Connect with us
Promo

Nova generacija klima uređaja: Efikasno hladi i greje, uz uštedu novca i zdraviji vazduh

Rashladite leto i spremni dočekajte EURO 2024 koji će obezbediti savršenu atmosferu za navijanje.

Ovo leto donosi posebno uzbuđenje – uživaćemo u Olimpijskim igrama, ali ćemo konačno pratiti nastup srpske reprezentacije na EURO 2024 takmičenju nakon 24 godina čekanja! Kao EURO 2024 globalni partner, Hisense je spremio sjajnu ponudu u kojoj se odmah izdvaja inovativni klima uređaj – Hisense Energy Pro X. Hisense Energy Pro X je pametni Full DC inverter klima uređaj najviše energetske oznake, koji štedi do 50 odsto električne energije tokom rada, a zahvaljujući odličnim karakteristikama koje prevazilaze klasične klima uređaje karakteriše se čak i kao toplotna pumpa vazduh-vazduh.

Napredne opcije nude ne samo upravljanje pomoću Wi-Fi mreže, uz aplikaciju ConnectLife na srpskom jeziku, nego i glasom – jednostavnim davanjem komandi iz prostorije u kojoj se klima uređaj nalazi. Zahvaljujući ovim karakteristikama Hisense Energy Pro X možete da aktivirate na putu do kuće, odakle god poželite, kako bi vas kada stignete tamo sačekala savršena temperatura i prijatno okruženje.

Hisense Energy Pro X je izuzetno tih, tokom rada proizvodi „buku“ od samo 18 decibela, pa iako je jačina zvuka subjektivna kategorija, ova jačina zvuka je na nivou šuštanja lišća. Osim što je vrlo tih, ovaj klima uređaj je i izuzetno pametan i poseduje AI SMART funkcije, koje mu omogućavaju da detektuje temperaturu i vlažnost vazduha u prostoriji i podesi ih na optimalne.

Ne morate da brinete ni o virusima i bakterijama, jer ih efekat HI-NANO sterilizacije uklanja pomoću koncentrisovanih jona, savršeno pogodnih za stvaranje kvalitetnog i zdravog vazduha, koji neće biti težak za udisanje ni tokom dužih perioda korišćenja. Zbog svoje jake emisije jona, može efikasno da eliminiše 99 odsto čestica H1N1 virusa (SARS-CoV-2) za dva sata, što je dokazala francuska Texcell laboratorija. U poređenju sa običnom plazmom, proizvodi duplo manje ozona (0,007 mg/m3) i ne oštećuje okolinu. Hisense Energy Pro koristi nekoliko vrsta filtera za zdraviji, čistiji i lepši vazduh, i to antibakterijski, karbonski filter, filter sa ugljenom, pa uspešno uklanjaj i duvanski dim. Osim automatskog prečišćavanja vazduha, ovaj klima uređaj ima i opciju samočišćenja unutrašnje i spoljne jedinice, koja omogućava da se kroz proces čišćenja u pet faza uklone ne samo nečistoće, nego da se neutrališu i nakupljene bakterije i drugi mikroorganizmi na unutrašnjosti aparata.

Značajna novost je i TMS Comfort Control System, tehnologija koja izračunava parametre okruženja u zatvorenom prostoru koji najviše odgovaraju korisnicima. Na osnovu šest parametara: temperature, vlažnosti, brzine izduvavanja vazduha, toplotnog zračenja, količine odeće i aktivnosti korisnika, Hisense Energy Pro X inteligentno kontroliše temperaturu, vlažnost i brzinu izduvavanja vazduha.

Spisak pametnih funkcija se ovde ne završava, jer Hisense Energy Pro X nudi i multidimenzinalno usmeravanje vazduha, kako bi se on kretao tačno onako kako je vama u svakom trenutku potrebno, a na raspolaganju je i SmartEye sistem, koji detektuje ljude u prostoriji i vazduh usmerava tako da nikome ne smeta i ne „bije“ u bilo koga direktno. Ova opcija nazvana je Avoid/Follow mode i predstavlja jednu od najzanimljivijih na novoj generaciji Hisense klima uređaja premijum klase.

beli klima uređaj sausmerenim hladnim vazduhom i skica čoveka i deteta koje je detektovao klima uređaj uz pomoć pametne tehnologije

Hisense Energy Pro X klima uredjaj smart eye funkcija / Foto: Hisense

Zvanični EURO 2024 klima uređaj Hisense Energy Pro X je najefikasniji klima uređaj i poseduje sertifikaciju A+++ i za grejanje i za hlađenje, a moguće ga je koristiti i na temperaturama do minus 22 stepena Celzijusa. S obzirom na to da je zima iza nas i da je EURO 2024 pred nama, ovaj uređaj je idealan da istovremeno rashladite prostoriju u kojoj ćete navijati i spremite je za sjajnu atmosferu u kojoj ćete uživati.

Na domaćem tržištu Hisense je, uveren u kvalitet i ovog proizvoda, omogućio produženu garanciju na kompresor od pet godina za sve kupce.
Hisense Energy Pro X možete potražiti na Hisense Srbija sajtu ili na vreme otići u Hisense / Gorenje studio i odabrati svoj model kako biste na vreme kreirali sjajnu atmosferu za uživanje u najvažnijoj sporednoj stvari tokom leta – a kažu i da će leto pred nama biti rekordno toplo…