Connect with us
Enterijer

Svetlost je jedan od najvažnijih elemenata svakodnevnog života

Nowodvorski rasveta

Budimo se uz sunce i zaspimo sa blagim osvetljenjem pored kreveta. Radimo, kuvamo, igramo se sa decom, odmaramo se, spremamo se za veće i manje avanture i sve to uz atmosferu koja moe biti definisana osvetljenjem.

Nowodvorski logo

Nowodvorski rasveta

Nowodvorski rasveta / Beled d.o.o.

Pre 27 godina Nowodworski Lighting je osnovan sa idejom da svetiljke ne samo da mogu da osvetle prostor, već i da ugode oku kao i prostoru. Tokom godina, porodični biznis je postao poslovna porodica, prisutna na preko 50 tržišta širom sveta. Nowodvorski svetlosna rešenja dobijaju nagrade od globalnog značaja. Q LED lampa koju je dizajnirao Łukasz Javorski nagrađena je jednom od najprestižnijih nagrada u oblasti dizajna – The Red Dot Design Avard, a sistem Cameleon osvojio je čak 3 medalje – zlatnu medalju, Eco nagradu i Grand Prix MTP Group – na međunarodnom sajmu Home Decor 2020.

Cameleon sistem je taj koji prkosi percepciji izvora svetlosti u smislu jednostavnih visilica, zidnih lampi i sl. Omogućava vam kombinovanje kreativnih aranžmana sa ciljem ispunjivanja različitih potreba, da kreirate kompozicije od pojedinačnih elemenata – abažura, različitih vrsta i dužina suspenzija, nekoliko vrsta montažnih kutija – na osnovu jedne tačke napajanja.

Asortiman obuhvata preko 1.700 proizvoda za osvetljenje dom, kancelariju, poslovne prostore ili HoReCa sektor. Svake godine ponuda se proširuje sa oko 300 novih artikala.

Dobar dizajn ne mora da bude skup. Zato kombinujemo trendove sa potrebama i u ponudi ćete pronaći lepe i funkcionalne svetiljke za enterijer (visilice, zidne lampe, podne lampe, stone lampe), svetiljke za eksterijer, i podesive sisteme kao što je originalni Cameleon sistem.

Kako se svi postepeno navikavamo na nove trendove, vreme je da se u njima udobno osećamo. Neka jesenje bogatstvo boja bude izgovor da ponovo pogledamo naše enterijere. Na kraju krajeva, oni su naše sigurno utočište, ali i mesto gde počinju promene.

Beled d.o.o.
Kosovska 4, 21000 Novi Sad
+381 21 6615 727
team@beled.rs
www.nowodvorski.rs