Connect with us
Budu─çnost

48. ME─ÉUNARODNI SAJAM GRA─ÉEVINARSTVA ÔÇô OD VIZIJE DO OSTVARENJA

Na Beogradskom sajmu zavr┼íen je najve─çi gra─Ĺevinski doga─Ĺaj u ovom delu Evrope – 48. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE. Ovaj istaknuti doga─Ĺaj, ponovo je bio platforma za susret stru─Źnjaka, kompanija i entuzijasta gra─Ĺevinske industrije, predstavljaju─çi najnovije trendove, tehnologije i projekte.

Pod sloganom ÔÇťOd vizije do ostvarenjaÔÇŁ, u halama i na otvorenom prostoru, preko 500 izlaga─Źa iz 22 zemlje prikazali su inovacije i tehnolo┼íka dostignu─ça na polju savremenog i funkcionalnog pristupa gradnji, modele za opremanje prostora i postavljanje ekolo┼íkih standarda koji defini┼íu novu, ekolo┼íku kulturu ┼żivljenja.

Sajam gra─Ĺevinarstva posetilo je 23.273 posetioca.

Sajamski program upotpunjen je i ove godine predstavljanjem profesionalaca iz industrije kamena, a paralelno sa Sajmom gra─Ĺevinarstva odr┼żao se 14. STONEEXPO Srbija, u organizaciji poslovnog udru┼żenja za eksploataciju i preradu kamena ÔÇ×Kamen SrbijeÔÇť, kao i WINDOSHOW BALKANS.

Organizovani nastup izlaga─Źa iz inostranstva doprineo je uspostavljanju brojnih poslovnih kontakata i saradnje. Na ovogodi┼ínjem sajmu predstavljene su nacionalne izlo┼żbe Austrije, ─îe┼íke Republike, Indije, Kine, Poljske, Turske, a organizovan nastup imale su kompanije iz Crne Gore i Republike Srpske (BiH) preko njihovih Privrednih komora.

Generalni sponzor manifestacije bila je kompanija ÔÇťIGM MladostÔÇŁ d.o.o. iz Leskovca.

štand kompanije Mladost u hali Beogradskog sajma

Generalni sponzor Sajma gradjevine 2024., kompanija IGM Mladost / Foto: Beogradski sajam

Medijski partneri manifestacije bili su ─Źasopisi i portali: ─Źasopis Podovi, ─Źasopis Prozori i vrata, ─Źasopis Drvo tehnika, ─Źasopis Industrija, PROGradnja.hr, gra─Ĺevinarstvo,rs, GRENEF, Gradnja.rs, ─Źasopis Prostor, Krov.rs, revija Aluminijum PVC, daibau.rs, Front tv, Izolacija.rs, ─Źasopis Arhitekta, Click media.rs, Enterijer magazin, Ceramic focus magazin, digitalni magazin Svet gra─Ĺevine.

Veliko interesovanje vladalo je i od strane medija. Akreditovano je vi┼íe od 100 novinara iz dnevnih i stru─Źnih izdanja, kao i inostrani dopisnici.

Ovogodi┼ínji Sajam gra─Ĺevinarstva potvrdio je da je gra─Ĺevinski sektor na putu napretka. Prezentacije, konferencije, nacionalne izlo┼żbe, stru─Źna predavanja i prate─çi programi kreirali su idealni ambijent za premijerna predstavljanja inovacija iz gra─Ĺevinske oblasti u ovom delu Evrope.

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs