Connect with us
Novosti

Društvo za KGH Srbije pripremilo je Ekurs o f-gasovima

Ozonska rupa iznad Antartika otkrivena je 1984. godine. Tri godine nakon toga, usvojen je Montrealski protokol za globalno smanjenje upotrebe supstanci koje o┼íte─çuju ozonski omota─Ź. Godine 1991. osnovan je Multilateralni fond za podr┼íku sprovo─Ĺenja Montrealskog protokola u zemljama u razvoju. U periodu 1994ÔÇô1999, Multilateralni fond pokre─çe prve tehnolo┼íke projekte za nabavku opreme. Globalna zabrana CFC-a dovodi do smanjenja proizvodnih kapaciteta u zemljama u razvoju ─Źime one postaju zavisne od uvoza.

Elektronski kurs o f-gasovima

Me─Ĺunarodno priznata profesionalna diploma iz hla─Ĺenja i klimatizacije

Društvo za KGH Srbije u saradnji sa kompanijom Star Learning Solutions, iz Glazgova, Velika Britanija, i UNEP-om, pripremilo je elektronski kurs o f-gasovima i odgovarajućoj regulativi lokalizovan za zemlje Balkana.

Tehni─Źari za klimatizaciju, grejanje i hla─Ĺenje imaju priliku da budu u toku sa novim propisima i tehni─Źkim dostignu─çima iz industrije na lak i pogodan na─Źin. Sistem obuke preko interneta (e-learning), omogu─çava profesionalcima da odr┼żavaju i pobolĐś┼íaju kompetentnost bilo kad i bilo gde, kao i da dobiju me─Ĺunarodno priznati sertifikat o kontinualnom profesionalnom razvoju (sertifikat CPD). Za poha─Ĺanje i polaganje kursa ne postoje nikakvi posebni uslovi niti vremenska ograni─Źenja.

Ovaj kurs vrhunskog kvaliteta, o f-gasovima i odgovaraju─çoj regulativi, slu┼żi za pojedina─Źnu sertifikaciju. Kurs kandidatu omogu─çava da stekne osnovno teorijsko znanje u vezi sa F-gasovima i stacionarnim rashladnim sistemima, split sistemima i toplotnim pumpama. Sva materija potrebna za teoretsko znanje izlo┼żena je u sa┼żetom i razumljivom obliku, jednostavnom za pra─çenje.

 

SMEITS logo

Društvo za KGH Srbija logo

Društvo za KGH Srbije, pri SMEITS-u
Kneza Miloša 7a/II, 11000 Beograd
office@smeits.rs
www.smeits.rs
www.kgh-kongres.rs
www.kgh-drustvo.rs