Connect with us
Materijali

Od pripreme do završne faze sa Rubio® proizvodima

Kvalitet ko┼íuljice je od presudnog zna─Źaja za adheziju ili ravnote┼żu. Kada izaberete Rubio┬«EasyBond parket lepak, ne morate da pripremate podlogu prajmerom u slu─Źaju zdrave, jake, porozne ili neporozne podloge. Rubio┬« ima niz prajmera koji nude re┼íenje za svaku podlogu.

Magic floor, postavka drvenog poda

KADA BISTE DEFINITIVNO TREBALI DA  PRIHVATITE PRIPREMU PODLOGE?

Magic floor, priprema za postavku brodskog poda

Rubio┬«EasyPrimer Aqua je visokokvalitetni premaz na bazi vode, koji se koristi kao vezuju─çi aditiv i fiksativ na poroznim i neporoznim podlogama. Ovaj prajmer se mo┼że koristiti i na te┼íkim i glatkim podlogama kao ┼íto su kerami─Źke plo─Źice kako bi se pobolj┼íala adhezija pomo─çu Rubio┬«EasyFlow-a, Rubio┬«Easi Flow-F olmo mase ili Rubio┬«EasyBond lepka za parket.

Rubio┬«EasyPrimer Epoxy 2C – Epoxy

je visoko kvalitetan dvokomponentni epoksidni premaz na bazi vode. Ovaj prajmer je skoro bez mirisa i ne sadr┼żi VOC. U jednom sloju, prajmer se mo┼że koristiti kao u─Źvr┼í─çiva─Ź za estrihe. Drugi put nane┼íen, funkcioni┼íe kao prepreka za vlagu. Rubio┬«EasyPrimer Epoxy je obavezan kada se koristi na estrihu sa podnim grejanjem, kao i granuliraju─çim i anhidratnim estrisima i prilikom renoviranja postoje─çih podova sa starim rezidualnim lepkom.

SVI BENEFITI KORI┼á─ćENJA MASE ZA IZRAVNAVANJE

MAGIC FLOOR- priprema podloge

Rubio®EasyFlow

je samorazlivaju─çe jedinjenje za univerzalnu upotrebu, idealno je kao priprema za postavljanje parketa i drugih tvrdih i mekih podnih obloga. Mogu se, nakon nano┼íenja Rubio┬«EasyPrimer-a, koristiti na svim podlogama za upijanje (mineralima), kao ┼íto su cementno vezane i anhidritne ko┼íuljice, ali i na neupijaju─çim podlogama kao ┼íto su kerami─Źke plo─Źice. Obi─Źno je mogu─çe hodati po podu nakon jednog ili dva sata. Parket se mo┼że postaviti nakon 24 sata. Svaka preostala vlaga iz jedinjenja za nivelisanje ─çe reagovati sa jedinjenjem za izravnavanje srebra ako je ta─Źno ispunjeno dodavanje vode.

Dostupni su u dve verzije:

  • Rubio┬«EasyFlow
    Za debljine od 3 mm – 15 mm.
    Rubio®EasyFlow je samorazlivajuća masa za izravnavanje, mešavina visokokvalitetnog aluminijumskog cementa, agregata, dodatnih veziva i hemijskih aditiva. To je premijum suvi prah razvijen za upotrebu kao tanak samonivelišući pod. Nanosi se u jednom tretmanu debljine od 3 do 15 mm. Treba izravnati samorazlivajuće spojeve sa lopaticom koja nepropusno otvara i isprazni sa valjkom za deaeraciju.
  • Rubio┬«EasyFlow-F
    Za izravnavanje do 30 mm i podove sa podnim grejanjem.
    Rubio┬«EasyFlow-F je samorazlivaju─çi, oja─Źan fiberom cementnim materijalom za nivelisanje visokokvalitetnog aluminijumskog cementa, agregata, dodatnih veziva i hemijskih aditiva. Pome┼íani suvi prah razvijen je za podove i pogodan za podno grejanje. Nanosi se u jednom sloju debljine od 3 do 30 mm. Treba izravnati samorazlivaju─çe spojeve sa lopaticom koja nepropusno otvara i prazni sa valjkom za uravnavanje. Podlo┼żno je punom optere─çenju u zavisnosti od lokalnih okolnosti. Rubio┬«EasyFlow-F mora se nanositi na dobro pripremljenu podlogu. Materijal fluida je veoma dobar i daje glatku povr┼íinu spremnu za postavljanje podnih obloga (kao ┼íto su plo─Źice, laminat, tepihe, parket…).

JEDAN LEPAK ZA RAZLIČITE POVRŠINE. ZAŠTO JE EASY®BOND INOVACIJA?

Rubio®EasyBond

Rubio┬«EasyBond je najnoviji ─Źlan Rubio Monocoat familije. U pitanju je nova generacija jednokomponentnog lepka za bazi silan-polimer tehnologije i ima za cilj da u odnosu na obi─Źan lepak napravi razliku na dva nivoa. Kao prvo, jedan lepak se koristi za sve vrste drveta i podloge, ne sadr┼żi plastiku i veoma je elasti─Źan. Jednostavno se koristi i zbog toga ne postoji opasnost od o┼íte─çenja povr┼íinskog sloja. Kao drugo, na┼í lepak je izuzetno izdr┼żljiv i garantuje dugoro─Źnu efikasnu vezu. Zbog ove dve karakteristike, primenom na┼íeg lepka dobijaju se trajni rezultati, koji ispunjavaju gotovo sve priznate norme i testove, uklju─Źuju─çi i najnoviji 17178 ISO standard. Rubio┬«EasyBond se sastoji od kompletnog asortimana prajmera, nivelisanja jedinjenja i alata za pripremu podloge. Zato vi┼íe ne treba dva puta da razmi┼íljate, od samog po─Źetka pa do zavr┼íetka tretiranja postavljenog parketa, sa Rubio Monocoat proizvodima mo┼żete sve odjednom da uradite.

RAZMAZITE VAŠE DRVENE PODOVE

Rubio®PreColor Easy i Rubio®Oil Plus 2C

Parket, koji se pola┼że na visoko kvalitetnu podlogu, trajnu vezu sa podlogom ostvaruje uz Rubio┬«EasyBond lepak, a za povr┼íinsku za┼ítitu i unikatan izgled su tu Rubio┬«PreColor Easy i Rubio┬«Oil Plus 2C ulja. Rubio┬«PreColor Easy je pred-boja, dizajnirana da se koristi u kombinaciji sa Rubio┬«Oil Plus 2C, kako bi se stvorili specijalni efekti i kontrasti, dok je optimalno molekularno vezivanje Rubio┬«Oil Plus 2C ulja sa drvetom i dalje garantovano. Ova ulja su dostupna u 40 boja koja oboga─çuju prirodni izgled i ose─çaj drveta.

Mi stvaramo magiju po va┼íoj ┼żeljiÔÇŽ
Mi smo One and Only!

MAGIC FLOOR d.o.o.

MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd
T. +381 11 24 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs