Connect with us
Energetska efikasnost

Investiciona konferencija SEE ENERGY – Connect & Supply II 2020

Budu─çi energetski sistemi u Vojvodini – Ulaganje u obnovljive izvore energije

Investiciona konferencija SEE ENERGY – Connect & Supply II 2020 1. i 2. oktobar 2020., hotel Sheraton Novi Sad

BIOMASA ÔŚĆ SOLARNA ENERGIJA ÔŚĆ ENERGETSKA EFIKASNOST U GRA─ÉEVINARSTVU

Druga po redu investiciona konferencija u organizaciji Nacionalne asocijacije za biomasu ÔÇśSERBIOÔÇÖ u partnerstvu sa GIZ DKTI I AMBERO Consulting bavi se temama zelene energije u poljoprivredi i gra─Ĺevinarstvu.

Konferencija ima podršku od Svetske i Evropske asocijacije za biomasu, a ukoliko situacija sa virusom dozvoli, imaćemo priliku da ugostimo i predstavnike ovih organizacija.

Cilj SEE Energy konferencije je povezivanje renomiranih kompanija i me─Ĺunarodnih institucija iz sektora obnovljivih izvora energije, kako bi se dodatno podstakao razvoj OIE sektora u regionu jugoisto─Źne Evrope i kako bi se uspostavili novi poslovni kontakti izme─Ĺu velikih kompanija, MSP sektora i lokalnih poljoprivrednih proizvo─Ĺa─Źa.

Tako─Ĺe prisutni ─çe biti u mogu─çnosti da se upoznaju sa analizom i predstavljanjem dostupnih podsticaja, kreditnih linija i institucionalne pomo─çi za realizaciju investicionih projekata u energetici sa akcentom na analizu resursa i ograni─Źavaju─çih faktora.

U toku dvodnevne konferencije odr┼ża─çe se i B2B poslovni sastanci koji ─çe prisutnima omogu─çiti priliku za sticanje novih poslovnih kontakata ali i potencijalnih klijenata/partnera.
Prisustvo na konferenciji je besplatno uz obaveznu registraciju na see-energy@serbio.rs. Ukoliko ┼żelite da predstavite projekat ili kompaniju, mo┼żete kontaktirati menad┼żera projekta na e-mail jelena.buncic@serbio.rs. Program konferencije i njene u─Źesnike mo┼żete videti na web stranici organizatora www.serbio.rs

Serbio logo

Nacionalna asocijacija za biomasu SERBIO
Bulevar Mihajla Pupina 6/6, 21 000 Novi Sad
+381 21 382 35 33
office@serbio.rs
www.serbio.rs