Connect with us
Promo

Norve┼íki radijatori Rovex – Greju gra─Ĺane Srbije ve─ç 24 godine

Sada ve─ç davne 2000. godine na tr┼żi┼ítu Srbije postojali su razli─Źiti tipovi grejanja, TA pe─çi, kvarcne grejalice, kaljeve pe─çi itd. Rovex In┼żenjering je uvi─Ĺaju─çi potrebu za zdravim i ekonomi─Źnim grejanjem uspostavio saradnju sa norve┼íkom kompanijom ADAX i predstavio najnoviju seriju radijatora serije GLAMOX 3001. Ubrzo nakon pojavljivanja serija GLAMOX 3001 postala je poznata kao Norve┼íki radijatori.

Ekonomi─Źnost, ekologija i veoma skladan skandinavski dizajn osnovne su prednosti Norve┼íkih radijatora. Kada dodamo besprekoran kvalitet izrade i dugove─Źnost proizvoda uz garanciju od 5 godina Norve┼íki radijatori su idealno re┼íenje za Va┼í stan, ku─çu ili poslovni prostor. Pre 24 sezone na tr┼żi┼ítu smo bili zastupljeni samo sa familijom radijatora GLAMOX 3001. Stalni razvoj i unapre─Ĺenje proizvoda kao i potreba da se zadovolje ECO DESIGN standardi za smanjenje utro┼íka energije i smanjenje emisije CO2 doveli su do razvoja modela ADAX NEO BASIC koji je svojim dizajnom i paletom boja uspeo da se uklopi u svaki prostor.

Savremena tehnologija i sve ve─ça upotreba mobilnih telefona omogu─çila je da na┼íe grejanje ponesemo sa sobom i da upravljamo na┼íim grejanjem u skladu sa trenutnim potrebama. Serija ADAX NEO WiFi pru┼ża Vam osim mogu─çnosti koje Vam daje ADAX NEO i mogu─çnost da putem mobilnog telefona daljinski upravljate Va┼íim grejanjem. Oslu┼íkuju─çi zahteve na┼íih kupaca i poslovnih ljudi koji ┼żele da imaju jednostavno grejanje koje ne zahteva posebno programiranje na tr┼żi┼íte smo lansirali i seriju ADAX ECO BASIC 2017. godine.
Zašto Norveški radijator?

Norve┼íki radijatori rade na principu konvekcije, elektri─Źna energija zagreva aluminijumski greja─Ź koji direktno greje vazduh u Va┼íem prostoru. Potpuno prirodna cirkulacija vazduha, bez ventilatora, ne podi┼że pra┼íinu i ne tro┼íi kiseonik iz prostora. Programabilni termostat sa naprednim funkcijama nedeljnog programiranja, adaptibilnog starta i detekcijom otvorenog prozora u potpunosti zadovoljavaju ECO DESIGN standarde.

Osnovi princip rada je potro┼ínja energije samo onda kad nam stvarno treba i koliko nam treba da bi postigli komfor na┼íeg doma ili poslovnog prostora. Sistemi grejanja GLAMOX 3001, ADAX NEO i ECO BASIC pravilnim na─Źinom upotrebe omogu─çavaju u┼ítedu energije i do 50% u odnosu na druge klasi─Źne sisteme grejanja.

Savremeni dizajn

Kada smo ve─ç u mogu─çnosti da biramo lep televizor, fri┼żider, name┼ítaj ili zavesu za┼íto ne bismo imali i lepo grejno telo. Norve┼íki radijatori GLAMOX, ADAX NEO i ADAX ECO BASIC su upravo spoj lepog dizajna i kvalitetnog grejanja. Dizajn bez o┼ítrih ivica i niska temperatura tela radijatora veoma su bitni posebno u sobama u kojima borave deca. Naravno, isti kriterijumi vrede i kada birate grejanje za ┼íkolu, kancelariju, dnevni boravak.

Rovex in┼żenjering d.o.o.

ROVEX IN┼ŻENJERING d.o.o.
─Éor─Ĺa Stanojevi─ça 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs