Connect with us
Promo

TECEsquare aktivaciona tipka za toalet

Tipka za aktiviranje TECEsquare Rusted steel uz presti┼żnu nagradu BIG SEE PRODUCT DESIGN AWARD, osvojila i nagradu ÔÇ×Best of ArchitectureÔÇť.

TECEsquare aktivaciona tipka za toalet ponovno je prepoznata kao vrhunski dizajn i inovacija te je potpuno zaslu┼żeno osvojila jo┼í jednu presti┼żnu nagradu u nizu! U sklopu ovogodi┼ínjeg takmi─Źenja ÔÇ×Best of Interior Architects ChoiceÔÇť TECE-u je dodeljena nagrada za TECEsquare Rusted Steel aktivacionu tipku za toalet tj. ispiranje sa inovativnom povr┼íinom napravljenom od ner─Ĺaju─çeg plemenitog ─Źelika. Podsetimo se, TECE je ve─ç u Ljubljani osvojio BIG SEE PRODUCT DESIGN AWARD.

TECEsquare aktivaciona tipka za toalet

foto: TECE

Aktivacione tipke za toalet tj. za ispiranje, mo┼żda nisu u sredi┼ítu planiranja kupatila, ali dobro odabran i dobro dizajniran proizvod kao ┼íto je TECEsquare mo┼że pomo─çi kupatilu da postigne savr┼íenstvo ili mu dati poseban naglasak. Mat povr┼íina sa svojim plemenitim izgledom r─Ĺe svaki zid pretvara u mali arhitektonski pejza┼ż, jer prati aktuelne trendove u projektovanju fasada. Kako se povr┼íina dovr┼íava ru─Źno, svaki komad ima jedinstven karakter – sa najvi┼íim kvalitetom izrade u pogledu materijala i mehanike.

TECEsquare aktivaciona tipka za toalet

foto: TECE

Elegantno brušeno

Nova površina od nikla predstavlja se u elegantnim, brušenim strukturama, izgled koji zahvaljujući završnom sloju štiti od vidljivih tragova otiska prstiju; isprobana i proverena metoda koju TECE koristi i za druge metalne površine.

TECEsquare aktivaciona tipka za toalet

foto: TECE

Bezvremenski premium dizajn u staklu

─îetiri nove staklene povr┼íine – bela, crna, signalno siva i pe┼í─Źano be┼ż – tako─Ĺe ozna─Źavaju dugotrajnost vrhunskog dizajna sa svojom visokokvalitetnom satiniranom zavr┼ínom obradom. Njihove glazure peku se iza stakla, ┼íto tipkama daje impresivnu opti─Źku dubinu, lep upad svetlosti i lagani, prozirni izgled. Bele i crne satinirane staklene povr┼íine sada mo┼żete prona─çi i u asortimanu TECE drainline tu┼í kanalica.

Sa novim materijalima, arhitektonska kolekcija TECEsquare aktivacijskih tipki ostaje jednako bezvremenska dok istovremeno prati trendove. Svi postoje─çi i novi modeli tipke dele istu dugotrajnu tehnologiju i visok kvalitet zavr┼íne obrade te predstavljaju komponente modularnog sistema TECEsquare ┼íto zna─Źi da se bilo koja TECEsquare tipka mo┼że kombinovati sa bilo kojim TECE vodokotli─çem. Sve nove tipke mo┼żete pogledati u TECE izlo┼żbenom salonu na adresi Po┼że┼íka 31, Beograd.

TECE logo

TECE d.o.o. Showroom
Po┼że┼íka 31a, 11000 Beograd
M. +381 60 5 8323 00
www.tece.com