Connect with us
Novosti

ROYAL – Prozor koji efikasnije zadr┼żava toplotu i pru┼ża bolju za┼ítitu od buke

Kompanija ÔÇ×JovisteÔÇť je 10. decembra predstavila jedan potpuno druga─Źiji prozor, pa su sada i po tome jedinstveni na tr┼żi┼ítu. Na zvani─Źnoj prezentaciji prozora koji su nazvali ROYAL, govorili su predstavnici kompanije REHAU, G-U i profesor dr. Dragan ┼ákobalj koji je prisutne upoznao sa tendencijama kretanja pvc prozora na tr┼żi┼ítu.

Nov pogled na ulogu prozora u unutra┼ínjosti prostorije. ─îitava prednja povr┼íina krila sastoji se od jednog stakla, pretvaraju─çi poznati prozor u izra┼żajan pribor koji je idealan za moderne dizajnerske projekte. Prozor sada sa unutra┼ínje strane izgleda kao najbolji primer savremenih mobilnih naprava.

Ovo je prozor za one koji ne tra┼że kompromise, ovaj prozor je za one koji ┼żele da budu druga─Źiji. Ovaj model prozora efikasnije zadr┼żava toplotu i pru┼ża bolju za┼ítitu od buke.

Royal prozor je odgovoran i brine za va┼íu porodicu. Kaljeno staklo koje se nalazi du┼ż ─Źitave unutra┼ínje povr┼íine prozora spre─Źava lomljenje u velikim komadima kao ┼íto je to slu─Źaj kod klasi─Źnih stakala i na taj na─Źin spre─Źava tj. svodi mogu─çnost povrede na minimum.

Minimalizam doveden do savr┼íenstva. Jednobojne crne ili bele boje poja─Źavaju WOW efekat, zahvaljuju─çi sjajnoj povr┼íini i na taj na─Źin se nagla┼íava krilo koje se sastoji od jednog stakla.

Tehni─Źke karakteristike:

Ôśů Uve─çana toplotna izolacija za 61%
Ôśů Pobolj┼íana zvu─Źna izolacija ( do 40 db )
Ôśů Ugradna dubina 80 mm
Ôśů Pouzdanost otvaranja 30.000 puta
Ôśů Skriveni okovi
Ôśů Efekat ALU prozora na fasadi

JOVISTE d.o.o.
Sarajevska 44/d, 24000 Subotica
T. +381 24 530 350
F. +381 24 530 350
M. +381 64 118 3320
E. office@joviste.rs
W. www.joviste.rs