Connect with us
Novosti

ALUMIL SUPREME S91: Vrhunski aluminijumski sistem u svetu pasivnih kuća

SUPREME S91 (Hi verzija) je sertifikovan od strane „Instituta pasivnih kuća“ sa najboljim koeficijentom toplotne izolacije. Tako je još jednom ALUMIL dokazao da je vodeća kompanija koja se fokusira na inovacije i zelenu gradnju. Tražena Uw vrednost je bila 0,71 W/m2K i ALUMIL je zauzeo prvo mesto u svetu, što je velika čast za ALUMIL kao grčku multinacionalnu kompaniju koja nadmašuje jaku konkurenciju.

SUPREME S91 (Hi verzija) je sertifikovan od strane „Instituta pasivnih kuća“

Pasivne kuće, sa energetskom autonomijom i ekološkim funkcijama, budućnost su u građevinskoj industriji i naša kompanija će biti deo nje. Više od jedne decenije razvijamo sisteme za pasivne kuće, zasnovane na održivom razvoju i kružnoj ekonomiji. Prepoznati smo kao visokocenjena kompanija angažovana na međunarodnim zahtevnim projektima, poput upravne zgrade Google-a u Njujorku. Vredi napomenuti da je naša kompanija bila prva grčka korporacija koja je pre nekoliko godina dobila sertifikat pasivne kuće za sitem SUPREME S91.

U ALUMIL-u ne postavljamo ograničenja za svoje tehničko znanje. Razne nagrade donose radost svakom članu naše organizacije i daju nam hrabrost da i dalje razvijamo sisteme koji će nas činiti ponosnim i koji će poboljšati svakodnevni život ljudi širom sveta.

www.alumil.rs

ALUMIL Projektni biro – izložbeni salon
Milutina Milankovića 11b, GTC Square, 11070 Novi Beograd
T. +381 11 614 92 10, +381 11 614 92 11
projektbiro@alumil.com
marketing.srbija@alumil.com
www.alumil.com