Connect with us
Enterijer

INTERIO P29 sistem za moderan poslovni prostor

Tehnomarket je poznat po re┼íenjima za eksterijer objekta, a kao re┼íenje za ure─Ĺenje stolarije unutar poslovnih objekata razvijen je novi sistem INTERIO P29, bez prekida termo mosta, za izradu vrata, prozora i pregrada koji nalaze primenu u enterijeru. INTERIO P29 idealan je za unutra┼ínja vrata i pregradne zidove modernih poslovnih objekata gde ekskluzivna materijalizacija, brza monta┼ża bez klasi─Źnih gra─Ĺevinskih radova i prefinjen izgled zadovoljavaju sve potrebe arhitekata.

U KANCELARIJI PROVODIMO VE─ćI DEO SVOG DANA I ZATO JE JAKO BITNO DA NAM PRIJA PROSTOR KOJI NAS OKRU┼ŻUJE. URE─ÉENJE POSLOVNOG PROSTORA, NE SAMO DA MO┼ŻE UTICATI POZITIVNO NA RASPOLO┼ŻENJE ZAPOSLENIH, KOJI U NJEMU PROVODE SVOJIH DRAGOCENIH OSAM SATI DNEVNO, VE─ć MO┼ŻE I PUNO GOVORITI O USPEHU I NA─îINU POSLOVANJA KOMPANIJE.

INTERIO P29 pogodan za poslovne i stambene prostore

Da bi se ostvario efekat velikog i otvorenog prostora mnoge kompanije se odlu─Źuju da kancelarije pregrade staklom. Nekada je pak potrebna ve─ça privatnost, i u tim slu─Źajevima staklo zamenjuje drvena ispuna koja u kombinaciji sa ostakljenim vratima mo┼że imati odli─Źan efekat.

U sistemu INTERIO P29 mogu─çe su obe opcije. Izuzetno mala dubina sistema od svega 29 mm nudi mogu─çnost monta┼że bez gubitka korisne povr┼íine u enterijeru, uz visoku fleksibilnost prilikom dizajna prostora i formiranja funkcionalnih celina. INTERIO P29 sistem nudi dve vizuelno razli─Źite opcije – jednu sa vidljivim aluminijumskim ┼ítokom i izborom drvenog ili staklenog krila, i drugu sa potpuno staklenim elementima.

INTERIO P29 sistem nije pogodan samo za poslovni prostor ve─ç je idealan i za stambene prostore modernog koncepta gde staklo zamenjuje tradicionalne pune pregradne zidove, kafi─çe i barove, pa ─Źak i odvajanje pu┼ía─Źke zone u restoranima ili na aerodromima. Implementacija samog sistema vr┼íi se po konkretnim zahtevima projekta i kupca. Sistem lakih unutra┼ínjih pregrada INTERIO P29 nudi izuzetne mogu─çnosti prilikom planiranja i ure─Ĺenja prostora, uz veliku kombinatoriku malog broja sistemskih profila.

Interio P29 Tehnomarket sistem u poslovnom prostoru

foto: Tehnomarket d.o.o.

Svaki prostor ─çe biti oplemenjen

Ovaj elegantni sistem efikasno ─çe oplemeniti svaki prostor bez ikakvih ustupaka funkcionalnosti usled izuzetno male vidljive povr┼íine profila, iskombinovane sa visokom nosivo┼í─çu koja omogu─çava velike dimenzije elemenata i kreiranje svetlih, prozra─Źnih, savremenih poslovnih prostora uz maksimalno iskori┼í─çenje prirodne svetlosti dostupne u enterijeru.

INTERIO P29 profili dostupni su u dve opcije površinske zaštite:

  • plastifikacija u svim RAL tonovima i
  • eloksa┼ża.

Sistem podr┼żava vi┼íe vrsta okova, sa vidljivim i nevidljivim ┼íarkama ─Źiji elementi dolaze u 5 opcija povr┼íinske za┼ítite – plastifikacija u svim RAL tonovima, eloksa┼ża, bru┼íeni aluminijum, sirovi aluminijum, kao i polirani i bru┼íeni ner─Ĺaju─çi ─Źelik. Ovaj sistem predstavlja idealno, dizajnerski uspelo i veoma ekonomi─Źno re┼íenje zbog svoje jednostavnosti.

Tehnomarket logo

Tehnomarket d.o.o
A. Skadarska 73, 26101 Pan─Źevo, Srbija
T. +381 13 307 700
F. +381 13 307 799
E. profil@tehnomarket.com
W. www.tehnomarket.com