Connect with us
Novosti

Kompanija Wienerberger generalni sponzor Me─Ĺunarodnog sajma gra─Ĺevinarstva

Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva (SEEBBE), 46. po redu, odr┼ża─çe se od 27. do 30. aprila u Beogradu, ─Źiji je generalni sponzor kompanija Wienerberger. U 6 sajamskih hala i otvorenom prostoru nastupi─çe veliki broj izlaga─Źa iz 23 zemlje, odnosno svi eminentni doma─çi i strani gra─Ĺevinski proizvo─Ĺa─Źi i distributeri.

Specijalizovana manifestacija gra─Ĺevinske industrije tokom ─Źetiri dana pru┼żi─çe uvid u niz novih trendova i tehnologija, obuhvataju─çi sve oblasti gra─Ĺevinarstva, od istra┼żivanja terena i projektovanja, preko izgradnje i odr┼żavanja objekata. Izlaga─Źki program obuhvati─çe proizvode i usluge, od postavljanja podnih obloga kao ┼íto su kerami─Źke i betonske plo─Źe do pokrivanja krova najkvalitetnijim i najmodernijim sistemskim re┼íenjima. Ekolo┼íki materijali, izvori obnovljive energije i gradnja i dizajn koji su u harmoniji sa prirodnim okru┼żenjem, sve su interesantniji za struku i posetioce ovakvih manifestacija.

Nikola Isakov, marketing menad┼żer za centralni Balkan kompanije Wienerberger.

Nikola Isakov, marketing menad┼żer za centralni Balkan kompanije Wienerberger.

ÔÇ×Kao generalni sponzor 46. Me─Ĺunarodnog sajma gra─Ĺevinarstva, na najve─çem ┼ítandu do sada svojim kreativnim nastupom i ponudom inovativnih re┼íenja kompanija Wienerberger predstavi─çe pregr┼ít sistema za ku─çe i zgrade, najkvalitetnijih na tr┼żi┼ítu Evrope. Ukoliko posetite ┼ítand Wienerberger-a u Hali 2 o─Źekuje Vas ne┼íto do sada nevi─Ĺeno kada je re─Ź o samom sajamskom izlaganju, jer kompanija kontinuirano radi na pomeranju granica i u ovom segmentu. Posetioci ─çe tokom ─Źetiri dana imati prilike da u┼żivaju u nezamenljivoj sajamskoj atmosferi, kao i da se bli┼że upoznaju sa sistemima za ure─Ĺenje dvori┼íta (Behaton i plo─Źe za poplo─Źavanje Semmelrock), inovativnim sistemima zidanja bez maltera (Termo blokovi vrhunskih izolacionih sredstava Porotherm), sistemima cevi, grejanja, hla─Ĺenja i regulacije voda (plasti─Źne i kerami─Źke cevi Pipelife), fasadnim sistemima klinker kvaliteta (fasadne listele i cigle Terca), krovnim sistemima (glineni crep vrhunskog kvaliteta kao i sistemska oprema za krov Tondach), kao i Tondach krovnim prozorima izuzetnih karakteristika. Va┼żan aspekt na┼íeg poslovanja predstavlja odr┼żivost, pri ─Źemu na┼ía kompanija ispunjava najvi┼íe standarde u pogledu efikasnosti i uticaja na ┼żivotnu sredinu, te ─çemo posetiocima predstaviti brojne eko proizvode vrhunskog kvalitetaÔÇť, izjavio je Nikola Isakov, marketing menad┼żer za centralni Balkan kompanije Wienerberger.

Tokom sajamskih dana svim u─Źesnicima i poslovnim posetiocima na raspolaganju ─çe biti B2B poslovni portal, kao i usluga B2B sastanaka. Sve novitete i uklju─Źenja u┼żivo mogu se pratiti na digitalnim kanalima Wienerberger-a.

Tako─Ĺe, vi┼íe informacija o samoj kompaniji mo┼żete potra┼żiti na www.wienerberger.rs

Wienerberger logo