Connect with us
Gra─Ĺevina

SAJAMSKI SPECIJAL ─Źasopisa GRENEF na Sajmu gra─Ĺevinarstva u Beogradu.

Do┼ílo je prole─çe, a sa prole─çem i najava gra─Ĺevinske sezone. Ono ┼íto je ─Źinjenica je da se upravo ovaj po─Źetak najavljuje na najve─çoj smotri u Srbiji, na Sajmu gra─Ĺevinarstva u Beogradu. I naravno, bi─çemo realni kao ┼íto smo uvek bili, pa tako i u sudu koji dajemo o ovoj manifestaciji, a osvrnuv┼íi se na sajmove na globalnom novou. Kao i svi koji obilaze sajmove u svetu, od sajma Bau u Minhenu, Domotex-a u Hanoveru, glasstec-a u Dizeldorfu do Tuyap-a u Istambulu, jasno nam je da je Srbija samo neko ko jo┼í uvek te┼żi ovakvoj popularnosti i pose─çenosti kakve imaju gore pomenuti doga─Ĺaji. I to, istina, nije krivica organizatora Sajma ve─ç celokupnog poslovanja u na┼íoj zemlji koje ima uslovno re─Źeno ÔÇťjo┼í mnogo toga da nau─ŹiÔÇŁ od velikih svetskih igra─Źa. Ipak, mi┼íljenja smo da Sajam gra─Ĺevinartsva treba da postoji, da se iz godine u godinu ose─ça pomak kao i profil posetioca istog. Zbog toga i zbog ─Źinjenice da se sa nekim saradnicima iz ove bran┼íe ne biste, da nije ove manifestacije, ni sreli niti zapo─Źeli saradnju, bilo u formalnom ili neformalnom ambijentu.

Sajam gra─Ĺevinarstva je, dakle, mesto, skupa pravnih lica iz ove, zaista uspe┼íne sfere, koja iz godine u godinu, koliko to na┼íi uslovi dozvoljavaju, do┼żivljava preporod. Pa. U skladu sa tim, preporod do┼żivljava i sama manifestacija.

45. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE

45. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE

─îasopis GRENEF – GRA─ÉEVINARSTVO I ENERGETSKA EFIKASNOST ─çe i ove godine, u periodu od 17. do 20. aprila 2019. godine imati ┼íiru prezentaciju svojih izdanja kao jedan od medijskih partnera manifestacije. Mi ovaj Sajam, na prvom mestu, do┼żivljavamo kao priliku. Da se vidimo sa klijentima, da pove┼żemo sve one koji tra┼że saradnike iz gra─Ĺevinskog sektora. Nekako se na┼ía preporuka nametnuula kao garant ne─Źijeg kvaliteta jer je veliki broj uspe┼ínih firmi iz sfere podova ba┼í nama ukazao poverenje i to poverenje rezultiralo je dogogodi┼ínjom saradnjom, mo┼żda ba┼í zapo─Źetom na ovakvom jednom mestu. Ba┼í pred jo┼í jednu gra─Ĺevisnsku sezonu koja treba svakoj kompaniji iz ove bran┼íe da donese uspeh i veliki broj ugovorenih poslova.

Stoga pozivamo sva vas kojima je gra─Ĺevinski sektor delatnost ili interesovanje, da posetite ovu manifestaciju i postavite nam, kao i uvek, pitanja, tra┼żite preporuku ili, jednostavno, da nas, kao i do sada, posetite kako biste pri─Źali sa nama o na┼íim izdanjima, uputite nam pohvale ili sugestije koje uvek rado ─Źujemo i uva┼żimo.

Vidimo seÔÇŽod 17. do 20. aprila 2019. Na 45. Me─Ĺunarodnom Sajmu gra─Ĺevinarstva u Beogradu. I ne brinite. Ovaj Sajam uvek ┼żivi. Ba┼í kako bi i trebalo da bude.

Va┼í prostor u sajamskom izdanju ─Źasopisa Grenef, mo┼żete rezervisati do ponedeljka 8 aprila