Connect with us
Budu─çnost

EV days sajam i konferencija 09. i 10. septembra u Master Centru Novosadskog sajma

EV days je sajam i konferencija, posvećena elektromobilnosti koja predstavlja novo globalno tehnološko rešenje transporta ljudi i robe. 

09. i 10. septembra u Master Centru u Novom Sadu

Organizatori ove presti┼żne manifestacije su kompanija Ninamedia i Fakultet tehni─Źkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu, u saradnji sa RTS-om kao medijskim partnerom.

Doga─Ĺaj je osmi┼íljen kao interaktivno iskustvo koje ─çe okupiti vode─çe kompanije iz oblasti automobilske industrije, proizvo─Ĺa─Źe komponenti, delova i softvera za automobilsku industriju, punja─Źa i prate─çe infrastrukture za elektri─Źna i hibridna vozila. Panele ─çe predstavljati najpoznatija imena iz sfere automotiv industrije iz regiona, vrhunski stru─Źnjaci, kao i studenti.

Na doga─Ĺaju ─çe biti prisutni predstavnici dr┼żavnih, lokalnih i regionalnih institucija povezanih sa predmetnom obla┼í─çu, kao i predstavnici kompanija koji imaju iskustvo odnosno planiraju uvo─Ĺenje re┼íenja, bazirane na elektromobilnosti, u svoje poslovanje.

EV days ─çe biti organizovan iz nekoliko segmenta koji ─çe na potpun na─Źin predstaviti sve aktuelnosti vezane za ovu temu i dati mogu─çnost svim u─Źesnicama da se na direktan na─Źin predstave i prezentuju posetiocima doga─Ĺa kao i ┼íiroj publici putem sredstava komunikacije.

EV days ─çe imati izlaga─Źki deo kao i konferenciju organizovanu u nekoliko panela ┼íto ─çe posetiocima dati priliku da se upoznaju sa celinama koji prate ┼żivotni put elektri─Źnih i hibridnih vozila. Svoje iskustvo i znanje kroz panel diskusije i key-note predavanja, podeli─çe govornici iz najve─çih svetskih organizacija koja se ti─Źu najnovijih tehnologija vezanih za elektri─Źna i hibridna vozila.

Kroz interaktivne panel diskusije razmotri─çe se mnogobrojna pitanja i dileme posetioca. Izlaga─Źki deo omogu─çi─çe posetiocima da testiraju elektri─Źna vozila, punja─Źe kao i da se upoznaju sa komponentama elektri─Źnih vozila.

Vi┼íe o sajmu i konferenciji, kao i kompletan program, pro─Źitajte na LINKU.

Izvor: ev-days.rs