Connect with us
Novosti

ALUMIL SUPREME S91: Vrhunski aluminijumski sistem u svetu pasivnih kucĢa

SUPREME S91 (Hi verzija) je sertifikovan od strane ā€žInstituta pasivnih kucĢaā€œ sa najboljim koeficijentom toplotne izolacije. Tako je joÅ” jednom ALUMIL dokazao da je vodecĢa kompanija koja se fokusira na inovacije i zelenu gradnju. Tražena Uw vrednost je bila 0,71 W/m2K i ALUMIL je zauzeo prvo mesto u svetu, Å”to je velika čast za ALUMIL kao grčku multinacionalnu kompaniju koja nadmaÅ”uje jaku konkurenciju.

SUPREME S91 (Hi verzija) je sertifikovan od strane ā€žInstituta pasivnih kucĢaā€œ

Pasivne kucĢe, sa energetskom autonomijom i ekoloÅ”kim funkcijama, buducĢnost su u građevinskoj industriji i naÅ”a kompanija cĢe biti deo nje. ViÅ”e od jedne decenije razvijamo sisteme za pasivne kucĢe, zasnovane na održivom razvoju i kružnoj ekonomiji. Prepoznati smo kao visokocenjena kompanija angažovana na međunarodnim zahtevnim projektima, poput upravne zgrade Google-a u Njujorku. Vredi napomenuti da je naÅ”a kompanija bila prva grčka korporacija koja je pre nekoliko godina dobila sertifikat pasivne kucĢe za sitem SUPREME S91.

U ALUMIL-u ne postavljamo ograničenja za svoje tehničko znanje. Razne nagrade donose radost svakom članu naÅ”e organizacije i daju nam hrabrost da i dalje razvijamo sisteme koji cĢe nas činiti ponosnim i koji cĢe poboljÅ”ati svakodnevni život ljudi Å”irom sveta.

www.alumil.rs

ALUMIL Projektni biro – izložbeni salon
Milutina Milankovića 11b, GTC Square, 11070 Novi Beograd
T. +381 11 614 92 10, +381 11 614 92 11
projektbiro@alumil.com
marketing.srbija@alumil.com
www.alumil.com