Connect with us
Promo

Oblikujte lepši svet uz Hypertherm

Svake godine, krajem oktobra, odr┼żava se Euroblech sajam u Hanoveru, Nema─Źka. Specifi─Źnost ovog sajma ogleda se u tome ┼íto je u potpunosti posve─çen dostignu─çima iz metaloprera─Ĺiva─Źkog sektora i va┼żi za najpose─çeniji sajam u ovoj oblasti.

Suo─Źavaju─çi se sa inflacijom, ekonomskom neizvesno┼í─çu i pomanjkanjem radne snage, svetski poznat ameri─Źki proizvo─Ĺa─Ź opreme za se─Źenje plazmom Hypertherm prepoznaje da su tr┼żi┼ítu neophodna nova re┼íenja.

Oprema za varioce

Hypertherm Powermax SYNC® / foto: Gem Trade d.o.o.

Pro┼íle godine, sa ─Źak tri grupe proizvoda koje su bile prezentovane, Hypertherm je prikazao proizvode i re┼íenja dizajnirana da automatizuju poslovanje, u─Źine operacije se─Źenja efikasnijim i ubrzaju promene potrebne za re┼íavanje najte┼żih izazova sa kojima se kupci suo─Źavaju.

Hypertherm plazma

Do┼żivite novu revoluciju u rezanju plazmom: Powermax SYNC┬«! Ova inovativna serija plazma sistema ima ugra─Ĺen inteligentni sistem kojim se omogu─çava pra─çenje i unapre─Ĺenje procesa se─Źenja. Posebna novina se odnosi na potro┼íne delove ÔÇô umesto 5 razli─Źitih delova koji su imali razli─Źitu dinamiku tro┼íenja, ustanovljen je jednodelni potro┼íni kertrid┼ż za automatizaciju se─Źenja plazmom. Pored toga, Hypertherm je predstavio jedini na svetu X-Definition┬« plazma ure─Ĺaj za se─Źenje i novi HPR┬« kertrid┼ż za HPRXD┬« plazma sisteme.

Hypertherm prikazuje proizvode i rešenja dizajnirana da automatizuju poslovanje

Hypertherm prikazuje proizvode i rešenja dizajnirana da automatizuju poslovanje / foto: Gem Trade d.o.o.

ProNest® i Robotmaster®

Moderna industrijska re┼íenja podrazumevaju upotrebu softvera, kao alata koji olak┼íava upotrebu i omogu─çava ┼íiri dijapazon upotrebe. Softverska re┼íenja Hypertherm Associates koja su bila posebno prezentovana na pro┼ílogodi┼ínjem sajmu u Hanoveru su ProNest┬« i Robotmaster┬«. ProNest┬« CAD/CAM softver za ugne┼ż─Ĺivanje omogu─çava besprekornu integraciju sa SureCutÔäó tehnologijom koja primenjuje optimizovane parametre da pojednostavi se─Źenje i smanji potrebu za intervencijom operatera. Softver Robotmaster┬« poma┼że proizvo─Ĺa─Źima da maksimiziraju produktivnost robota jednostavnim i efikasnim programiranjem robota za razli─Źite aplikacije.

Softver za varioce

Softverska rešenja Hypertherm Associates / foto: Gem Trade d.o.o.

Sa ugra─Ĺenom plazmom i robotskom funkcionalno┼í─çu, Robotmaster┬« omogu─çava automatizovano zavarivanje, smanjuju─çi zahteve kvalifikovane a deficitarne radne snage.

OMAX┬« se─Źenje vodenim mlazom (ÔÇ×water-jetÔÇť)

Najnovija dostignu─ça iz oblasti abrazivnog se─Źenja vodenim mlazom (ÔÇ×water-jetÔÇť tehnologija) su bili prikazani kroz slede─çe sisteme: potpuno novi OptiMAX┬«, koji se na svetskom nivou smatra najpreciznijim water-jet-om; i OMAX┬« koji uz ProtoMAX┬«, predstavlja kompaktan, samostalan sistem se─Źenja koji se posebno preporu─Źuje za izradu prototipova i se─Źenja manjeg obima; kao i IntelliMAX┬« softversko re┼íenje. Inovacije u preciznosti, automatizaciji i jednostavnosti upotrebe kod ovih sistema dovode do maksimizacije u─Źinka tokom radnog vremena, bez ┼żrtvovanja ta─Źnosti.

OMAX┬« se─Źenje vodenim mlazom (ÔÇ×water-jetÔÇť)

OMAX┬« se─Źenje vodenim mlazom (ÔÇ×water-jetÔÇť) / foto: Gem Trade d.o.o.

Na pro┼ílogodi┼ínjem Euroblech sajmu, Hypertherm je vr┼íio prezentacije i demonstracije na dve lokacije: Powermax SYNC┬« i ProNest┬« i Robotmaster┬« u Hali 13, ┼ítand E158, a OMAX┬« se─Źenje vodenim mlazom u hali 12, ┼ítand H80.

GEM TRADE logo

GEM Trade d.o.o.
Bele njive 35, 21000 Novi Sad
+381 21 6623 159, +381 21 452 844
Servis: Rade Kon─Źara 1, 21131 Petrovaradin
office@gemtradedoo.com
www.gemtradedoo.com