Connect with us
Enterijer

Stvaramo betonske podove jedinstvenog dizajna – uzdižemo obično u izuzetno!

Primenjujemo najnoviju tehnologiju izrade koju smo izučavali od najboljih italijanskih majstora. Ukoliko želite pod vrhunskog, svetskog dizajna, modernih i svedenih linija drugačiji od tipskih podova koji su u svakodnevnoj ponudi, onda ste na pravom mestu.

Inovativni materijal koji može da renovira bilo koju površinu sa svega 3mm. To je dekorativni, monolitan pod koji će svakom prostoru dati estetski pečat modernog i minimalističkog, bez fugni i dilatacija.

Aditiv Balkan, dekorativni pod

Dekorativni betonski podovi

Microtopping

Microtopping je materijal sačinjen od tečnog polimera i specifične cementne mešavine. Zahvaljujući svojoj debljini od svega 3 mm i izvanrednim sposobnostima prijanjanja, Microtopping je u stanju da pokrije bilo koju površinu, savršeno prijanja na beton, parket, pločice… Otpornost na udarce, abraziju i pritisak čine ga pogodnim čak i za zonu povećanog saobraćaja, za bilo koji ambijent ili okolnosti. Ovo se odnosi kako na unutrašnjost, tako i na spoljašnji prostor koji je izložen različitim atmosferskim uticajima. Štaviše, Microtopping usporava prodiranje vode i soli za odleđivanje i otporan je na UV zrake i na bilo koje druge vremenske neprilike.

Pogodan je i kao završni sloj poda preko podnog grejanja, jer prilikom zagrevanja ne otpušta mirise niti ikakve supstance i ne remeti kvalitet vazduha. Nakon izrade poda materijalom Microtopping, površina se dodatno impregnira odgovarajućim premazom koji se bira u zavisnosti od namene poda. U ponudi je veoma širok spektar boja, čak 24 nijanse, sa mogućim dobijanjem sjajnog ili mat efekta.

Nuvolato

Nuvolato je odgovor na sve popularniji trend industrijskog dizajna u uredjenju poslovnih prostora, restorana, izložbenih salona, noćnih klubova, hotela i šoping molova. Nuvolato kojeg najčešće mešaju sa Fero betonom, ima iste karakteristike, ali se radi u 29 boja, odabranih od strane dizajnera, da se uklope uz svaki enterijer i eksterijer koji zamislite. Usled raznolikosti objekata u kojima može biti primenjen postoje i različiti stepeni zaštite Nuvolato poda, tako da pored toga što ne praši i izuzetno lako se održava, može biti i otporan na vodu, ulja, so, kućnu hemiju, hranu i sokove.

Aditiv Balkan, dekorativni pod

Acid Stain

Acid stain je prava stvar za vas. To je smeša formirana od specifičnih kiselina na bazi metalnih soli, a nanosi se na betonske podove, samonivelišuće materijale na cementnoj bazi itd. Površina unikatnog izgleda razvija se putem hemijskih reakcija koje acid stain vezuju za beton trajno bojeći površinu. Moguće je postići različite vizuelne efekte – beton koji izgleda kao mermer ili prirodno kamenje. Betonske površine sa acid stain-om su otporne na grebanje, habanje, pucanje i ne bledi boja koju poprime nakon hemijske reakcije.

Fero beton

Fero beton se dobija preciznom ugradnjom betona upotrebom laserski navođenih mašina, i oplemenjivanjem njegove površine fabrički pripremljenim materijalima „suvim posipom“. Osnova suvog posipa je cement u kombinaciji sa kvarcom ili korundom. Ranije su u upotrebi bili čelični opiljci ali zbog stvaranja korozije su zamenjeni kvarcom, kamenom izuzetne čvrstoće. Ugradnja samog posipa se vrši mašinama popularno zvanim Helihopterima.

www.aditivbalkan.com

ADITIV BALKAN d.o.o.
Carice Milice 13, 11351 Vinča-Beograd
T. +381 65 29 00 995 (industrijski i dekorativni podovi)
office@aditivbalkan.com
www.aditivbalkan.com