Connect with us
Novosti

ROYAL – Prozor koji efikasnije zadržava toplotu i pruža bolju zaštitu od buke

Miloš Ivanišević, Joviste doo

Kompanija „Joviste“ je 10. decembra predstavila jedan potpuno drugačiji prozor, pa su sada i po tome jedinstveni na tržištu. Na zvaničnoj prezentaciji prozora koji su nazvali ROYAL, govorili su predstavnici kompanije REHAU, G-U i profesor dr. Dragan Škobalj koji je prisutne upoznao sa tendencijama kretanja pvc prozora na tržištu.

Nov pogled na ulogu prozora u unutrašnjosti prostorije. Čitava prednja površina krila sastoji se od jednog stakla, pretvarajući poznati prozor u izražajan pribor koji je idealan za moderne dizajnerske projekte. Prozor sada sa unutrašnje strane izgleda kao najbolji primer savremenih mobilnih naprava.

Ovo je prozor za one koji ne traže kompromise, ovaj prozor je za one koji žele da budu drugačiji. Ovaj model prozora efikasnije zadržava toplotu i pruža bolju zaštitu od buke.

Royal prozor je odgovoran i brine za vašu porodicu. Kaljeno staklo koje se nalazi duž čitave unutrašnje površine prozora sprečava lomljenje u velikim komadima kao što je to slučaj kod klasičnih stakala i na taj način sprečava tj. svodi mogućnost povrede na minimum.

Minimalizam doveden do savršenstva. Jednobojne crne ili bele boje pojačavaju WOW efekat, zahvaljujući sjajnoj površini i na taj način se naglašava krilo koje se sastoji od jednog stakla.

Tehničke karakteristike:

★ Uvećana toplotna izolacija za 61%
★ Poboljšana zvučna izolacija ( do 40 db )
★ Ugradna dubina 80 mm
★ Pouzdanost otvaranja 30.000 puta
★ Skriveni okovi
★ Efekat ALU prozora na fasadi

JOVISTE d.o.o.
Sarajevska 44/d, 24000 Subotica
T. +381 24 530 350
F. +381 24 530 350
M. +381 64 118 3320
E. office@joviste.rs
W. www.joviste.rs