Connect with us
Novosti

Registrujte se za Aqua Days 2023!

Posle 4 godine pauze, međunarodna industrija kupatila i zainteresovani potrošači će se ponovo sresti u Frankfurtu.

Od 13 do 17. marta 2023, u Frankfurtu se održava ISH, vodeći svetski sajam iz oblasti: oprema za kupatilo + HVAC ( Heating, Ventilation, Airconditioning, Cooling).

Hansgrohe grupa sa svojim brendovima AXOR i hansgrohe predstaviće međunarodnoj zajednici nove proizvode, kupatila iz snova i vizionarski koncept kupatila na 2.000 kvadratnih metara prostora za štandove.

Za hansgrohe, ISH je sve u znaku ‘Proslavljanja promena’, jer će po prvi put kompanija takođe predstaviti sanitarnu keramiku i kupatilski nameštaj pod premium brendom hansgrohe.

Za sve one koji neće moći da prisustvuje sajmu u Frankfurtu, Hansgrohe Grupa je spremila i digiralnu platformu za praćenje sajma, a koja se zove Aqua Days.

Aqua Days 2023 se održavaju u istom periodu kada i sajam a svi registrovani korisnici će putem mejla dobijati video izveštaje sa sajma i tako se iz svojih domova upoznati sa svim hansgrohe i AXOR novitetima.

Aqua Days 2023 – Istražite dnevne najvažnije trenutke sa ISH 2023!

Dnevni detalji su tu da vam ponude sve novosti, otkrića i inovacije sa sajma. Gledajte ih kako biste istražili sve glavne teme – od pristupa održivosti Grupe do svega najnovijeg iz naših brendova AKSOR i hansgrohe.

Link za registraicju

Napomene za registraciju:

Šifra koju zadajete mora imati osam elemenata. Mora imati i velika i mala slova, znak interpukcije i broj. Nakon registracije mora da se potvrdi mejl, koji stiže u inbox.

Hansgrohe logo

www.hansgrohe.rs