Connect with us
Materijali

Tradicija i iskustvo pod novim imenom

TIM IZOLIRKA D.O.O. Šid, kao vodeća fabrika u proizvodnji hidroizolaconih i termoizolacionih materijala menja svoje poslovno ime i postaje FRAGMAT S.

Moderna gradnja zahteva da gra─Ĺevine ┼ítitimo od vlage, prodora vode, od niskih i visokih temperatura. ┼áiroki asortiman proizvoda iz na┼íeg proizvodnog programa omogu─çuje postizanje ┼íirokog stepena toplotne i hidroizolacije objekta.

TERMOIZOLACIJA – Toplotna izolacija Fragmat se izra─Ĺuje u skladu sa najnovijim zahtevima i pod stalnim laboratorijskim nadzorom, zbog stvaranja udobnog ┼żivotnog prostora i odr┼żavanja zdravije ┼żivotne sredine.

  • XPS plo─Źe – XPS je u funkciji ÔÇťtihog ─Źuvara okolineÔÇŁ i lake izolacije za bezbri┼żnu ugradnju pri te┼íkim uslovima na mestima sa vi┼íim zahtevima. Dugogodi┼ínja primena u gra─Ĺevinarstvu je pokazala da je njegova trajnost ve─ça od ┼żivotnog veka zgrade u kojoj je ugra─Ĺen.
  • EPS plo─Źe – Energetski ┼ítedljive zgrade i kvalitetne stambene prostore ne mo┼żemo ni zamisliti bez ekspandiranog polistirena [EPS]. U razvijenim dr┼żavama stanje je takvo, da je 90% svih fasada izolovano upravo sa ekspandiranim poli- stirenom.
  • Kombi plo─Źe – Plo─Źe od drvene vune, povezane cementnim vezivom, imaju veoma dugu tradiciju i danas se smatraju za veoma dobar i pouzdan izolacioni materijal. Osnovna sirovina je drvo ─Źetinara doma─çeg porekla, od kojeg se izra─Ĺuje drvena vuna, koja postupkom mineralizacije postaje te┼íko zapaljiva, a u kompaktnu celinu povezana je sa cementnim vezivom. Kombi plo─Źe zbog svog sastava spadaju u kategoriju prirodnih proizvoda.

HIDROIZOLACIJA – Zadatak hidroizolacije je osigurati suvu konstrukciju i time obezbediti povoljne uslove u unutra┼ínjim prostorijama. ┼átite vas i va┼íu imovinu. Hidroizolacija spre─Źava prolaz vode odnosno vlage u nosivu konstrukciju. Iz tog razloga se nalazi na spolja┼ínjoj strani konstrukcije, gde je zgrada u dodiru s terenom (vlaga i voda iz tla) i gde su spolja┼ínje vertikalne povr┼íine zgrade izlo┼żene vremenskim uticajima.

Fragmat logo

FRAGMAT S d.o.o. 
Branka Erića 7, 22240 Šid
T. +381 22 710 666
T. +381 22 710 633

Distributivni centar BEOGRAD
Sur─Źinska 11f, 11077 Ledine
T. +381 11 2260 129
T. +381 11 2260 382

office@fragmat.rs
www.fragmat.eu