Connect with us
Promo

Idealno kupatilo 2.0

3D softver pomoću kojeg ćete lako dizajnirati idealno kupatilo

Ako niste sigurni kako će izgledati vaše kupatilo dopustite nama da vam pomognemo savremenim programom ViSoft VR koji će vam omogućiti da uđete u vaše virtuelno i idealno kupatilo.

Usluga je potpuno besplatna, a može se obaviti kod nas u salonu Geberit Shop, u Bloku A na Novom Beogradu. Najbolji rezultati se postižu sa kolekcijama pločica, nameštaja, baterija i drugim artiklima koji poseduju najviše vizuelne kvalitete, jer samo u 3D softveru mogu da ožive u punoj lepoti.

Takve su nove kolekcije Ragno pločica Decora sa svojim očaravajućim cvetnim motivima i kolekcija Key savršena vizuelna imitacija drvenog poda.

foto: La Fabbrica, Chromatic

foto: La Fabbrica, Chromatic

Novu La Fabbrica Chromatic kolekciju pločica zagasitih pastelnih boja možemo sada prikazati u punom svetlu zahvaljujući virtuelnoj realnosti, a tehnika je posebno zahvalna za pogled na podne pločice poput La Fabbrica Dololomiti kolekcije pločica, koje podržavaju prirodan kamen.

foto: La Fabbrica, Dolomiti

foto: La Fabbrica, Dolomiti

U renoviranju i opremanju najteži je početak, pre svega treba odrediti stil i funkciju vašeg kupatila. Pored profesionalnog pristupa pomoćićemo vam i odakle da počnete.

Umivaonik obično zauzima centralno mesto vašeg kupatila i njega najjčešće prvo primetimo, ako je prostor oko umivaonika uredan to se preslikava na čitavu prostoriju.

To je upravo slučaj sa kupatilskim elementima iz savršene Geberit One serije: pojedinačni elementi kao što su umivaonik, armatura, ormarić sa ogledalom i ormarić za umivaonik su istovremeno elegantni i svedenog dizajna.

foto: Geberit One

foto: Geberit One kupatilski elementi

Geberit ispunjava sve želje u tuš prostoru jedinstvenog i elegantnog dizajna, površine sa efektom kamena, protivkliznog svojstva i sa inovativnim tehničkim detaljima, nova tuš kada od kamene smole Sestra upotpunjuje ponudu rešenja za moderno i luksuzno kupatilo.

Ukoliko pak želite da unesete živopisnu atmosferu u enterijer kupatila, Villeroy & Boch kolekcija Artis će vam pomoći u tome. Inspirisana raskošnim tonovima Pariza, kreirana od strane poznatog dansko-nemačkog dizajnera, dolazi u četiri oblika i devet nijansi, sa hiljadu mogućnosti kombinovanja.

Iskustvo pokazuje da se kupci lakše odlučuju za premijum proizvode kao što su Axor One Colors baterije u odabranim bojama inspirisanim skupom prirodne interakcije između svetlosti, boje i vode. Na vaš zahtev skoro svaki Axor proizvod može biti personalizovan i prilagođen putem Axor Signature.

Slavine za idealno kupatilo u boji

foto: Axor, One Colors

Nove kolekcije Axor Citterio E Matt Black predstavlja sofisticirani dizajn, mat crna ne samo da odražava jedan od najvažnijih trendova već se odlično integriše u skoro svaki stil dizajna.

Crna slavina za idalno kupatilo

foto: Axor, Citterio E Matt Black

Delta Term logo

DELTA TERM d.o.o.
Svetog Save 26 (Radio Far),
11271 Surčin-Beograd
T. +381 11 31 33 015
M. +381 62 392 766
prodaja@deltaterm.com
www.deltaterm.net
GEBERIT SHOP
Jurija Gagarina 22v i 22b, lok. 6 i 7
Blok A, Beograd
T. +381 60 641-4277
geberit.shop@deltaterm.com
www.deltaterm.net/geberit-shop
Radno vreme: 09 – 20h (09 – 15h sub.)