Connect with us
Gra─Ĺevina

46. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE – Snovi u osnovi

Najve─çi sajamski doga─Ĺaj posve─çen gra─Ĺevinskoj industriji u jugoisto─Źnoj Evropi, Sajam gra─Ĺevinarstva u Beogradu, odr┼ża─çe se od 22. do 25. aprila 2020. godine na Beogradskom sajmu. Pod sloganom ÔÇťSnovi u osnoviÔÇŁ, na kompletno raspolo┼żivom izlaga─Źkom prostoru, predstavi─çe se svi segmenti gra─Ĺevinske delatnosti.

Gra─Ĺevinarstvo i arhitektura ve─Źiti su izazov za usavr┼íavanje i pomeranje granica u sferi savremenog ┼żivljenja. U privredi Srbije gra─Ĺevinska industrija visoko je pozicionirana, a njen prosperitet reflektuje se na prate─çe proizvodne grane i oblasti.

Sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE je specijalizovana me─Ĺunarodna manifestacija koja ─çe u svom predstoje─çem izdanju obuhvatiti najrazli─Źitije segmente gra─Ĺevinske industrije ÔÇô od istra┼żivanja i projektovanja, preko izgradnje i odr┼żavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, gra─Ĺevinskih ma┼íina, ure─Ĺaja i alata.

Kao jedan od najzna─Źajnijih poslovnih sajmova u Srbiji i regionu, ovaj doga─Ĺaj je za sve u─Źesnike i posetioce idealna prilika i ambijent za premijerna predstavljanja inovacija i tehni─Źko-tehnolo┼íkih re┼íenja.

Nove tehnologije ─çe biti prisutne i vidljive u svakom segmentu manifestacije, upravo zbog konstantne potrebe za inovativno┼í─çu i napretkom u gra─Ĺevinskoj industriji. To posebno va┼żi za IT, digitalne, komunikacione tehnologije, sve vrste specijalizovanog, aplikativnog softvera, koji odavno u gra─Ĺevinarstvu nije novost i ekskluzivitet – ve─ç uspostavljeni standard.

Posebno zna─Źajan segment su dve robne grupe: ÔÇťNekretnine i investicijeÔÇŁ i ÔÇťArhitektura i urbanizamÔÇŁ. O─Źekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti gra─Ĺevinarstva, agencija za nekretnine i arhitektonskih biroa.

46. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE - Snovi u osnovi

46. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE – Snovi u osnovi

Na sajmu ─çe biti predstavljeni investicioni projekti koji su ┼íansa za doma─çe i regionalne gra─Ĺevinare. Pored uobi─Źajenog u─Źe┼í─ça najzna─Źajnijih predstavnika industrije gra─Ĺevinskih ma┼íina i alata, o─Źekuje se promocija zna─Źajnog broja proizvo─Ĺa─Źa skela, kao i proizvo─Ĺa─Źa opeke.

SEEBBE 2020 bi─çe mesto za ispitivanje tr┼żi┼íta, uspostavljanje saradnje i pokretanje novih projekata, a za doma─çe izlaga─Źe svakako i na─Źin da uvek budu u centru de┼íavanja i na nivou kriterijuma koje zahtevaju svetski standardi.

Moderno gra─Ĺevinarstvo podrazumeva brigu o prirodi, ┼żivotnoj sredini i okru┼żenju, i uspostavlja kriterijume koji podrazumevaju odr┼żivu izgradnju, obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost, racionalno kori┼í─çenje resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi. U tom smislu nove investicije u regionu kao i tehnolo┼íke inovacije, vezane za svaki od ovih aspekata, ali neizostavno i materijali i procesi koje ─çe plasirati gra─Ĺevinski stru─Źnjaci u budu─çnosti – privla─Źe veliki broj posetilaca zainteresovanih za komercijalnu i stambenu izgradnju.

Svim u─Źesnicima i poslovnim posetiocima 46. Sajma gra─Ĺevinarstva na raspolaganju je B2B poslovni portal, koji je sa ciljem umre┼żavanja uspe┼íno implementiran poslednjih godina na najve─çim manifestacijama Beogradskog sajma.

Po uzoru na velike svetske sajmove, Beogradski sajam je ulo┼żio napore da biznis segment podigne na vi┼íi nivo i ponudi u─Źesnicima sajma mogu─çnost da lak┼íe i br┼że do─Ĺu do potencijalnih poslovnih partnera i pre samog doga─Ĺaja, ┼ítede─çi vreme i energiju, zaka┼żu poslovne sastanke sa u─Źesnicima sajma. Sva unapre─Ĺenja i kreativna energija ulo┼żeni su sa ciljem podsticaja privrede, pove─çanja izvoza doma─çih i proizvoda iz regiona, kao i osvajanja novih tr┼żi┼íta.

Usluga organizacije B2B sastanaka besplatna je za poslovne posetioce, za dva ulaska na manifestaciju, kao i za izlaga─Źe, a registracija na portalu poslovnim posetiocima omogu─çava besplatan ulaz na Sajam gra─Ĺevinarstva.

Jedan od osnovnih komercijalnih ciljeva Sajma gra─Ĺevinarstva je da gradnju, gra─Ĺevinske materijale i projekte plasira ┼íto ┼íirem krugu posetilaca i u─Źini ih dostupnijim uz sajamske akcije i pogodnosti.

Najve─çi sajam iz oblasti gra─Ĺevinarstva u regionu jugoisto─Źne Evrope, Sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE na Beogradskom sajmu, od 22. do 25. aprila 2020. god. tradicionalno ─çe biti najbolji pokazatelj najvi┼íih dometa svih svojih u─Źesnika, kao i aktuelnog trenutka i preseka stanja u gra─Ĺevinskoj industriji regiona.

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs