Connect with us
Promo

The Dekalb Residences u LINEAL sistemu – ALU stolarija

Usled gu┼żve i prenaseljenosti Menhetna, kao najbr┼że rastu─ça ─Źetvrt Njujorka, Bruklin lagano preuzima primat u sme┼ítaju turista. Trenutno najsna┼żnija ta─Źka alternativnog talasa i sredi┼íte sastajanja hipstera, ispunjen je malim prodavnicama, galerijama, pabovima, barovima i poznatim coffee ┼íopovima.

Deo ─Źetvrti Bruklina poznat po zelenilu, mno┼ítvu starih crkvica, fasadama od opeke, ali i po prihvatanju razli─Źitog svakako je Bed-Stuy. Ameri─Źka agencija Halsted Property prepoznala je ovaj potencijal i tako je nastala The Dekalb Residence, stambena zgrada za turisti─Źko rentiranje stanova.

The Dekalb Residences u LINEAL sistemu – Tehnomarket doo

Eksterijer zgrade pored prepoznatljive njujor┼íke opeke tako─Ĺe defini┼íe i Tehnomarket Lineal sistem prozora i vrata. Za konceptualni plan objekta, ali i podr┼íku istog od samog starta zaslu┼żan je Aguayo tim, koji je tako─Ĺe savetodavni i konceptualni nosilac 350 razli─Źitih objekata na teritoriji Njujorka.

Lineal je doma─çi energetski efikasan sistem prozora i vrata, dizajniran i proizveden u Tehnomarketu. Podeljen je u dve grupe koje su atestirane u presti┼żnom IFT Rosenheim institutu u Nema─Źkoj i za┼íti─çene CE znakom.

Kod LINEAL THERM 77 sistema aluminijum se nalazi sa unutra┼ínje i spolja┼ínje strane. Koeficijenti termo-provodljivosti (Uw) od svega 0,96 W/m┬▓K pored termoizolacije nude i izuzetnu za┼ítitu od buke (40dB), ┼íto je od posebnog zna─Źaja u urbanim sredinama poput Njujorka.

Alu stolarija presek profila

Kod LINEAL THERM 77 sistema aluminijum se nalazi sa unutrašnje i spoljašnje strane

LINEAL W Therm je dizajniran u kombinaciji aluminijum-drvo, a zbog svojih naro─Źito niskih koeficijenata termo-provodljivosti od izuzetnih 0,79 W/m┬▓K svrstava se u energetski efikasne sisteme pogodne za ugradnju u pasivne ku─çe. Uz pomo─ç specijalnih, sa─çastih poliamidnih traka, integrisanih sun─Ĺerastih ispuna i posebnih centralnih dihtunga ovaj sistem nudi jo┼í bolju zvu─Źnu izolaciju od neverovatnih 43dB.

Za LINEAL prozore u kombinaciji aluminijum-drvo, unutra┼ínje drvene obloge dostupne su u velikom broju boja i fini┼ía, dok se po posebnom zahtevu mogu ugraditi razli─Źite vrste drveta prema ┼żelji kupca (hrast, bukva, jasenÔÇŽ).

Kao i drugi aluminijumski prozori iz serije LINEAL, W-THERM 104 prozorprojektovan je za korišćenje dvoslojnih i troslojnih paketa stakla do 68mm širine.

Lineal sistem pored osnovna dva, tako─Ĺe, pokriva jos ─Źetiri grupe sistema iz iste serije kako bi se zadovoljile razli─Źite potrebe. Ovi sistemi predstavljaju sam vrh ponude kompanije Tehnomarket i ─Źine idealnu kombinaciju postojanog i ─Źvrstog aluminijuma i unutra┼ínje obloge od punog, prirodnog drveta.

Tehnomarket lagano svojom serijom Lineal i mogu─çno┼í─çu tima da odgovori na posebne zahteve klijenata u─Źvr┼í─çuje poziciju na njujor┼íkom tr┼żi┼ítu.

Prvi projekat koji je izveden u Sjedinjenim Amer─Źkim Dr┼żavama bila je Sinagoga u Bruklinu, upravo u Lineal sistemu. Tim napominje da je ovo za njih veliki uspeh, s obzirom da Tehnomarket ne uvozi strane sisteme, ve─ç sa doma─çim arhitektama u Srbiji razvija sopstvene, daju─çi tako ┼íansu da mlad tim poka┼że svoju kompetitivnost na svetskom tr┼żi┼ítu.

Tehnomarket logo

Tehnomarket d.o.o
Skadarska 73, 26101 Pan─Źevo, Srbija
+381 13 307 700
+381 13 307 799
profil@tehnomarket.com
www.tehnomarket.com