Connect with us

Promo

BLÜCHER® kanali – Odvodni sistemi od nerđajućeg čelika

Objavljeno

:

Orbal corp, odvodni sistemi od nerđajućeg čelika

BLÜCHER® odvodni sistemi, svetski lider u sistemima za odvodnju od nerđajućeg čelika, od 1965. godine proizvodi podne slivnike, kanale, oluke i cevi. Proizvođač sertifikovan po ISO 9001 i 14001, kao grupacija je prisutna na 5 kontinenata. Proizvodnja, kontrola kvaliteta i logistika smesteni su u mestu Vildbjerg, Danska.

Orbal corp, odvodni sistemi

BLÜCHER®, svetski lider u sistemima za odvodnju od nerđajućeg čelika

Naš asortiman proizvoda sadrži više od 2500 proizvoda, uključujući standardne i prilagođene podne odvode, krovne odvode, odvodne cevi i odvodne kanale. Da bi se odgovorilo na potražnju naših proizvoda za odvodnju, bilo je potrebno povećati proizvodni kapacitet, tako da će nova zgrada od 4.200 m² biti spremna za upotrebu u 2019-oj godini.

Svi proizvodi (odvodni sistemi, slivnici, kanali i prateća oprema) za drenažu od nerđajućeg čelika BLUCHER® su proizvedeni po AISI 304 ili po izboru AISI 316L.

Ovaj materijal je idealno pogodan za visokokvalitetni drenažni sistemi:

  • ​Otporni na vatru
  • Visoka čvrstoća – mala težina
  • Ekološki

Sve komponente od nerđajućeg čelika su proizvedene od recikliranih materijala i 100% reciklirani.

Pogledajte našu proširenu paletu za INOX odvodnju odvodni sistemi na www.blucher.com

Orbal Corp logo

ORBAL CORP d.o.o.
Tikveška 17, 11000 Beograd
T. +381 11 407 39 03
M. +381 63 618 107
M. +381 64 113 09 04
office@orbalcorp.com
www.orbalcorp.com

Advertisement

Energetska efikasnost

Baumitov Viva Istraživački Park – SLUČAJ UNUTRAŠNJE VLAGE

Objavljeno

:

Od

Istraživački park viva u Wopfingu - Baumit

Baumitov Viva Istraživački Park je najveći istraživački centar u Evropi namenjen za uporedne studije o građevinskom materijalu. Glavni cilj ovog centra je ispitivanje i poređenje uticaja različitih građevinskih materijala na udobnost i zdravlje onih koji žive u kućama pri čijoj izgradnji su korišćeni isti. U tu svrhu, izgrađeno je 12 kuća od različitih materijala, za koje su obezbeđeni jednaki spoljni faktori i koje simuliraju realne uslove života.

Poređenjem Kuće br.1 i Kuće br.2 dobijeni su rezultati koji se tiču vlažnosti vazduha u kućama. Obe kuće su izgrađene od betona, s tim što je prva je bez unutrašnjeg maltera, dok je za drugu korišćen Baumit KlimaWhite unutrašnji malter.

BAUMIT kućica - Viva istraživački park

BAUMIT kućica – Viva istraživački park

Baumit KlimaWhite je difuziono otvoreni, beli krečni lagani malter za regulisanje vlage u unutrašnjim prostorima, koji je otporan na buđ i ne sadrži štetne materije.

Rezultati dobijeni poređenjem ove dve kuće dokazali su značajan efekat KlimaWhite maltera – u kući u kojoj je korišćen došlo je do poboljšanja regulacionog kapaciteta, te je tokom merenog perioda vlažnost vazduha varirala u rasponu između 40% i 60%, što su parametri koji u potpunosti odgovaraju čoveku. Ti rezultati su znatno bolji od onih dobijenih u prvoj kući, gde unutrašnji malter nije korišćen.

Za više informacija o uporednim analizama u Viva Istraživačkom Parku, posetite sajt: www.healthyliving.baumit.com/rs/vivapark/

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs

Nastavi sa čitanjem

Građevina

Separator masti i prepumpno postrojenje u jednom uređaju – ACO LipuSmart

Objavljeno

:

Separator masti i prepumpno postrojenje u jednom uređaju - ACO LipuSmart

ACO LipuSmart predstavlja sledeću generaciju separatora za mast koji integriše separator masti, uzorkovanje, prepumpavanje i upravljački sistem celog uređaja u jedan proizvod.

Uređaj je kompaktan, a pozicija pumpe fleksibilna, što optimizuje prostor koji je potreban za njegovu ugradnju. Opcija ubrizgavanja vazduha u separator i prepumpno postrojenje sprečava sloj masti da očvrsne u pneumatskoj cevi i uzrokuje blokade.

Neprijatni mirisi se izbegavaju zahvaljujući hidro-dinamičkom unutrašnjem čišćenju pomoću HP pumpe visokog pritiska od 150 bar-a. Vertikalna rotirajuća orbitalna glava garantuje razbijanje i homogenizaciju sloja masti kao i čišćenje unutrašnjih zidova.

Pražnjenje je olakšano pomoću pumpe koja izbacuje sadržaj na nivo prizemlja.

Kontrola rada preko aplikacije za mobilne uređaje i Bluetooth veze (GSM modul opciono).

www.aco.rs

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Nastavi sa čitanjem
Advertisement

Fasade

Izdvajamo

Popularno

Instagram - pratite nas