Connect with us
Gra─Ĺevina

Video uputstva za kori┼í─çenje Promat protipo┼żarnih proizvoda

Da li ste znali da na sajtu kompanije Promat postoje detaljna video uputsva za rukovanje njihovim proizvodima?

Pogledajte video uputstva za kori┼í─çenje protivpo┼żarnih proizvoda. Pratite stru─Źnjake na poslu i nau─Źite kako pravilno koristiti Promat proizvode.

Video uputstva o upotrebi protivpo┼żarnih zaptivki

Promat pru┼ża brojna integrisana i efikasna re┼íenja za protivpo┼żarno zaptivanje, i ona uklju─Źuju PROMASTOP┬« i PROMASEAL┬« sisteme koji su uspe┼íni i jednostavni za monta┼żu. Pogledajte na┼íe korak po korak videozapise za protivpo┼żarno zaptivanje i uverite se sami.

Izme─Ĺu ostalog mo┼żete pogledati video zapis koji obja┼ínjava na koji na─Źin se koristi PROMASTOP┬« – FC MD protivpo┼żarna obujmica za cevi. U ovom videu mo┼żete prona─çi jednostavna uputstva za zaptivanje cevi PROMASTOP┬«-FC MD protivpo┼żarnim obujmicama prilagodljivog obima. PROMASTOP┬«-FC MD obujmice za cevi mogu─çe je rezati na ┼żeljenu du┼żinu. Protivpo┼żarno zaptivanje PROMASTOP┬«-FC MD protivpo┼żarnim obujmicama obja┼ínjeno je kroz 8 koraka.

Slede─çi video na njihovoj web stranici predstavlja uputstva za upotrebu PROMASEAL┬«-A protivpo┼żarnog akrila, koji se koristi za protivpo┼żarnu za┼ítitu i protivpo┼żarna zaptivanja. Protivpo┼żarno zaptivanje cevi na bazu mineralne vune PROMASEAL┬«-A akrilom obja┼ínjeno je kroz 8 koraka.

Posetite ovaj LINK i moći ćete da pogledate sva video uputstva. 

Logo   

ETEX Building Performance logo

Etex Building Performance d.o.o.
Vojvode Putnika 79, 21208 Sremska Kamenica
T. +381 21 210 10 90
promat.rs@etexgroup.com
www.promat.com