Connect with us
Novosti

Virtuelna konferencija i B2B sastanci – Upotreba ve┼íta─Źke inteligencije u okviru biznisa

Razvojna agencija Srbije, kao deo aktivnosti Evropske mre┼że preduzetni┼ítva, koorganizator je konferencije Applied Artificial Intelligence Conference 2020 i poslovnih sastanaka koji ─çe biti odr┼żani online 11. maja.

Konferencija i B2B sastanci bavi─çe se upotrebom ve┼íta─Źke inteligencije u okviru biznisa i prednostima koje kompanije mogu imati od kori┼í─çenja AI (artificial intelligence) u svom poslovanju.

Doga─Ĺaji nude besplatne i unapred ugovorene jedan na jedan sastanke, potom informisanje o primerima ve┼íta─Źke inteligencije koja se upotrebljava u poslovanju, a tako─Ĺe i generalno informisanje i znanja iz ove oblasti koje ─çe eksperti podeliti sa u─Źesnicima konferencije.

Virtuelni poslovni sastanci ─çe biti organizovani izme─Ĺu u─Źesnika, provajdera, eksperata iz svih segmenata poslovanja putem B2match online alata i zahtevaju samo prijavu i popunjavanje kompanijskog profila – https://aaic2020.b2match.io/signup . Registracija je besplatna.

Sve vi┼íe kompanija razmatra kori┼í─çenje ve┼íta─Źke inteligencije kako bi pospe┼íile svoje poslovanje, pove─çale prodaju i profite, jer kori┼í─çenje ovih tehnologija zaista mo┼że kreirati kompetitivne prednosti. Stoga je u─Źe┼í─çe na ovoj konferenciji i poslovnim susretima prava odluka za kompanije koje te┼że unapre─Ĺenju poslovanja i rezultata.

Applied Artificial Intelligence Conference 2020 se odr┼żava tre─çi put i o─Źekuje se da ove godine, u online formi, okupi preko 500 u─Źesnika iz 25 zemalja sveta. Vi┼íe o doga─Ĺaju mo┼żete prona─çi na linku https://aaic2020.b2match.io/ .

Izvor: RAS