Connect with us
Materijali

Od pripreme do završne faze sa Rubio® proizvodima

Objavljeno

:

Foto: Magic Floor doo / Rubio Monocoat proizvodi za postavku parketa

Kvalitet košuljice je od presudnog značaja za adheziju ili ravnotežu. Kada izaberete Rubio®EasyBond parket lepak, ne morate da pripremate podlogu prajmerom u slučaju zdrave, jake, porozne ili neporozne podloge. Rubio® ima niz prajmera koji nude rešenje za svaku podlogu.

Magic floor, postavka drvenog poda

KADA BISTE DEFINITIVNO TREBALI DA  PRIHVATITE PRIPREMU PODLOGE?

Magic floor, priprema za postavku brodskog poda

Rubio®EasyPrimer Aqua je visokokvalitetni premaz na bazi vode, koji se koristi kao vezujući aditiv i fiksativ na poroznim i neporoznim podlogama. Ovaj prajmer se može koristiti i na teškim i glatkim podlogama kao što su keramičke pločice kako bi se poboljšala adhezija pomoću Rubio®EasyFlow-a, Rubio®Easi Flow-F olmo mase ili Rubio®EasyBond lepka za parket.

Rubio®EasyPrimer Epoxy 2C – Epoxy

je visoko kvalitetan dvokomponentni epoksidni premaz na bazi vode. Ovaj prajmer je skoro bez mirisa i ne sadrži VOC. U jednom sloju, prajmer se može koristiti kao učvršćivač za estrihe. Drugi put nanešen, funkcioniše kao prepreka za vlagu. Rubio®EasyPrimer Epoxy je obavezan kada se koristi na estrihu sa podnim grejanjem, kao i granulirajućim i anhidratnim estrisima i prilikom renoviranja postojećih podova sa starim rezidualnim lepkom.

SVI BENEFITI KORIŠĆENJA MASE ZA IZRAVNAVANJE

MAGIC FLOOR- priprema podloge

Rubio®EasyFlow

je samorazlivajuće jedinjenje za univerzalnu upotrebu, idealno je kao priprema za postavljanje parketa i drugih tvrdih i mekih podnih obloga. Mogu se, nakon nanošenja Rubio®EasyPrimer-a, koristiti na svim podlogama za upijanje (mineralima), kao što su cementno vezane i anhidritne košuljice, ali i na neupijajućim podlogama kao što su keramičke pločice. Obično je moguće hodati po podu nakon jednog ili dva sata. Parket se može postaviti nakon 24 sata. Svaka preostala vlaga iz jedinjenja za nivelisanje će reagovati sa jedinjenjem za izravnavanje srebra ako je tačno ispunjeno dodavanje vode.

Dostupni su u dve verzije:

  • Rubio®EasyFlow
    Za debljine od 3 mm – 15 mm.
    Rubio®EasyFlow je samorazlivajuća masa za izravnavanje, mešavina visokokvalitetnog aluminijumskog cementa, agregata, dodatnih veziva i hemijskih aditiva. To je premijum suvi prah razvijen za upotrebu kao tanak samonivelišući pod. Nanosi se u jednom tretmanu debljine od 3 do 15 mm. Treba izravnati samorazlivajuće spojeve sa lopaticom koja nepropusno otvara i isprazni sa valjkom za deaeraciju.
  • Rubio®EasyFlow-F
    Za izravnavanje do 30 mm i podove sa podnim grejanjem.
    Rubio®EasyFlow-F je samorazlivajući, ojačan fiberom cementnim materijalom za nivelisanje visokokvalitetnog aluminijumskog cementa, agregata, dodatnih veziva i hemijskih aditiva. Pomešani suvi prah razvijen je za podove i pogodan za podno grejanje. Nanosi se u jednom sloju debljine od 3 do 30 mm. Treba izravnati samorazlivajuće spojeve sa lopaticom koja nepropusno otvara i prazni sa valjkom za uravnavanje. Podložno je punom opterećenju u zavisnosti od lokalnih okolnosti. Rubio®EasyFlow-F mora se nanositi na dobro pripremljenu podlogu. Materijal fluida je veoma dobar i daje glatku površinu spremnu za postavljanje podnih obloga (kao što su pločice, laminat, tepihe, parket…).

JEDAN LEPAK ZA RAZLIČITE POVRŠINE. ZAŠTO JE EASY®BOND INOVACIJA?

Rubio®EasyBond

Rubio®EasyBond je najnoviji član Rubio Monocoat familije. U pitanju je nova generacija jednokomponentnog lepka za bazi silan-polimer tehnologije i ima za cilj da u odnosu na običan lepak napravi razliku na dva nivoa. Kao prvo, jedan lepak se koristi za sve vrste drveta i podloge, ne sadrži plastiku i veoma je elastičan. Jednostavno se koristi i zbog toga ne postoji opasnost od oštećenja površinskog sloja. Kao drugo, naš lepak je izuzetno izdržljiv i garantuje dugoročnu efikasnu vezu. Zbog ove dve karakteristike, primenom našeg lepka dobijaju se trajni rezultati, koji ispunjavaju gotovo sve priznate norme i testove, uključujući i najnoviji 17178 ISO standard. Rubio®EasyBond se sastoji od kompletnog asortimana prajmera, nivelisanja jedinjenja i alata za pripremu podloge. Zato više ne treba dva puta da razmišljate, od samog početka pa do završetka tretiranja postavljenog parketa, sa Rubio Monocoat proizvodima možete sve odjednom da uradite.

RAZMAZITE VAŠE DRVENE PODOVE

Rubio®PreColor Easy i Rubio®Oil Plus 2C

Parket, koji se polaže na visoko kvalitetnu podlogu, trajnu vezu sa podlogom ostvaruje uz Rubio®EasyBond lepak, a za površinsku zaštitu i unikatan izgled su tu Rubio®PreColor Easy i Rubio®Oil Plus 2C ulja. Rubio®PreColor Easy je pred-boja, dizajnirana da se koristi u kombinaciji sa Rubio®Oil Plus 2C, kako bi se stvorili specijalni efekti i kontrasti, dok je optimalno molekularno vezivanje Rubio®Oil Plus 2C ulja sa drvetom i dalje garantovano. Ova ulja su dostupna u 40 boja koja obogaćuju prirodni izgled i osećaj drveta.

Mi stvaramo magiju po vašoj želji…
Mi smo One and Only!

MAGIC FLOOR d.o.o.

MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd
T. +381 11 24 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno