Connect with us
Materijali

Kreativni reljefi fasade garantuju atraktivnost svakog objekta

RÖFIX KREATIV struktura
Izraz kreativnosti i individualnosti

ODUVEK SU U SVETU UMETNOSTI I ARHITEKTURE, DEKORACIJA I TEKSTURA IMALE ZNAČAJNU ULOGU PRI NAGLAŠAVANJU KREATIVNOSTI. TEŽNJA ZA LIČNIM IZRAZOM U KREIRANJU POVRŠINA S NAGLAŠENIJIM ILI DECENTNIJIM TEKSTURAMA PRISUTNA JE I DANAS KOD UREĐENJA OBJEKATA.

Nove RÖFIX KREATIV kreativne tehnike stukturisanja s vrhunskim, kvalitetnim i izdašnim malterom lako dizajniraju veoma kreativne i jedinstvene površine fasada. U taktilnom doživljaju trodimenzionalnih struktura odražava se umetnička crta izvođača, uvek iznova posebna i drugačija – neponovljiva.

RÖFIX KREATIV kreativne tehnike stukturisanja nisu, dakle, konvencionalne tehnike, već široka paleta dodatnih efekata i dekorativnih detalja, potpuno prilagođenih individualnim željama investitora.

Varijante predložene u brošuri koju možete pronaći na www.roefix.com osnova su za bezbrojne kombinacije i mogućnosti primene, u zavisnosti od individualnih zamisli, vrste fasade, ali i od toplotne izolacije objekta.
Odabir posebno obrađenih tekstura uz igru svetlosti staklenih dodataka i čestica, upotpunjenih lepom bojom, garantuju posebnost i atraktivnost fasade svakog objekta.

RÖFIX kreativne tehnike strukturisanja

RÖFIX kreativne tehnike strukturisanja

Najlepše su one tehnike stukturisanja koje nastaju kao spoj mašte i inspiracije. Pružamo vam stručnu podršku i savetovanje pri odabiru boja i proizvoda koji će u potpunosti odgovarati estetskim, tehničkim karakteristikama ali i dugovečnosti kreativne strukture koju ste odabrali. U mogućnosti smo, prema vašim individualnim zamislima, da izradimo uzorak određene kreativne tehnike stukturisanja kako biste pre konačnog odabira bili sigurni u svoju odluku.

Pronađite inspiraciju!

Rofix logo

Savetnica za arhitekte i asistent prodaje mr.dipl.ing. Marija Vasić
marija.vasic@roefix.com
M: +381 60 205 205 3