Connect with us

Novosti

Kompanija Wienerberger generalni sponzor Međunarodnog sajma građevinarstva

Objavljeno

:

Kompanija Wienerberger generalni sponzor Međunarodnog sajma građevinarstva

Međunarodni sajam građevinarstva (SEEBBE), 46. po redu, održaće se od 27. do 30. aprila u Beogradu, čiji je generalni sponzor kompanija Wienerberger. U 6 sajamskih hala i otvorenom prostoru nastupiće veliki broj izlagača iz 23 zemlje, odnosno svi eminentni domaći i strani građevinski proizvođači i distributeri.

Specijalizovana manifestacija građevinske industrije tokom četiri dana pružiće uvid u niz novih trendova i tehnologija, obuhvatajući sve oblasti građevinarstva, od istraživanja terena i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata. Izlagački program obuhvatiće proizvode i usluge, od postavljanja podnih obloga kao što su keramičke i betonske ploče do pokrivanja krova najkvalitetnijim i najmodernijim sistemskim rešenjima. Ekološki materijali, izvori obnovljive energije i gradnja i dizajn koji su u harmoniji sa prirodnim okruženjem, sve su interesantniji za struku i posetioce ovakvih manifestacija.

Nikola Isakov, marketing menadžer za centralni Balkan kompanije Wienerberger.

Nikola Isakov, marketing menadžer za centralni Balkan kompanije Wienerberger.

„Kao generalni sponzor 46. Međunarodnog sajma građevinarstva, na najvećem štandu do sada svojim kreativnim nastupom i ponudom inovativnih rešenja kompanija Wienerberger predstaviće pregršt sistema za kuće i zgrade, najkvalitetnijih na tržištu Evrope. Ukoliko posetite štand Wienerberger-a u Hali 2 očekuje Vas nešto do sada neviđeno kada je reč o samom sajamskom izlaganju, jer kompanija kontinuirano radi na pomeranju granica i u ovom segmentu. Posetioci će tokom četiri dana imati prilike da uživaju u nezamenljivoj sajamskoj atmosferi, kao i da se bliže upoznaju sa sistemima za uređenje dvorišta (Behaton i ploče za popločavanje Semmelrock), inovativnim sistemima zidanja bez maltera (Termo blokovi vrhunskih izolacionih sredstava Porotherm), sistemima cevi, grejanja, hlađenja i regulacije voda (plastične i keramičke cevi Pipelife), fasadnim sistemima klinker kvaliteta (fasadne listele i cigle Terca), krovnim sistemima (glineni crep vrhunskog kvaliteta kao i sistemska oprema za krov Tondach), kao i Tondach krovnim prozorima izuzetnih karakteristika. Važan aspekt našeg poslovanja predstavlja održivost, pri čemu naša kompanija ispunjava najviše standarde u pogledu efikasnosti i uticaja na životnu sredinu, te ćemo posetiocima predstaviti brojne eko proizvode vrhunskog kvaliteta“, izjavio je Nikola Isakov, marketing menadžer za centralni Balkan kompanije Wienerberger.

Tokom sajamskih dana svim učesnicima i poslovnim posetiocima na raspolaganju će biti B2B poslovni portal, kao i usluga B2B sastanaka. Sve novitete i uključenja uživo mogu se pratiti na digitalnim kanalima Wienerberger-a.

Takođe, više informacija o samoj kompaniji možete potražiti na www.wienerberger.rs

Wienerberger logo

 

 

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno