Connect with us
Energetska efikasnost

Koliko ko┼íta solarna elektrana za moj objekat? Viessmann solarni konfigurator na ArchyEnergy izlo┼żbi

Potreba za energijom i njeno o─Źuvanje su relevantna pitanja kojima se bave i veliki privredni subjekti i pojedina─Źni korisnici zbog visokih tro┼íkova i neizvesne dostupnosti.

Poslednjih godina je povec╠üan fokus na ┼íirenju svesti o o─Źuvanju energije, racionalnoj potro┼ínji i obnovljivim izvorima kroz stru─Źne skupove. Na predstojec╠üoj regionalnoj konferenciji ÔÇ×Zelena arhitektura za odr┼żivu energetsku buduc╠ünost“, koja c╠üe se odr┼żati od 8. do 9. aprila u Novom Sadu, u─Źestvovac╠üe preko 25 renomiranih kompanija i 40 panelista koji c╠üe podeliti uvide i iskustva na sedam panela, privuc╠üi preko 600 u─Źesnika.

Pored konferencijskog dela, stru─Źnu javnost okupi─çe i svojevrsni sajam energetski efikasnih proizvoda, usluga i re┼íenja, nazvan ArchyEnergy izlo┼żba.

Ako je suditi po izlaga─Źima bi─çe to kvalitetna, korisna i zasigurno pose─çena izlo┼żba, koju biste neizostavno trebali da pogledate.

Posebno ukoliko ste razmišljali o solarnim panelima i solarnoj energiji.

Solarni kalkulator Viessmann

Ako imate nedoumice i nepoznanice kada je solar u pitanju, obavezno posetite ArchyEnergy izlo┼żbu. Pitate se za┼íto? Zato ┼íto ─çete na ovoj izlo┼żbi dobiti odgovore na slede─ça ─Źetiri naj─Źe┼í─ça pitanja kada su solarna energija i solarni paneli u pitanju:

  • Koliko je potrebno solarnih panela za moj objekat?
  • Koliko ko┼íta solarna elektrana za moj objekat?
  • Koliko ─çu elektri─Źne energije da u┼ítedim mojom solarnom elektranom?
  • Ko sve mo┼że kvalitetno sve to da instalira i zavr┼íi papire sa Elektrodistribucijom?

Odgovore na sva ova pitanja dobi─çete na ArchyEnergy izlo┼żbi gde ─çe jedna od izlaga─Źa biti i Viessmann kompanija, sinonim za odr┼żivu gradnju i sigurnu budu─çnost novih generacija. Kompanija Viessmann je svoje postojanje usmerila na inovativna re┼íenja koja stvaraju efikasne i odr┼żive prostore za ┼żivot i rad.

Rezervi┼íite svoje mesto na ArchyEnergy konferenciji i proverite na koji na─Źin mo┼żete u┼ítedeti elektri─Źnu i toplotnu energiju i smanjiti ra─Źun za iste.