Connect with us
Promo

LG AI TV menja na─Źin na koji gledate televizor

Ponose─çi se revolucionarnom energetskom efikasno┼í─çu i ugla─Ĺenim, ultratankim dizajnom, LG OLED televizori uga─Ĺaju o─Źima maksimalnim kvalitetom slike, a potro┼ínja struje ostaje minimalna. Pored toga, LG zakrivljeni OLED televizori poseduju i prvi na svetu zakrivljeni titl za TV.

Evolucija nove inteligencije uz pomo─ç AI

Obogatite svoj u┼żitak u gledanju televizora uz funkcije Google Assistant i Amazon Alexa. Samo zatra┼żite i LG AI TV zadovoljava va┼íu znati┼żelju u oblastima interesovanja, pru┼ża preporuke za va┼íe sklonosti i upravlja ure─Ĺajima na va┼í zahtev.

LG TV AI THINQ and google assistant + Alexa

LG AI ThinQ televizor

Postavite pitanja Google pomo─çniku dok gledate svoj omiljeni sadr┼żaj

Uz pomoć jednostavne glasovne naredbe, LG AI TV, koji je zapamtio vaše navike i obrasce gledanja, nudi predloge u skladu sa vašim ukusom po pitanju filmova, programa ili muzike.

Postavite pitanja Google pomo─çniku dok gledate svoj omiljeni sadr┼żaj i pogledajte odgovore na ekranu. Va┼í Google pomo─çnik je tu da vam pomogne uvek kada vam je potreban.

Uz pomo─ç LG AI TV i ugra─Ĺene funkcije Alexa mo┼żete da postavljate pitanja i da nau─Źite nove stvari dok gledate televizor.

Uz pomo─ç jednog jednostavnog zahteva, mo┼żete da promenite atmosferu u ─Źitavoj prostoriji tako da je uskladite sa sadr┼żajima. LG AI TV sa funkcijom Alexa omogu─çava vam da spoznate neverovatan svet pametnog povezivanja u svom prostoru.

Uz AirPlay mo┼żete sve. Gledajte. Slu┼íajte. Delite.

AirPlay* 2 omogu─çava vam da sa lako─çom delite filmove, serije, fotografije i jo┼í mnogo toga na svom LG OLED TV-u direktno sa iPhone, iPad ili Mac ure─Ĺaja. (*AirPlay bic╠üe dostupna kasnije sa novom verzijom softvera.)

LG AI ThinQ televizor

AirPlay* 2 omogu─çava vam da sa lako─çom delite filmove, serije, fotografije

Ku─çna kontrolna tabla

Dom na vašu komandu.
Sve na jednom mestu.

Upravljajte pametnim ku─çnim ure─Ĺajima uz pomo─ç Google pomo─çnika na LG AI TV. Podesite sobnu temperaturu, osvetljenje ili druge povezane ure─Ĺaje tako da ne propustite omiljeni sadr┼żaj.

LG AI ThinQ televizor

Upravljajte pametnim ku─çnim ure─Ĺajima uz pomo─ç Google pomo─çnika

Kori┼í─çenjem intuitivne ku─çne kontrolne table, mo┼żete daljinski da pristupite povezanim pametnim ure─Ĺajima sa jednog velikog ekrana. Stvorite jedinstvenu dnevnu rutinu uz pomo─ç magi─Źnog daljinskog upravlja─Źa.

LG AI ThinQ televizori imaju ┼íirok opseg funkcija za kompatibilnost zahvaljuju─çi ThinQ AI aplikacijama koje LG samostalno razvija, kao i integrisanim uslugama Google Assistant i Amazon Alexa. S obzirom na to da dostupnost ovih usluga varira u zavisnosti od regiona, mo┼żda je potrebno primeniti odgovaraju─ça pode┼íavanja jezika i geografske lokacije. Poznavanje jezika koji se govori ┼íirom sveta (npr. engleskog) omogu─çava u┼żivanje u brojnim prednostima koje pru┼ża neograni─Źeno povezivanje.