Connect with us
Enterijer

Brend Frosch 21. put zadobio najviše poverenja potrošača

Pouzdan brend ostaje pouzdan u svim vremenima, a među njima je Frosch koji je izabran za najpouzdaniji brend kada je reč o kategoriji sredstava za čišćenje domaćinstva u Nemačkoj. Ovaj ekološki brend porodične kompanije Werner i Merz iz Majnca zauzeo je ubedljivo prvo mesto na listi brendova kojima se najviše veruje na tržištu Nemačke.

Na osnovu istraživanja u kome je učestvovalo 4.000 ispitanika uglednog izuzetno čitanog porodičnog magazina Reader’s Digest, od 143 brenda Frosch je zauzeo ubedljivo prvo mesto. Ispitanici nisu imali ponuđene odgovore, već su sami naveli ime brenda kom najviše veruju. Na osnovu ovog ispitivanja, statistika kaže da bi čak 37 odsto preporučili Frosch ljudima u svom okruženju, prijateljima i rodbini. Prvi sledeći brend osvojio je 12 odsto glasova ispitanika. Od sedam kategorija po kojima se vrši procena brenda, klod Frosch-a je na prvom mestu kvalitet proizvoda i usluga, a od svih ispitanih 73 odsto smatra da proizvodi Frosch ulivaju poverenje i da su jasna asocijacija za pouzdanost.

„U ovom vremenu kada je kriza svuda oko nas, na mnogim poljima, naš brend je reči „poverenje“ dao potpuno novo značenje. Uspeli smo da nađemo balans između onoga što radimo na građenju ugleda i onoga što radimo da bismo pomogli ljudima“ rekao je direktor Frosch-a.

Dodao je da potrošači danas više nego ikada imaju potrebu za sigurnošću, pouzdanošću i čeznu za normalnom situacijom, što Frosch pokazuje i ovim ispitivanjem.

Frosch Logo

www.frosch-ekoproizvodi.me
www.facebook.com/froschsrbija