Connect with us
Novosti

Objavljen konferencijski program o hidroenergiji i odr┼żivom upravljanju vodama na sajmu RENEXPO┬« 2019

RENEXPO® Energy, Waste & Water Western Balkans
Me─Ĺunarodni sajam i konferencija
24. i 25. april 2019.
Belexpocentar, Beograd

Dr┼żavni sekretar Ministarstva za┼ítite ┼żivotne sredine, Ivan Kari─ç, otvori─çe konferencijsku celinu Odr┼żivo upravljanje vodama drugog dana sajma RENEXPO┬« u ─Źetvrtak 25. aprila 2019.

Hidroenergija je zna─Źajna tema RENEXPO┬« programa. Prof. dr Aleksandar Gaji─ç sa Akademije in┼żenjerskih nauka Srbije, bi─çe doma─çin skupa i moderator konferencijskog programa Hidroelektrane u regiji Zapadnog Balkana od 24 do 25. aprila 2019.

─îetvrta me─Ĺunarodna konferencija Odr┼żivo upravljanje vodama odr┼ża─çe se pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ┼íumarstva i vodoprivrede, Republi─Źka direkcija za vode, drugog dana RENEXPO┬« sajma u ─Źetvrtak 25. aprila 2019.

Tri konferencijske celine na sajmu RENEXPO┬« posve─çene su hidroenergiji – ┼íesta me─Ĺunarodna konferencija Hidroelektrane u regionu Zapadnog Balkana odr┼ża─çe se u sredu 24. aprila, pra─çena okruglim stolom o malim hidroelektranama, dok je stru─Źni seminar Modernizacija i odr┼żavanje hidroelektrana zakazan drugog dana sajma, u ─Źetvrtak 25. aprila.

Sajamska izlo┼żba odr┼żava se u Beogradu sa zavidnim brojem me─Ĺunarodnih kompanija koje predstavljaju proizvode, opremu i usluge, kao i sistemska re┼íenja od projektovanja postrojenja do izgradnje i pu┼ítanja u rad po sistemu klju─Ź u ruke.

Ulaz na sajamsku izlo┼żbu je besplatan za posetioce uz registraciju.

Za više informacija posetite www.renexpo-belgrade.com