Connect with us
Promo

Tuš kada ili tuš kanalica?

Kada renovirate kupatilo ili postavljate novu tuš kabinu, imate pitanje: šta je bolji izbor – postaviti tuš kadicu ili kabinu montirati direktno na pod?

Odluka između tuš kade ili ugradnje tuš kanalice može imati veliki uticaj na funkcionalnost, estetiku i održavanje Vašeg kupatila.

Tuš kada

Tuš kade su dostupne u različitim veličinama i oblicima, što im omogućava da se prilagode različitim prostorima kupatila i nude različite načine ugradnje. Napravljene su od vrhunskih materijala koji obezbeđuju snagu, izdržljivost i lako održavanje i čišćenje. Prednosti tuš kade:

  1. Različite opcije instalacije: ugradnja u nivou poda (u ravni sa pločicama), postavljanje na pod sa ili bez obloge, i tuš kada se može ozidati pločicama. Kupcima nudimo i mogućnost izrade tuš kade po meri.
  2. Lako čišćenje: svi materijali koji se koriste pri izradi Kolpa san tuš kade mogu lako da se očiste. Imate i mogućnost nanošenja Kolpa san sredstva za čišćenje protiv kamenca koji za samo par minuta savršeno uklanja kamenac i naslage sapuna.
  3. Dug životni vek: tuš kade su napravljene od izdržljivih materijala koji mogu da izdrže dugi niz godina upotrebe bez gubitka funkcionalnosti i omogućavaju laku popravku u slučaju oštećenja.
  4. Izbor materijala: Kolpa san nudi veliki izbor kvalitetnih materijala kao što su liveni mermer, Kerrock, liveni sanitarni akril ili modifikovani akril.
  5. Vodootpornost: tuš kade osiguravaju pouzdanu hidroizolaciju, koja sprečava curenje vode u pod ili u susedne prostorije. Ovo omogućava da kupatilo i pločice u istom budu suve.
  6. Garancija: Kolpa san Vam daje 10 godina garancije na tuš kade od livenog sanitarnog akrila, livenog mermera i Kerrocka, a 7 godina garancije na tuš kade od modifikovanog akrila.
Tuš kada

Tuš kada / foto: Kolpa-san

Tuš kanalica

Tuš kanalica je linearni drenažni sistem koji se postavlja u nivou pločica u tuš kabini. Prednosti tuš kanalica: moderan minimalistički izgled, jednostavna instalacija – ugradnja direktno u pod kupatila, što omogućava nesmetanu vezu sa pločicama. Ako su dobro postavljene kanalice omogućavaju dobru drenažu vode. Prilagodljivost: postoji veliki izbor različitih materijala i veličina kanalica.

Tuš kanalica je moderan i elegantan izbor, ali ima neke nedostatke. Među najčešćim problemima su curenje vode, začepljenja zbog dlaka i sapunice, kao i neprijatni mirisi. Veoma je važna pravilna ugradnja sa odgovarajućim nagibom kako bi voda nesmetano oticala i kako ne bi stajala na pločicama i fugama, jer se tako razvija buđ. Dobra hidroizolacija pod pritiskom je takođe veoma važna za sprečavanje curenja vode.

Tuš kada je klasičan i jednostavan izbor za vašu tuš kabinu. Donosi mnoge prednosti koje tuš kanalica ne može postići. Korišćenjem tuš kade izbegavate potencijalne probleme sa curenjem vode, neprijatnim mirisima iz kanala i stvaranjem buđi. Tuš kade se lako čiste i održavaju, a istovremeno pružaju stabilnu i udobnu površinu za Vašu tuš kabinu.

Za udobno i sigurno tuširanje, preporučujemo novu tuš kabinu Libra u kombinaciji sa tuš kadicom Tobas. Ponudu naših proizvoda možete pogledati na sajtu: www.kolpasan.si/rs/

Kolpa san logo

KOLPA ZRENJANIN d.o.o. – Veleprodaja

Cvetna 1, 23000 Zrenjanin
Tel: +381 23 523 500
E-mail: kolpasrbija@kolpa.rs
Web: www.kolpasan.si/rs