Connect with us

Novosti

Objavljen konferencijski program o hidroenergiji i održivom upravljanju vodama na sajmu RENEXPO® 2019

Objavljeno

:

Međunarodni sajam i konferencija RENEXPO®

RENEXPO® Energy, Waste & Water Western Balkans
Međunarodni sajam i konferencija
24. i 25. april 2019.
Belexpocentar, Beograd

· Državni sekretar Ministarstva zaštite životne sredine, Ivan Karić, otvoriće konferencijsku celinu Održivo upravljanje vodama drugog dana sajma RENEXPO® u četvrtak 25. aprila 2019.

· Hidroenergija je značajna tema RENEXPO® programa. Prof. dr Aleksandar Gajić sa Akademije inženjerskih nauka Srbije, biće domaćin skupa i moderator konferencijskog programa Hidroelektrane u regiji Zapadnog Balkana od 24 do 25. aprila 2019.

Četvrta međunarodna konferencija Održivo upravljanje vodama održaće se pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Republička direkcija za vode, drugog dana RENEXPO® sajma u četvrtak 25. aprila 2019.

Tri konferencijske celine na sajmu RENEXPO® posvećene su hidroenergiji – šesta međunarodna konferencija Hidroelektrane u regionu Zapadnog Balkana održaće se u sredu 24. aprila, praćena okruglim stolom o malim hidroelektranama, dok je stručni seminar Modernizacija i održavanje hidroelektrana zakazan drugog dana sajma, u četvrtak 25. aprila.

Sajamska izložba održava se u Beogradu sa zavidnim brojem međunarodnih kompanija koje predstavljaju proizvode, opremu i usluge, kao i sistemska rešenja od projektovanja postrojenja do izgradnje i puštanja u rad po sistemu ključ u ruke.

Ulaz na sajamsku izložbu je besplatan za posetioce uz registraciju.

Za više informacija posetite www.renexpo-belgrade.com

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno