Connect with us
Građevina

Video uputstva za korišćenje Promat protipožarnih proizvoda

Video uputstva za korišćenje Promat protipožarnih proizvoda

Da li ste znali da na sajtu kompanije Promat postoje detaljna video uputsva za rukovanje njihovim proizvodima?

Pogledajte video uputstva za korišćenje protivpožarnih proizvoda. Pratite stručnjake na poslu i naučite kako pravilno koristiti Promat proizvode.

Video uputstva o upotrebi protivpožarnih zaptivki

Promat pruža brojna integrisana i efikasna rešenja za protivpožarno zaptivanje, i ona uključuju PROMASTOP® i PROMASEAL® sisteme koji su uspešni i jednostavni za montažu. Pogledajte naše korak po korak videozapise za protivpožarno zaptivanje i uverite se sami.

Između ostalog možete pogledati video zapis koji objašnjava na koji način se koristi PROMASTOP® – FC MD protivpožarna obujmica za cevi. U ovom videu možete pronaći jednostavna uputstva za zaptivanje cevi PROMASTOP®-FC MD protivpožarnim obujmicama prilagodljivog obima. PROMASTOP®-FC MD obujmice za cevi moguće je rezati na željenu dužinu. Protivpožarno zaptivanje PROMASTOP®-FC MD protivpožarnim obujmicama objašnjeno je kroz 8 koraka.

Sledeći video na njihovoj web stranici predstavlja uputstva za upotrebu PROMASEAL®-A protivpožarnog akrila, koji se koristi za protivpožarnu zaštitu i protivpožarna zaptivanja. Protivpožarno zaptivanje cevi na bazu mineralne vune PROMASEAL®-A akrilom objašnjeno je kroz 8 koraka.

Posetite ovaj LINK i moći ćete da pogledate sva video uputstva. 

Logo   

ETEX Building Performance logo

Etex Building Performance d.o.o.
Vojvode Putnika 79, 21208 Sremska Kamenica
T. +381 21 210 10 90
promat.rs@etexgroup.com
www.promat.com