Connect with us
Enterijer

Svaka promena u enterijeru je dobro došla!

Svaka promena u enterijeru je dobro došla i može da napravi veliku razliku. Nekada nije potrebno izdvajati puno da bi se prosto unapredio i bio funkcionalniji, a odabir odgovarajućih aparata svakako može da pomogne.

Male stvari koje će u vašem domu napraviti veliku razliku

Kako olakšati svakodnevne poslove? Koji uređaji mogu da naprave veliku razliku u dosadašnjem načinu funkcionisanja? Kako da nam se takvo ulaganje i isplati?
Nastavite sa čitanjem i otkrijte više detalja u nastavku teksta. Sigurno je da ćete poželeti da neke dodatke nabavite i za svoj dom.

Neka kuća uvek blista – robot za usisavanje za svaki prostor

Robot za usisavanje je poslednja generacija usisivača i pametan je sistem za održavanje doma koji štedi vreme i novac.
Reč je o malim uređajima koji imaju veliku usisnu moć, pamte prostor po kom se kreću i obilaze većinu prepreka usisavajući čitav dom. Kreću se po tepisima, podovima, mogu da čak i da potiru pod… sve što je potrebno za jedno održavanje.

Rade putem veze sa WiFi pa ih možete i daljinski aktivirati, kontrolisati kretanje u domu i postarati se da on uvek bude čist, bez previše napora.

Ovo nije zamena za klasično usisavanje, ali će omogućiti ređe čišćenje standardnim usisivačem i manje obaveza oko održavanja doma.

Kafe aparati – neophodan deo svake kuhinje

Nove generacije kafe aparata predstavljaju kompaktne uređaje koji svaki put prave savršenu šoljicu kafe. Espresso, Lungo, Amerikana, Makijato, Kapućino…su samo neki od ukusa u kojima možete uživati svaki dan.

Mali, bešumni, uvek spremni za upotrebu, sa više opcija rada, a najsavremeniji koriste i kapsule sa kafom koje imaju tačno definisanu jačinu, gorčinu, kiselost i po želji i dodatne ukuse kakvi su vanila, čokolada, citrusi…

Kafe aparati menjaju iskustvo pripreme kafe i donose savršen ukus svake popijene šoljice.

Pametna rasveta u celom domu

Pametne sijalice, pametne plafonjerke, utikači i prekidači su nešto uz šta je svaki dom bolji, a komfor veći.

Daljinska kontrola, sjaj u više nijansi, različita jačina, pametno paljenje i gašenje rasvete, ušteda struje…predstavljaju samo neka od poboljšanja koja možete dobiti ako standardnu rasvetu zamenite za neki od savremenih modela

Reč je o LED svetiljkama koje imaju čak tri nijanse bele, ali i 10.000 drugih boja pa će kreirati savršenu atmosferu i na adekvatan način obasjati svaki kutak.

Zavese koje se ne peru

Nove generacije zavesa koje imaju mehanizam za pomeranje imaju i nove generacije platna koje se ne pere i ne čisti na klasičan način. Antibakterijski sastav obezbeđuje da se na njemu ne zadržavaju prljavština, bakterije i virusi, a pošto se zavesa ne dotiče rukama i pomera uz pomoć lanca, biće sigurno čista i blistava, bez fleka i tragova na njoj.

Nema više skidanja, pranja, sušenja, peglanja… Zavese ne upijaju mirise, ne blede, a blokiraju UV zračenje. Osim toga, mnogi modeli služe i da regulišu prodor svetla pa nećete pogrešiti ako ovakve promene uvede u svoj dom

Multipraktik blender– za savršene i zdrave sokove

Pored kafe aparata, predlažemo vam da nabavite i multipraktični blender koji ima snagu da melje, usitnjava i pasira sve vrste hrane.
Na ovaj način ćete brzo i lako uvek imati svež smuti, sok, preliv ili sos, a da se ne izgube vitamini i minerali u namernicama. Neka prvu jutarnju savršenu šoljicu kafe prati savršen doručak za odličan početak dana.

Opremite svoj dom sa ovim uređajima ili ih birajte kao poklon dragim osobama. Značajno unapređuju život i olakšavaju svakodnevne obaveze.