Connect with us
Promo

LG AI TV menja način na koji gledate televizor

Objavljeno

:

LG AI TV menja način na koji gledate televizor

Ponoseći se revolucionarnom energetskom efikasnošću i uglađenim, ultratankim dizajnom, LG OLED televizori ugađaju očima maksimalnim kvalitetom slike, a potrošnja struje ostaje minimalna. Pored toga, LG zakrivljeni OLED televizori poseduju i prvi na svetu zakrivljeni titl za TV.

Evolucija nove inteligencije uz pomoć AI

Obogatite svoj užitak u gledanju televizora uz funkcije Google Assistant i Amazon Alexa. Samo zatražite i LG AI TV zadovoljava vašu znatiželju u oblastima interesovanja, pruža preporuke za vaše sklonosti i upravlja uređajima na vaš zahtev.

LG TV AI THINQ and google assistant + Alexa

LG AI ThinQ televizor

Postavite pitanja Google pomoćniku dok gledate svoj omiljeni sadržaj

Uz pomoć jednostavne glasovne naredbe, LG AI TV, koji je zapamtio vaše navike i obrasce gledanja, nudi predloge u skladu sa vašim ukusom po pitanju filmova, programa ili muzike.

Postavite pitanja Google pomoćniku dok gledate svoj omiljeni sadržaj i pogledajte odgovore na ekranu. Vaš Google pomoćnik je tu da vam pomogne uvek kada vam je potreban.

Uz pomoć LG AI TV i ugrađene funkcije Alexa možete da postavljate pitanja i da naučite nove stvari dok gledate televizor.

Uz pomoć jednog jednostavnog zahteva, možete da promenite atmosferu u čitavoj prostoriji tako da je uskladite sa sadržajima. LG AI TV sa funkcijom Alexa omogućava vam da spoznate neverovatan svet pametnog povezivanja u svom prostoru.

Uz AirPlay možete sve. Gledajte. Slušajte. Delite.

AirPlay* 2 omogućava vam da sa lakoćom delite filmove, serije, fotografije i još mnogo toga na svom LG OLED TV-u direktno sa iPhone, iPad ili Mac uređaja. (*AirPlay biće dostupna kasnije sa novom verzijom softvera.)

LG AI ThinQ televizor

AirPlay* 2 omogućava vam da sa lakoćom delite filmove, serije, fotografije

Kućna kontrolna tabla

Dom na vašu komandu.
Sve na jednom mestu.

Upravljajte pametnim kućnim uređajima uz pomoć Google pomoćnika na LG AI TV. Podesite sobnu temperaturu, osvetljenje ili druge povezane uređaje tako da ne propustite omiljeni sadržaj.

LG AI ThinQ televizor

Upravljajte pametnim kućnim uređajima uz pomoć Google pomoćnika

Korišćenjem intuitivne kućne kontrolne table, možete daljinski da pristupite povezanim pametnim uređajima sa jednog velikog ekrana. Stvorite jedinstvenu dnevnu rutinu uz pomoć magičnog daljinskog upravljača.

LG AI ThinQ televizori imaju širok opseg funkcija za kompatibilnost zahvaljujući ThinQ AI aplikacijama koje LG samostalno razvija, kao i integrisanim uslugama Google Assistant i Amazon Alexa. S obzirom na to da dostupnost ovih usluga varira u zavisnosti od regiona, možda je potrebno primeniti odgovarajuća podešavanja jezika i geografske lokacije. Poznavanje jezika koji se govori širom sveta (npr. engleskog) omogućava uživanje u brojnim prednostima koje pruža neograničeno povezivanje.

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno