Connect with us
Energetska efikasnost

Tre─ça srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture danas u Beogradu

Tre─ça srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture od┼żava se u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace 21.02.2018. Izuzetna nam je ─Źast da najavimo da ─çe ovogodi┼ínju konferenciju otvoriti Zorana Mihajlovi─ç, potpredsednica Vlade i ministarka gra─Ĺevinarstva, saobra─çaja i infrastrukture Republike Srbije.

Zorana Mihajlovi─ç, ministarka gra─Ĺevinarstva

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i ┼íirem regionu. Poseduje prezentacije najvi┼íih ─Źlanova dr┼żavnog i privatnog sektora u oblasti nekretnina, bankarstva, procena.

Konferencija privla─Źi vi┼íe od 200 visoko relevantnih u─Źesnika iz vode─çih kompanija za nekretnine, gra─Ĺevinskih firmi, finansijskih institucija, novinara i nezavisnih profesionalaca iz Srbije i inostranstva. Ovogodi┼ínja konferencija ─çe dati dragocen uvid u trendove imovine, urbani razvoj, va┼żnost procena, investicione izazove i druge va┼żne teme iz oblasti nekretnina i infrastrukture.

Teme konferencije:

Privla─Źenje kapitala: prednosti i nedostaci
Zgrade sutra┼ínjice: odr┼żive, pametne, energetski efikasne
Pravni & poreski okvir: uticaj na projektno finansiranje
Šoping centri, ritejl & zabavni parkovi: nova era razvoja
Srpsko tr┼żi┼íte nekretnina: vi┼íak komercijalne & stambene imovine
Evaluacija nekretnina: provera stvarnosti

Zorana Mihajlovi─ç rekla je da postoji pozitivan trend

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture

Na konferenciji ─çe govoriti zna─Źajan broj eminentnih zvani─Źnika i stru─Źnjaka iz sektora me─Ĺu kojima su Stefen Ndegva, direktor Svetske banke za Srbiju, Milutin Foli─ç, arhitekta Grada Beograda, Adir El Al, generalni direktor za Srbiju AFI Europe, Dejan Had┼żi─ç, ┼íef sektora za osiguranje i nekretnine Ministarstva finansija, Danijela Ili─ç, predsednik Nacionalnog udru┼żenja procenitelja Srbije i drugi.

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Klaster nekretnina i Nacionalnog udru┼żenja procenitelja Srbije a podr┼żale su je kompanije Airport City Belgrade, Alumil, JLL, Poseidon Group, advokatska kancelarija Jankovic Popovic Mitic, Atrium Counsulting, Nai Atrium, advokatska kancelarija Stankovic & partneri. Medijsko sponzorstvo obezbe─Ĺuje poslovni portal Halo oglasi.

Izvor: www.mojkvadrat.rs