Connect with us
Enterijer

Inovacije na Delta Term Show 2023

Sunčani petak iza nas protekao je u sjajnom druÅ”tvu domaćina kompanije ā€žDelta Termā€œ koji su i ove godine ugostili svoje saradnike, partnere i prijatelje na prostoru svog prodajnog centra u Surčinu. Za sve nas organizovali su druženje i prezentaciju jedinstvenih Giacomini, Hansgrohe, Hisense i Villeroy & Boch proizvoda.

Ispred Hansgrohe grupe govorio je NebojŔa Ševo, Marketing Koordinator za jugoistočnu Evropu. Imali smo prilike da čujemo sve o novitetima i detaljnije upoznamo planove zelene transformacije globalnog brenda.

hansgrohe planira da do 2030. godine uvede kod svih svojih proizvoda tehnologije kao Å”to su CoolStart i EcoSmart , koje racionalnije troÅ”e resurse vode i energije u naÅ”im kupatilima, istovremeno pružajući besprekorni osećaj tokom koriŔćenja i funkcionalnosti.

NebojÅ”a je premijerno predstavio novi iBox universal 2 koji će instalaterima umnogome olakÅ”ati posao instalacije i montaže. S obzirom da su na prezentaciji bile prisutne i arhitekte, govorilo se o bojama i estetskim varijacijama tipki i ručica koje su zaista mnogobrojne i lako uklopive u svaki enterijer.

Jedan od noviteta jeste i Designflex crevo za tuÅ” napravljeno od PET materijala izuzetno lagane težine i prijatnog osećaja na dodir koje se neće savijati tokom tuÅ”iranja.

AXOR nije izostao ni ovog puta. U okviru ovog brenda iz kompanije nastoje da se posvete opremanju kompletnog enterijera kupatila.

Predstavljene su nove AXOR tuŔ kanalice izuzetno modernog dizajna sa opcijom podne i zidne ugradnje jedinstvene tehničke izrade.

Važno je napomenuti da se kod AXOR kanalica, sllikonski deo nalazi ispod dizajnerskog poklopca i time omogućava idealno prijanjanje.

Hansgrohe logo

www.hansgrohe.rs

Naučite viŔe o AXOR:

www.facebook.com/axor.design
www.instagram.com/axordesign
www.linkedin.com/showcase/axor-design
www.pinterest.de/axor/
www.youtube.com/channel/axor

#AXOR #AXORdesign