Connect with us
Promo

Alumil kompanija proslavila dve decenije proizvodnje u Srbiji

Alumil kompanija je 12. septembra obele┼żila dvadesetogodi┼ínjicu proizvodnje u Srbiji, korporativnom proslavom sa predstavnicama ambasade Gr─Źke i Kipra, monogobrojnim klijentima i prijateljima kompanije.

Sve─Źani doga─Ĺaj koji se odr┼żao u hotelu Metropol Palace je okupio oko 500 zvanica. U okviru oficijalnog dela programa obratili su se predstavnici Alumil Grupacije kao i Alumil YU Industry kompanije.

Alumil kompanija proslavila dve decenije proizvodnje u Srbiji

foto: Alumil

ÔÇ×Fokusiraju─çi se na na┼íu strategiju i biznis plan, verujem da ─çe se Alumil fabrika i proizvodnja visokokvalitetnih aluminijumskih sistema i dalje rasti i razvijati, stvaraju─çi nova radna mesta, pove─çavaju─çi izvoz, doprinose─çi daljem razvoju lokalne privrede i srpske industrijeÔÇť, izjavio je Stylianos Tsoktouridis, generalni menad┼żer Alumil YU Industry. Nakon zvani─Źnog dela programa, svi gosti su u┼żivali i u sve─Źanoj ve─Źeri uz prigodan muzi─Źki i umetni─Źko scenski program.

Alumil kompanija proslavila dve decenije proizvodnje u Srbiji

Stylianos Tsoktouridis / foto: Alumil

Fabrika u Srbiji prostire se na povr┼íini od 35.000 m2 i poseduje dve linije za ekstruziju kapaciteta 14.000t godi┼ínje, linije za termoprekid i pogon za plastifikaciju. Alumil kompanija je posve─çena unapre─Ĺenju proizvodnih procesa u skladu sa ┼żivotnom sredinom, smanjenju zaga─Ĺenja, o─Źuvanju energije, prirodnih resursa i potro┼ínog materijala.

U skladu sa tom posve─çeno┼í─çu u proizvodnji aluminijumskih profila u Novoj Pazovi koristi se reciklirani aluminijum koji se prera─Ĺuje u Alumil industrijskoj zoni u Kilkisu u Gr─Źkoj. Pove─çanje sadr┼żaja recikliranog materijala tokom proizvodnje aluminijumskih sistema omogu─çava im da kreiraju proizvode sa zna─Źajno ni┼żim ugljeni─Źnim otiskom. Alumil kompanija u Srbiji zapo┼íljava preko 400 zaposlenih i pored proizvodnih pogona ima i 6 prodajno distrubitvnih centara i impresivni izlo┼żbeni salon u Beogradu.

Alumil kompanija proslavila dve decenije proizvodnje u Srbiji

foto: Alumil

Sa vi┼íe od 30 godina iskustva i 3000 zaposlenih, Alumil je jedna od najrazvijenijih kompanija na globalnom nivou sa proizvodnim linijama najmodernije tehnologije u svojih 12 fabrika u svetu. Kompanija Alumil posluje po modelu cirkularne ekonomije i svojim proizvodima od recikliranog aluminijuma kontinuirano unapre─Ĺuje kvalitet ┼żivota zajednice u kojoj posluje, ┼íto je u skladu sa njenom misijom odr┼żivosti.

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE ÔÇô Milutina Milankovi─ça 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs