Connect with us
Materijali

Kreativni reljefi fasade garantuju atraktivnost svakog objekta

R├ľFIX KREATIV struktura
Izraz kreativnosti i individualnosti

ODUVEK SU U SVETU UMETNOSTI I ARHITEKTURE, DEKORACIJA I TEKSTURA IMALE ZNA─îAJNU ULOGU PRI NAGLA┼áAVANJU KREATIVNOSTI. TE┼ŻNJA ZA LI─îNIM IZRAZOM U KREIRANJU POVR┼áINA S NAGLA┼áENIJIM ILI DECENTNIJIM TEKSTURAMA PRISUTNA JE I DANAS KOD URE─ÉENJA OBJEKATA.

Nove R├ľFIX KREATIV kreativne tehnike stukturisanja s vrhunskim, kvalitetnim i izda┼ínim malterom lako dizajniraju veoma kreativne i jedinstvene povr┼íine fasada. U taktilnom do┼żivljaju trodimenzionalnih struktura odra┼żava se umetni─Źka crta izvo─Ĺa─Źa, uvek iznova posebna i druga─Źija ÔÇô neponovljiva.

R├ľFIX KREATIV kreativne tehnike stukturisanja nisu, dakle, konvencionalne tehnike, ve─ç ┼íiroka paleta dodatnih efekata i dekorativnih detalja, potpuno prilago─Ĺenih individualnim ┼żeljama investitora.

Varijante predlo┼żene u bro┼íuri koju mo┼żete prona─çi na www.roefix.com osnova su za bezbrojne kombinacije i mogu─çnosti primene, u zavisnosti od individualnih zamisli, vrste fasade, ali i od toplotne izolacije objekta.
Odabir posebno obra─Ĺenih tekstura uz igru svetlosti staklenih dodataka i ─Źestica, upotpunjenih lepom bojom, garantuju posebnost i atraktivnost fasade svakog objekta.

R├ľFIX kreativne tehnike strukturisanja

R├ľFIX kreativne tehnike strukturisanja

Najlep┼íe su one tehnike stukturisanja koje nastaju kao spoj ma┼íte i inspiracije. Pru┼żamo vam stru─Źnu podr┼íku i savetovanje pri odabiru boja i proizvoda koji ─çe u potpunosti odgovarati estetskim, tehni─Źkim karakteristikama ali i dugove─Źnosti kreativne strukture koju ste odabrali. U mogu─çnosti smo, prema va┼íim individualnim zamislima, da izradimo uzorak odre─Ĺene kreativne tehnike stukturisanja kako biste pre kona─Źnog odabira bili sigurni u svoju odluku.

Prona─Ĺite inspiraciju!

Rofix logo

Savetnica za arhitekte i asistent prodaje mr.dipl.ing. Marija Vasi─ç
marija.vasic@roefix.com
M: +381 60 205 205 3