Connect with us
Novosti

Registrujte se za Aqua Days 2023!

Posle 4 godine pauze, me─Ĺunarodna industrija kupatila i zainteresovani potro┼ía─Źi c╠üe se ponovo sresti u Frankfurtu.

Od 13 do 17. marta 2023, u Frankfurtu se odr┼żava ISH, vode─çi svetski sajam iz oblasti: oprema za kupatilo + HVAC ( Heating, Ventilation, Airconditioning, Cooling).

Hansgrohe grupa sa svojim brendovima AXOR i hansgrohe predstavic╠üe me─Ĺunarodnoj zajednici nove proizvode, kupatila iz snova i vizionarski koncept kupatila na 2.000 kvadratnih metara prostora za ┼ítandove.

Za hansgrohe, ISH je sve u znaku ÔÇśProslavljanja promenaÔÇÖ, jer c╠üe po prvi put kompanija tako─Ĺe predstaviti sanitarnu keramiku i kupatilski name┼ítaj pod premium brendom hansgrohe.

Za sve one koji ne─çe mo─çi da prisustvuje sajmu u Frankfurtu, Hansgrohe Grupa je spremila i digiralnu platformu za pra─çenje sajma, a koja se zove Aqua Days.

Aqua Days 2023 se odr┼żavaju u istom periodu kada i sajam a svi registrovani korisnici ─çe putem mejla dobijati video izve┼ítaje sa sajma i tako se iz svojih domova upoznati sa svim hansgrohe i AXOR novitetima.

Aqua Days 2023 – Istra┼żite dnevne najva┼żnije trenutke sa ISH 2023!

Dnevni detalji su tu da vam ponude sve novosti, otkric╠üa i inovacije sa sajma. Gledajte ih kako biste istra┼żili sve glavne teme ÔÇô od pristupa odr┼żivosti Grupe do svega najnovijeg iz na┼íih brendova AKSOR i hansgrohe.

Link za registraicju

Napomene za registraciju:

┼áifra koju zadajete mora imati osam elemenata. Mora imati i velika i mala slova, znak interpukcije i broj. Nakon registracije mora da se potvrdi mejl, koji sti┼że u inbox.

Hansgrohe logo

www.hansgrohe.rs