznosi svega 1W na sat, ┼íto predstavlja u┼ítedu struje od 80%.

Inteligencija vama na usluzi

Ono ┼íto privla─Źi posebnu pa┼żnju zbog u┼ítede vremena jeste ─Źinjenica da samo jednim tasterom mo┼żete aktivirati ve┼íta─Źku inteligenciju nadzora vazduha i kontrolisati temperaturu, vla┼żnost, smer duvanja i koli─Źinu vazduha na sveobuhvatan na─Źin. Nemojte brinuti oko toga kako ─çete koristiti klima ure─Ĺaj, AI ─çe to uraditi umesto vas.

Poverenje miliona ljudi širom sveta

Uz izvoz proizvoda u preko 160 zemalja i regiona, Hisense je sponzorisao najve─çe sportske doga─Ĺaje na svetu, poput UEFA EURO 2016. i 2020. godine, kao i FIFA svetsko prvenstvo 2018. godine i svetsko prvenstvo u Kataru 2022. U kineskom globalnom istra┼żivanju nacionalnog imid┼ża, koje sprovodi China International Publishing Group, Hisense je progla┼íen za jedan od deset najpoznatijih kineskih brendova u inostranstvu ┬ápet godina zaredom.

Na tr┼żi┼ítu Srbije Hisense je prisutan ve─ç dve godine i prepoznat kao brend koji ima najbolji odnos cene i kvaliteta, a na vama je samo da se u to uverite.

Vi┼íe informacija o ure─Ĺajima mo┼żete prona─çi na Hisense klima ure─Ĺaji.

Delta Term logo

DELTA TERM d.o.o.
Svetog Save 26 (naselje Radio Far), 11271 Sur─Źin-Beograd, Srbija
Tel/Fax: +381 11 3133 015; 3131 450; 3133 016; 3131 353
Mob: +381 63 4433 79; 63 6622 92
Maloprodaja: +381 62 3927 66

Radno vreme: 08-16h (08-14h subotom)
prodaja@deltaterm.com
www.deltaterm.com

Pogledajte virtuelnu turu