Connect with us
Enterijer

Moderan enterijer za hedoniste!

Devojka u modernom dizajnerskom kupatilu

„Šta god možeš sanjati, to možeš i ostvariti“ – Walt Disney

Hedonistički pristup životu je umeće uživanja i radosti u malim stvarima koje se nalaze svuda oko nas. Bogatstvo i velika ulaganja automatski ne znače luksuz. Luksuzno uređen prostor je mnogo više od vrednosti imovine i uložene investicije.

Dolazak proleća je vreme za buđenje i obnavljanje energije u telu, prirodi, domu ili poslovnom prostoru. Kada obnavljate energiju koja se akumulirala tokom zimskog perioda oslobađate prostor novim idejama i akcijama u cilju osveženja doma.

Visoko kvalitetne tapete svetskih proizvođača / foto: Mega Concept d.o.o.

Visoko kvalitetne tapete svetskih proizvođača / foto: Mega Concept d.o.o.

Prilikom uređenja svog stambenog ili radnog prostora svi se vodimo funkcionalnim razlozima, a zaboravljamo onu drugu dimenziju koja nas čini srećnim i budi u nama čula za uživanje.
Važno je da ne zaboravimo na svoj hedonizam i sitnice koje nas čine opuštenim u današnjem brzom i stresnom svetu. Garsonjera, jednosoban stan, manji poslovni prostor može odisati elegancijom i glamurom.

Da bi Vam pomogli Mega Concept u svom asortimanu ima širok spektar proizvoda koji će Vam pomoći da uživate u opremanju i enterijeru Vašeg doma. Ukoliko želite da uživate u raskoši i lepoti tapeta nudimo Vam širok izbor raznih proizvođača kao što su Nemačka kompanija AS Creation, italijanska Versace, nemačka Arhitect paper, engleskih kompanija Cole and son i Preastige textiles.

Enterijer dnevne sobe

Luksuzan enterijer dnevne sobe

Ogroman izbor tapeta pružiće Vam priliku da pustite mašti na volju i uživate u modernim i tradicionalnim ambijentima. Ako želite luksuzan dizajn dnevne ili spavaće sobe sa kvalitetnim nameštajem, u ponudi imamo proizvode italijanskih proizvođača Alberta i Francesco Molon čije kolekcije krase prostore najprestižnijih svetskih destinacija.

Za upotpunjavanje topline prostora u asortimanu imamo širok spektar lagerskih kolekcija zavesa i drapera engleskog proizvođača Preastige textiles i holandskog A House of Happines kao i našu kolekciju od preko 1000 struktura i dezena od najkvalitetnijih materijala uvezenih iz Belgije, Turske, Italije i Španije.

Tu su i tepisi prestižnih svetskih kompanija Asiatic London i Designer Guild. Dobro odabran tepih može učiniti da Vaš prostor od sasvim običnog postane izvanredan. Mega Concept je tu za Vas da Vam pruži udobnost i eleganciju kroz predmete trajne i prepoznatljive vrednosti.

Mega Concept logo

Posetite nas u našim prodajnim salonima.

 • Ustanička 83-85, Beograd
  +381 11 3085 405
  +381 69 577 55 48
 • West 65, Omladinskih brigada 86 ž, Novi Beograd
  +381 63 305 508
  +381 63 395 068
 • Zmaj Jovina 1, Zemun
  +381 63 395 849
 • Mačvanska 3, Šabac
  +381 60 345 64 00
 • Dušanova 54, Niš
  +381 69 3171 727

office@megaconcept.rs
www.megaconcept.rs