Connect with us
Energetska efikasnost

Treća srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture danas u Beogradu

Treća srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture odžava se u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace 21.02.2018. Izuzetna nam je čast da najavimo da će ovogodiÅ”nju konferenciju otvoriti Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i Ŕirem regionu. Poseduje prezentacije najviŔih članova državnog i privatnog sektora u oblasti nekretnina, bankarstva, procena.

Konferencija privlači viÅ”e od 200 visoko relevantnih učesnika iz vodećih kompanija za nekretnine, građevinskih firmi, finansijskih institucija, novinara i nezavisnih profesionalaca iz Srbije i inostranstva. OvogodiÅ”nja konferencija će dati dragocen uvid u trendove imovine, urbani razvoj, važnost procena, investicione izazove i druge važne teme iz oblasti nekretnina i infrastrukture.

Teme konferencije:

Privlačenje kapitala: prednosti i nedostaci
Zgrade sutraŔnjice: održive, pametne, energetski efikasne
Pravni & poreski okvir: uticaj na projektno finansiranje
Å oping centri, ritejl & zabavni parkovi: nova era razvoja
Srpsko tržiŔte nekretnina: viŔak komercijalne & stambene imovine
Evaluacija nekretnina: provera stvarnosti

Zorana Mihajlović rekla je da postoji pozitivan trend

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture

Na konferenciji će govoriti značajan broj eminentnih zvaničnika i stručnjaka iz sektora među kojima su Stefen Ndegva, direktor Svetske banke za Srbiju, Milutin Folić, arhitekta Grada Beograda, Adir El Al, generalni direktor za Srbiju AFI Europe, Dejan Hadžić, Å”ef sektora za osiguranje i nekretnine Ministarstva finansija, Danijela Ilić, predsednik Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije i drugi.

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Klaster nekretnina i Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije a podržale su je kompanije Airport City Belgrade, Alumil, JLL, Poseidon Group, advokatska kancelarija Jankovic Popovic Mitic, Atrium Counsulting, Nai Atrium, advokatska kancelarija Stankovic & partneri. Medijsko sponzorstvo obezbeđuje poslovni portal Halo oglasi.

Izvor:Ā www.mojkvadrat.rs