Connect with us
Novosti

ALUMIL SUPREME S91: Vrhunski aluminijumski sistem u svetu pasivnih kuća

SUPREME S91 (Hi verzija) je sertifikovan od strane ÔÇ×Instituta pasivnih kuc╠üaÔÇť sa najboljim koeficijentom toplotne izolacije. Tako je jo┼í jednom ALUMIL dokazao da je vodec╠üa kompanija koja se fokusira na inovacije i zelenu gradnju. Tra┼żena Uw vrednost je bila 0,71 W/m2K i ALUMIL je zauzeo prvo mesto u svetu, ┼íto je velika ─Źast za ALUMIL kao gr─Źku multinacionalnu kompaniju koja nadma┼íuje jaku konkurenciju.

SUPREME S91 (Hi verzija) je sertifikovan od strane ÔÇ×Instituta pasivnih kuc╠üaÔÇť

Pasivne kuc╠üe, sa energetskom autonomijom i ekolo┼íkim funkcijama, buduc╠ünost su u gra─Ĺevinskoj industriji i na┼ía kompanija c╠üe biti deo nje. Vi┼íe od jedne decenije razvijamo sisteme za pasivne kuc╠üe, zasnovane na odr┼żivom razvoju i kru┼żnoj ekonomiji. Prepoznati smo kao visokocenjena kompanija anga┼żovana na me─Ĺunarodnim zahtevnim projektima, poput upravne zgrade Google-a u Njujorku. Vredi napomenuti da je na┼ía kompanija bila prva gr─Źka korporacija koja je pre nekoliko godina dobila sertifikat pasivne kuc╠üe za sitem SUPREME S91.

U ALUMIL-u ne postavljamo ograni─Źenja za svoje tehni─Źko znanje. Razne nagrade donose radost svakom ─Źlanu na┼íe organizacije i daju nam hrabrost da i dalje razvijamo sisteme koji c╠üe nas ─Źiniti ponosnim i koji c╠üe pobolj┼íati svakodnevni ┼żivot ljudi ┼íirom sveta.

www.alumil.rs

ALUMIL Projektni biro – izlo┼żbeni salon
Milutina Milankovi─ça 11b, GTC Square, 11070 Novi Beograd
T. +381 11 614 92 10, +381 11 614 92 11
projektbiro@alumil.com
marketing.srbija@alumil.com
www.alumil.com