Connect with us
Gra─Ĺevina

Integrisana zaptivka kao standard – ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

ACO grupa je jedna od vode─çih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i pre─Źi┼í─çavanja povr┼íinskih voda i voda unutar objekata. Svaki proizvod unutar ACO sistemskog lanca: prikupljanje ÔÇô pre┼íi┼í─çavanje ÔÇô zadr┼żavanje ÔÇô ispu┼ítanje, bezbedno upravlja vodom i osigurava njenu ponovnu upotrebu na ekonomski i ekolo┼íki prihvatljiv na─Źin.

Ki┼ínica sa saobrac╠üajnih povr┼íina ─Źesto sadr┼żi mnogo vi┼íe ne─Źistoc╠üa nego ┼íto bi se moglo o─Źekivati: frekventni putevi su izlo┼żene ┼ítetnim supstancama kao i tragovima ulja i naftnih derivata.

U okviru Sajma Voda, odr┼żanog u Belexpocentru od 14.-16. novembra 2018. godine, kompanija ACO Gra─Ĺevinski elementi d.o.o. odr┼żala je zna─Źajnu prezentaciju predstaviv┼íi novitet na na┼íem tr┼żi┼ítu svojim saradnicima.

Dragana Golubovi─ç, iz segmenta market menad┼żmenta kompanije ACO vodila je prezentaciju tokom koje je najavila dalje planove i predstavila inovativno re┼íenje za apsolutnu vodonepropusnost spoja kanala za odvodnjavanje.

ACO DRAIN® Multiline Seal In kanal za odvodnjavanje

Ovaj elemenat za odvodnjavanje je standardno opremljen integrisanim zaptivanjem, sakuplja vodu i dovodi je do sistema za pre─Źi┼íc╠üavanje a zatim kona─Źno u prirodni ciklus ki┼ínice, bez ikakvih gubitaka ili procurivanja ┼ítetnih materija u podzemne vode.

Kompanija ACO nakon 40 godina kontinuiranog ulaganja u razvoj kanala za linijsko odvodnjavanje opet podi┼że lestvicu na najvi┼íi nivo. Postoji ozbiljan problem mogu─çeg zaga─Ĺenja podzemnih voda usled ispiranja opasnih materija sa putni─Źkih i ostalih povr┼íina (te┼íki metali, pra┼íina s ko─Źionih obloga, benzini, ulja, sitni elementi auto guma i sl.). Suo─Źen s tom ─Źinjenicom, na┼í stru─Źni tim ponudio je inovativno re┼íenje za apsolutnu vodonepropusnost spoja kori┼ítenjem gumene zaptivke integrisane u telo kanala.

ACO DRAIN® Multiline Seal In kanal za odvodnjavanje

ACO DRAIN® Multiline Seal In kanal za odvodnjavanje

ACO Multiline Seal in

Inovativna ACO Seal in tehnologija:

  • Apsolutna vodonepropusnost kanala
  • Robusno telo kanala
  • Jednostavno i precizno spajanje kanala
  • Pobolj┼íano samo─Źi┼í─çenje kanala zbog neprekinutih spojeva

Spre─Źavamo nepopravljivu ┼ítetu ve─ç u ranoj fazi

Padavine koje proti─Źu prometnim povr┼íinama sadr┼że znatno vi┼íe ne─Źisto─ça nego ┼íto mislimo. Ne─Źisto─çe su tokom padavina neizbe┼żno sprane sa gra─Ĺevina i prometnih ulica i odlaze u podzemne vode gde mogu izazvati velike ┼ítete. Neretko sadr┼że te┼íke metale, mineralna ulja, razne sedimente i naftne derivate.

ACO Multiline Seal in tehnologija odvodnjavanja

ACO Multiline Seal in tehnologija odvodnjavanja

Suo─Źen sa ozbiljnim problemom mogu─çeg zaga─Ĺenja podzemnih voda usled spiranja opasnih materija sa putni─Źkih i ostalih povr┼íina, ACO stru─Źni tim ponudio je ovo inovativno Seal in re┼íenje za apsolutnu vodonepropusnost spoja kori─çtenjem gumene zaptivke integrisane u telo kanala.

ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

ACO┬ágra─Ĺevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb | 22314 Krnješevci, Stara Pazova
Tel: +381 22 811 580
Fax: +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs