Connect with us
Promo

Zašto su Hisense klime pravi izbor za vas

Objavljeno

:

Hisense klima

Magični svet inverterskih klima

Želeli biste da vaš klima uređaj zna da li vežbate ili čitate i prilagodi temperaturu sobe tome? Da u isto vreme prečišćava vazduh, eliminišući bakterije i viruse? Da greje i kada spoljna temperatura padne ispod -20 , a sve to uz minimalnu potrošnju energije? Pogledajte izbliza neverovatan svet Hisense uređaja za hlađenje i grejanje u kojem takve želje postaju stvarnost.

Pre četvrt veka Hisense je započeo revoluciju klima uređaja koja i dalje traje. Kao kompanija koja je prva proizvela inverterski klima uređaj u Kini, sa 25 godina tradicije razvoja i promocije inverterske tehnologije, Hisense omugućava svojim korisnicima svež i prijatan vazduh u prostorijama u kojima borave bez obzira na vremenske uslove. Da se pionirski poduhvat sa potpuno novim načinom regulisanja temperature, vlažnosti i kvaliteta vazduha isplatio, svedoče izuzetni klima uređaji ove kompanije.

Najsavremenija tehnologija za najbolje performanse

Za razliku od klasičnog klima uređaja, gde se vazduh uduvava punim kapacitetom čak i kada je temperatura malo iznad ili malo ispod zadate, inverter klima uređaj ima promenjljiv režim rada. Potpuna DC invertorska tehnologija predstavlja skup savremene tehnologije koja omogućuje inteligentan rad klima uređaja i minimizira gubitke energije. Kompresor radi efikasnije i neometano, kontrola temperature je preciznija, a nivo buke je niži.

S druge strane, tehnologija turbo povećanja frekvencije omogućuje brzo hlađenje i grejanje i omogućuje vam da uživate u većem protoku vazduha koji za kraće vreme obezbeđuje prijatnu temperaturu.

Štiti vaš dom i vaše zdravlje

Hisense napredna Hi-Nanotehnologija štiti vaš dom stvarajući enormno visoku koncentraciju pozitivnih i negativnih jona, do 1 milion/cm3, koji imaju snažno oksidativno i visoko reaktivno dejstvo. Ovi joni se vezuju za površine bakterija ili virusa, zbog čega gube svoju aktivnost i na kraju ih transformišu u bezopasne molekule vode. Francuska laboratorija Texcell, globalna organizacija za istraživanje ugovora koja je specijalizovana za virusno testiranje, pokazala je da Hi-Nano može inhibirati koronavirus (SARS-CoV-2) za 93,54% u roku od samo dva sata, osiguravajući da je vazduh koji udišete čist i prečišćeni.

Hisense klima uređaji – Svežina prirode u kući – YouTube

Izuzetan kapacitet grejanja i ušteda energije

Sa Hisense klima uređajima možete uživati u toplini svog doma, čak i kada spoljne temperature dostignu -22°C. Većina inverterskih klima uređaja poseduje i grejač tacne spoljašnje jedinice što omogućava da ne dođe do smrzavanja kada je spoljašnja temperatura oko 0℃ i obezbeđuje visoku vlažnost vazduha.

U režimu mirovanja, klima uređaj automatski pokreće režim uštede energije. Umesto 5W, potrošnja iznosi svega 1W na sat, što predstavlja uštedu struje od 80%.

Inteligencija vama na usluzi

Ono što privlači posebnu pažnju zbog uštede vremena jeste činjenica da samo jednim tasterom možete aktivirati veštačku inteligenciju nadzora vazduha i kontrolisati temperaturu, vlažnost, smer duvanja i količinu vazduha na sveobuhvatan način. Nemojte brinuti oko toga kako ćete koristiti klima uređaj, AI će to uraditi umesto vas.

Poverenje miliona ljudi širom sveta

Uz izvoz proizvoda u preko 160 zemalja i regiona, Hisense je sponzorisao najveće sportske događaje na svetu, poput UEFA EURO 2016. i 2020. godine, kao i FIFA svetsko prvenstvo 2018. godine i svetsko prvenstvo u Kataru 2022. U kineskom globalnom istraživanju nacionalnog imidža, koje sprovodi China International Publishing Group, Hisense je proglašen za jedan od deset najpoznatijih kineskih brendova u inostranstvu  pet godina zaredom.

Na tržištu Srbije Hisense je prisutan već dve godine i prepoznat kao brend koji ima najbolji odnos cene i kvaliteta, a na vama je samo da se u to uverite.

Više informacija o uređajima možete pronaći na Hisense klima uređaji.

Delta Term logo

DELTA TERM d.o.o.
Svetog Save 26 (naselje Radio Far), 11271 Surčin-Beograd, Srbija
Tel/Fax: +381 11 3133 015; 3131 450; 3133 016; 3131 353
Mob: +381 63 4433 79; 63 6622 92
Maloprodaja: +381 62 3927 66

Radno vreme: 08-16h (08-14h subotom)
prodaja@deltaterm.com
www.deltaterm.com

Pogledajte virtuelnu turu

 

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno