Connect with us
Enterijer

Svetlost je jedan od najva┼żnijih elemenata svakodnevnog ┼żivota

Budimo se uz sunce i zaspimo sa blagim osvetljenjem pored kreveta. Radimo, kuvamo, igramo se sa decom, odmaramo se, spremamo se za ve─çe i manje avanture i sve to uz atmosferu koja moe biti definisana osvetljenjem.

Nowodvorski logo

Nowodvorski rasveta

Nowodvorski rasveta / Beled d.o.o.

Pre 27 godina Nowodworski Lighting je osnovan sa idejom da svetiljke ne samo da mogu da osvetle prostor, ve─ç i da ugode oku kao i prostoru. Tokom godina, porodi─Źni biznis je postao poslovna porodica, prisutna na preko 50 tr┼żi┼íta ┼íirom sveta. Nowodvorski svetlosna re┼íenja dobijaju nagrade od globalnog zna─Źaja. Q LED lampa koju je dizajnirao ┼üukasz Javorski nagra─Ĺena je jednom od najpresti┼żnijih nagrada u oblasti dizajna – The Red Dot Design Avard, a sistem Cameleon osvojio je ─Źak 3 medalje ÔÇô zlatnu medalju, Eco nagradu i Grand Prix MTP Group – na me─Ĺunarodnom sajmu Home Decor 2020.

Cameleon sistem je taj koji prkosi percepciji izvora svetlosti u smislu jednostavnih visilica, zidnih lampi i sl. Omogu─çava vam kombinovanje kreativnih aran┼żmana sa ciljem ispunjivanja razli─Źitih potreba, da kreirate kompozicije od pojedina─Źnih elemenata – aba┼żura, razli─Źitih vrsta i du┼żina suspenzija, nekoliko vrsta monta┼żnih kutija – na osnovu jedne ta─Źke napajanja.

Asortiman obuhvata preko 1.700 proizvoda za osvetljenje dom, kancelariju, poslovne prostore ili HoReCa sektor. Svake godine ponuda se proširuje sa oko 300 novih artikala.

Dobar dizajn ne mora da bude skup. Zato kombinujemo trendove sa potrebama i u ponudi ćete pronaći lepe i funkcionalne svetiljke za enterijer (visilice, zidne lampe, podne lampe, stone lampe), svetiljke za eksterijer, i podesive sisteme kao što je originalni Cameleon sistem.

Kako se svi postepeno navikavamo na nove trendove, vreme je da se u njima udobno ose─çamo. Neka jesenje bogatstvo boja bude izgovor da ponovo pogledamo na┼íe enterijere. Na kraju krajeva, oni su na┼íe sigurno uto─Źi┼íte, ali i mesto gde po─Źinju promene.

Beled d.o.o.
Kosovska 4, 21000 Novi Sad
+381 21 6615 727
team@beled.rs
www.nowodvorski.rs