Connect with us
Promo

Tuš kada ili tuš kanalica?

Kada renovirate kupatilo ili postavljate novu tu┼í kabinu, imate pitanje: ┼íta je bolji izbor ÔÇô postaviti tu┼í kadicu ili kabinu montirati direktno na pod?

Odluka izme─Ĺu tu┼í kade ili ugradnje tu┼í kanalice mo┼że imati veliki uticaj na funkcionalnost, estetiku i odr┼żavanje Va┼íeg kupatila.

Tuš kada

Tu┼í kade su dostupne u razli─Źitim veli─Źinama i oblicima, ┼íto im omogu─çava da se prilagode razli─Źitim prostorima kupatila i nude razli─Źite na─Źine ugradnje. Napravljene su od vrhunskih materijala koji obezbe─Ĺuju snagu, izdr┼żljivost i lako odr┼żavanje i ─Źi┼í─çenje. Prednosti tu┼í kade:

  1. Razli─Źite opcije instalacije: ugradnja u nivou poda (u ravni sa plo─Źicama), postavljanje na pod sa ili bez obloge, i tu┼í kada se mo┼że ozidati plo─Źicama. Kupcima nudimo i mogu─çnost izrade tu┼í kade po meri.
  2. Lako ─Źi┼í─çenje: svi materijali koji se koriste pri izradi Kolpa san tu┼í kade mogu lako da se o─Źiste. Imate i mogu─çnost nano┼íenja Kolpa san sredstva za ─Źi┼í─çenje protiv kamenca koji za samo par minuta savr┼íeno uklanja kamenac i naslage sapuna.
  3. Dug ┼żivotni vek: tu┼í kade su napravljene od izdr┼żljivih materijala koji mogu da izdr┼że dugi niz godina upotrebe bez gubitka funkcionalnosti i omogu─çavaju laku popravku u slu─Źaju o┼íte─çenja.
  4. Izbor materijala: Kolpa san nudi veliki izbor kvalitetnih materijala kao što su liveni mermer, Kerrock, liveni sanitarni akril ili modifikovani akril.
  5. Vodootpornost: tu┼í kade osiguravaju pouzdanu hidroizolaciju, koja spre─Źava curenje vode u pod ili u susedne prostorije. Ovo omogu─çava da kupatilo i plo─Źice u istom budu suve.
  6. Garancija: Kolpa san Vam daje 10 godina garancije na tuš kade od livenog sanitarnog akrila, livenog mermera i Kerrocka, a 7 godina garancije na tuš kade od modifikovanog akrila.
Tuš kada

Tuš kada / foto: Kolpa-san

Tuš kanalica

Tu┼í kanalica je linearni drena┼żni sistem koji se postavlja u nivou plo─Źica u tu┼í kabini. Prednosti tu┼í kanalica: moderan minimalisti─Źki izgled, jednostavna instalacija – ugradnja direktno u pod kupatila, ┼íto omogu─çava nesmetanu vezu sa plo─Źicama. Ako su dobro postavljene kanalice omogu─çavaju dobru drena┼żu vode. Prilagodljivost: postoji veliki izbor razli─Źitih materijala i veli─Źina kanalica.

Tu┼í kanalica je moderan i elegantan izbor, ali ima neke nedostatke. Me─Ĺu naj─Źe┼í─çim problemima su curenje vode, za─Źepljenja zbog dlaka i sapunice, kao i neprijatni mirisi. Veoma je va┼żna pravilna ugradnja sa odgovaraju─çim nagibom kako bi voda nesmetano oticala i kako ne bi stajala na plo─Źicama i fugama, jer se tako razvija bu─Ĺ. Dobra hidroizolacija pod pritiskom je tako─Ĺe veoma va┼żna za spre─Źavanje curenja vode.

Tu┼í kada je klasi─Źan i jednostavan izbor za va┼íu tu┼í kabinu. Donosi mnoge prednosti koje tu┼í kanalica ne mo┼że posti─çi. Kori┼í─çenjem tu┼í kade izbegavate potencijalne probleme sa curenjem vode, neprijatnim mirisima iz kanala i stvaranjem bu─Ĺi. Tu┼í kade se lako ─Źiste i odr┼żavaju, a istovremeno pru┼żaju stabilnu i udobnu povr┼íinu za Va┼íu tu┼í kabinu.

Za udobno i sigurno tu┼íiranje, preporu─Źujemo novu tu┼í kabinu Libra u kombinaciji sa tu┼í kadicom Tobas. Ponudu na┼íih proizvoda mo┼żete pogledati na sajtu: www.kolpasan.si/rs/

Kolpa san logo

KOLPA ZRENJANIN d.o.o. – Veleprodaja

Cvetna 1, 23000 Zrenjanin
Tel: +381 23 523 500
E-mail: kolpasrbija@kolpa.rs
Web: www.kolpasan.si/rs