Connect with us

Promo

Crna (rasveta) je u trendu

Objavljeno

:

rna RABALUX rasveta u dnevnoj sobi

Trendovi se mogu menjati, međutim, postoji jedna boja koja se često primenjuje u enterijeru i dolazi do izražaja. Pogađate, to je crna! Neutralna boja koja dodaje određenu eleganciju i sofisticiranost svakom prostoru!

Rasveta u crnoj boji sasvim sigurno pobeđuje i u 2022. Fleksibilna je, prilagodljiva i nadopunjava se sa mnogim stilovima u dizajnu enterijera!

„Rasveta u crnoj boji evidentno je dostigla svoj vrhunac sa sve većom popularizacijom skandinavskog i industrijskog stila u enterijeru. Smatram da je dobro dizajnirana rasveta nezaobilazni detalj svakog kvalitetnog enterijera, naročito kada je u pitanju crna boja. Svedeni i dobro projektovani enterijeri sa detaljima u vidu crne rasvete ne iziskuju da se prostor dodatno opterećuje drugim detaljima koji bi mu naglasili autentičnost“, rekla je za naš časopis arhitektica Aleksandra Pavlović.

Rabalux je sinonim i za pouzdanost i optimalni odnos cena/kvalitet u smislu tradicionalnih i energetski efikasnih svetiljki. Portfolio proizvoda koji se svake godine obnavlja je u skladu sa najnovijim trendovima unutrašnjeg uređenja. Rabalux osvetljava Vaš život!

„Crna rasveta se već duže vreme dosta koristi i vrlo često se primenjuje u svedenim, jednostavnijim enterijerima jer tada ona dolazi do izražaja. U modernim, luksuznim enterijerima uglavnom deluje prefinjeno i lepo se ističe. Odlično se kombinuje i u „industrijskim“ enterijerima kojih je isto puno poslednjih par godina. Izbor crne rasvete je sve veći na tržištu i mi je takođe rado koristimo u našim projektima. Sigurna sam da će još dugo biti „u trendu“ jer je zahvalna za različite stilove oblikovanja enterijera, na neki način je kao kameleon – u industrijskom stilu deluje rustično, u svedenom i elegantnom prostoru deluje moderno i elegantno…. Primena joj je široka“, rekla nam je arhitektica Jelena Mitov iz Modelart Arhitekti.

Rasveta kao jedan od glavnih elemenata enterijera zahteva posebnu pažnju i analizu prostora, stoga je izuzetno bitno unapred promisliti o krajnjem cilju koji želimo da postignemo u istom.

„Prilikom odabira rasvete važno je uzeti u obzir namenu prostora, karakteristike istog, ispratiti željeni stil, trend i atmosferu koja treba da preovlada. Ono što crnu rasvetu karakteriše jeste njena fleksibilnost, prilagodljivost i nadopunjavanje sa većinom stilova. Takođe, trebalo bi obratiti pažnju na završnu obradu rasvete koja može biti sjajna, mat i peskirana. Savršeno funkcioniše u savremenim enterijerima gde prevladavaju jednostavnost i neutralne boje bez mnogo detalja i ukrasa, te time ostavljaju mogućnost osvetljenju da ostane zapaženo, bilo da se radi o ambijentalnom (kao što su visilice, lusteri), akcentualnom (u vidu lampi) ili funkcionalnom“, rekli su nam iz Synthesis Quatro studia.

U želji da podrži i olakša rad arhitektama i dizajnerima enterijera, Rabalux pruža mogućnost da kroz 3D modele dostupne na sajtu rabalux.rs/3d-modeli-za-preuzimanje detaljnije upoznate i istražite sve proizvode.

Rabalux SRB d.o.o.
Autoput za Zagreb br.20 (Belmax centar)
11080 Beograd-Zemun
T +381 11 2013 986
infosrb@rabalux.com
www.rabalux.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno