Connect with us
Promo

Wienerberger – Tondach krovni prozori

Ako upravo gradite kuću, ili pak renovirate tavan, Tondach krovni prozori su rešenje za Vas. Sve pozitivne promene koje krovni prozori donose odraziće se na celokupan komfor vašeg doma. Uz Tondach prozore, mogućnosti za uređenje potkrovlja su neograničene, bilo da je u pitanju poslovni prostor ili dečija soba.

Tondach krovni prozori su dizajnirani tako da obezbeđuju savrÅ¡enu ventilaciju prostorija, optimalan nivo osvetljenja i stvaraju odličnu mikro-klimu za stanovanje. Takođe, Tondach krovnim prozorima dobijate kvalitet i pravilno cirkulisanje vazduha koje donosi neophodnu količinu kiseonika koja utiče na smanjenje stresa i povećanje koncentracije – Å¡to je svakako ključno za održavanje svakodnevnog kvaliteta života.

Wienerberger kompanija konstantno traži rešenja koja će racionalizovati potrošnju energije, čuvati Vaše okruženje i osigurati zdraviji život i sigurnost svih ukućana. Misija Wienerberger kompanije je da ponude celokupan program održivih građevinskih materijala i sistemskih rešenja kako bi Vaš dom bio sagrađen od vrhunskog kvaliteta!  

WIENERBERGER doo KANJIŽA
Subotički put 57,24420 Kanjiža
T. +381 24873303
office.rs@wienerberger.com
www.wienerberger.rs