Connect with us
Promo

T-FENCE je novi proizvod Tehnomarketa

T-FENCE je novi sistem aluminijumskih ograda, nastao usled zahteva za br┼żom monta┼żom, jednostavnim ka─Źenjem lamela bez zavarivanja i potrebom za kvalitetnijim materijalima, koji se ne─çe lju┼ítiti i ne moraju se farbati posle du┼żeg niza godina.

Ogra─Ĺivanje prostora mo┼że doprineti izgledu projekta i biti veoma uspe┼ían zavr┼íni korak. Tehnomarket tim razume da svaki projekat zahteva posebnu pa┼żnju, spreman je da saslu┼ía svoje klijente i razvije proizvode koji ─çe odgovarati njihovim zahtevima. Bilo da se radi o za┼ítiti privatnosti, dekorativnom ili funkcionalnom razlogu ogra─Ĺivanja T-FENCE ─çe ispuniti o─Źekivanja.

Brza monta┼ża

Stubovi visine do 2 m fiksiraju se kotvama, dok se ka─Źenje lamela vr┼íi vijcima, ali i po potrebi zavarivanjem. Monta┼ża vijcima je lak┼íi i ─Źistiji proces, pa su ograde veoma brzo funkcionalne i mogu se koristiti odmah po ugradnji. Monta┼ża ograda mogu─ça je na tlu, zidu i parapetnom zidu. Pored jednokrilnih i dvokrilnih kapija, mogu─çnost klizne kapije tako─Ĺe je sastavni deo T-FENCE sistema.

T Fence, novi sistem ALU ograda / 3D vizualizacija: Tehnomarket d.o.o.

T Fence, novi sistem ALU ograda / 3D vizualizacija: Tehnomarket d.o.o.

Trajnost

Aluminijumska legura jaka je kao ─Źelik i testirana da izdr┼żi uraganske udare vetra do 417 km/h. Pored toga kvalitetno plastificiran aluminijum se ne─çe lju┼ítiti kao farba na metalu, ve─ç mo┼że decenijama izdr┼żati spoljne uticaje bez renovacije. U tom smislu T-FENCE ograde su veoma robustne i ne zahtevaju poseban tretman odr┼żavanja osim jednostavnog ─Źi┼í─çenja tkaninom. Povr┼íinska za┼ítita profila mo┼że se vr┼íiti eloksa┼żom ili plastifikacijom profila u svim bojama RAL karte.

Dizajn

Bilo da se radi o rezidencijalnim, poslovnim, javnim, industrijskim ili ugostiteljskim objektima T-FENCE se proizvodi po zahtevu klijenta u dogovoru sa na┼íim arhitektama. Moderan dizajn ograda zaokru┼żuje proces planiranja prostora i daje Va┼íem projektu sve┼ż i savremen izgled. Lamele koje podr┼żava T-FENCE mogu biti klasi─Źne pravougaone, ali i brisoleji ili ┼żaluzine sa mogu─çno┼í─çu preklapaju─çe monta┼że.

T Fence, novi sistem ALU ograda / 3D vizualizacija: Tehnomarket d.o.o.

T Fence, novi sistem ALU ograda / 3D vizualizacija: Tehnomarket d.o.o.

Materijal

Stubovi, lamele i ramovi izra─Ĺeni su od aluminijuma proizvedenog u Tehnomarketu procesom ekstruzije (EN AW 6063, EN AW 6060). Sitni delovi napravljeni su od ner─Ĺaju─çeg ─Źelika A2-70, dok su poklopci i rozetne od plastificiranog ─Źelika. Kotve su izra─Ĺene tako─Ĺe od aluminijuma. Pored stolarije i fasada, kao ve─ç prepoznatljivih proizvoda brenda za potpuno ujedna─Źeni izgled Va┼íeg projekta Tehnomarket nudi brisoleje i ┼żaluzine koje se mogu kombinovati sa T-FENCE ogradama u eksterijeru objekta.

Tehnomarket logo

TEHNOMARKET d.o.o.
Skadarska 73, 26101 Pan─Źevo
T. +381 13 307 700
panel@tehnomarket.com
www.tehnomarket.com