Connect with us
Enterijer

Inovacije na Delta Term Show 2023

Sun─Źani petak iza nas protekao je u sjajnom dru┼ítvu doma─çina kompanije ÔÇ×Delta TermÔÇť koji su i ove godine ugostili svoje saradnike, partnere i prijatelje na prostoru svog prodajnog centra u Sur─Źinu. Za sve nas organizovali su dru┼żenje i prezentaciju jedinstvenih Giacomini, Hansgrohe, Hisense i Villeroy & Boch proizvoda.

Ispred Hansgrohe grupe govorio je Neboj┼ía ┼áevo, Marketing Koordinator za jugoisto─Źnu Evropu. Imali smo prilike da ─Źujemo sve o novitetima i detaljnije upoznamo planove zelene transformacije globalnog brenda.

hansgrohe planira da do 2030. godine uvede kod svih svojih proizvoda tehnologije kao ┼íto su CoolStart i EcoSmart , koje racionalnije tro┼íe resurse vode i energije u na┼íim kupatilima, istovremeno pru┼żaju─çi besprekorni ose─çaj tokom kori┼í─çenja i funkcionalnosti.

Neboj┼ía je premijerno predstavio novi iBox universal 2 koji ─çe instalaterima umnogome olak┼íati posao instalacije i monta┼że. S obzirom da su na prezentaciji bile prisutne i arhitekte, govorilo se o bojama i estetskim varijacijama tipki i ru─Źica koje su zaista mnogobrojne i lako uklopive u svaki enterijer.

Jedan od noviteta jeste i Designflex crevo za tu┼í napravljeno od PET materijala izuzetno lagane te┼żine i prijatnog ose─çaja na dodir koje se ne─çe savijati tokom tu┼íiranja.

AXOR nije izostao ni ovog puta. U okviru ovog brenda iz kompanije nastoje da se posvete opremanju kompletnog enterijera kupatila.

Predstavljene su nove AXOR tu┼í kanalice izuzetno modernog dizajna sa opcijom podne i zidne ugradnje jedinstvene tehni─Źke izrade.

Va┼żno je napomenuti da se kod AXOR kanalica, sllikonski deo nalazi ispod dizajnerskog poklopca i time omogu─çava idealno prijanjanje.

Hansgrohe logo

www.hansgrohe.rs

Nau─Źite vi┼íe o AXOR:

www.facebook.com/axor.design
www.instagram.com/axordesign
www.linkedin.com/showcase/axor-design
www.pinterest.de/axor/
www.youtube.com/channel/axor

#AXOR #AXORdesign