Connect with us
Enterijer

INTERIO P29 sistem za moderan poslovni prostor

Tehnomarket je poznat po rešenjima za eksterijer objekta, a kao rešenje za uređenje stolarije unutar poslovnih objekata razvijen je novi sistem INTERIO P29, bez prekida termo mosta, za izradu vrata, prozora i pregrada koji nalaze primenu u enterijeru. INTERIO P29 idealan je za unutrašnja vrata i pregradne zidove modernih poslovnih objekata gde ekskluzivna materijalizacija, brza montaža bez klasičnih građevinskih radova i prefinjen izgled zadovoljavaju sve potrebe arhitekata.

U KANCELARIJI PROVODIMO VEĆI DEO SVOG DANA I ZATO JE JAKO BITNO DA NAM PRIJA PROSTOR KOJI NAS OKRUŽUJE. UREĐENJE POSLOVNOG PROSTORA, NE SAMO DA MOŽE UTICATI POZITIVNO NA RASPOLOŽENJE ZAPOSLENIH, KOJI U NJEMU PROVODE SVOJIH DRAGOCENIH OSAM SATI DNEVNO, VEĆ MOŽE I PUNO GOVORITI O USPEHU I NAČINU POSLOVANJA KOMPANIJE.

INTERIO P29 pogodan za poslovne i stambene prostore

Da bi se ostvario efekat velikog i otvorenog prostora mnoge kompanije se odlučuju da kancelarije pregrade staklom. Nekada je pak potrebna veća privatnost, i u tim slučajevima staklo zamenjuje drvena ispuna koja u kombinaciji sa ostakljenim vratima može imati odličan efekat.

U sistemu INTERIO P29 moguće su obe opcije. Izuzetno mala dubina sistema od svega 29 mm nudi mogućnost montaže bez gubitka korisne površine u enterijeru, uz visoku fleksibilnost prilikom dizajna prostora i formiranja funkcionalnih celina. INTERIO P29 sistem nudi dve vizuelno različite opcije – jednu sa vidljivim aluminijumskim štokom i izborom drvenog ili staklenog krila, i drugu sa potpuno staklenim elementima.

INTERIO P29 sistem nije pogodan samo za poslovni prostor već je idealan i za stambene prostore modernog koncepta gde staklo zamenjuje tradicionalne pune pregradne zidove, kafiće i barove, pa čak i odvajanje pušačke zone u restoranima ili na aerodromima. Implementacija samog sistema vrši se po konkretnim zahtevima projekta i kupca. Sistem lakih unutrašnjih pregrada INTERIO P29 nudi izuzetne mogućnosti prilikom planiranja i uređenja prostora, uz veliku kombinatoriku malog broja sistemskih profila.

Interio P29 Tehnomarket sistem u poslovnom prostoru

foto: Tehnomarket d.o.o.

Svaki prostor će biti oplemenjen

Ovaj elegantni sistem efikasno će oplemeniti svaki prostor bez ikakvih ustupaka funkcionalnosti usled izuzetno male vidljive površine profila, iskombinovane sa visokom nosivošću koja omogućava velike dimenzije elemenata i kreiranje svetlih, prozračnih, savremenih poslovnih prostora uz maksimalno iskorišćenje prirodne svetlosti dostupne u enterijeru.

INTERIO P29 profili dostupni su u dve opcije površinske zaštite:

  • plastifikacija u svim RAL tonovima i
  • eloksaža.

Sistem podržava više vrsta okova, sa vidljivim i nevidljivim šarkama čiji elementi dolaze u 5 opcija površinske zaštite – plastifikacija u svim RAL tonovima, eloksaža, brušeni aluminijum, sirovi aluminijum, kao i polirani i brušeni nerđajući čelik. Ovaj sistem predstavlja idealno, dizajnerski uspelo i veoma ekonomično rešenje zbog svoje jednostavnosti.

Tehnomarket logo

Tehnomarket d.o.o
A. Skadarska 73, 26101 Pančevo, Srbija
T. +381 13 307 700
F. +381 13 307 799
E. profil@tehnomarket.com
W. www.tehnomarket.com