Connect with us

Poslovni adresar

GEM Trade d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Građevina
  4. »
  5. Mašine i alati
  6. »
  7. GEM Trade d.o.o.
Kontakt informacije
Adresa:
Bele Njive 35, Novi Sad, Srbija 21000
Telefon: +381 21 6623 159
O firmi

O nama

Vizija

Obezbediti poziciju vodeće trgovačke kuće zavarivačke opreme  i opreme za sečenje metala po znanju, odnosu sa klijentima i uspehu te da se  u svakom metalopreradjivačkom pogonu u Srbiji i okolnim državama nalaze i uspešno koriste proizvodi iz našeg prodajnog  asortimana.

Misija

Naša misija je da našim klijentima kontinuirano i konzistentno obezbeđujemo proizvode i usluge  vrhunskog kvaliteta, koji su potpunosti  prilagođeni njihovim željama, potrebama, očekivanjima i mogućnostima. Kako bismo osigurali ispunjenje zahteva koje pred nas postavljaju naši klijenti, stvaramo radno okruženje koje kod naših zaposlenih pospešuje kontinuirano napredovanje na ličnom i profesionalnom planu.

O nama

Gem Trade doo je preduzeće osnovano 1993. godine sa ciljem da se obogati domaće tržište najsavremenijom i najkvalitetnijom opremom za zavarivanje i sečenje metala, kako za profesionalnu tako i za ličnu upotrebu.

S ovim ciljem na umu, ostvarili smo uspešnu saradnju i pridobili poverenje vodećih svetskih proizvođača pomenute opreme, što mogu potvrditi i eksluzivno pravo  predstavništava i održavanja ovih firmi  za Srbiju koja su nam dodelje kao uspešnom saradniku.

Poslovanje dugo više od 20 godina, dovelo nas je na zapaženu poziciju na domaćem tržištu. Smatramo da je to rezultat našeg nastojanja da kao apsolutni imperativ postavimo ispunjenje potreba naših klijenata, i to kroz visoko kvalitetnu uslugu, obezbeđen višegodišnji servis i negovanje poštenih i odgovornih profesionalnih  odnosa.

Bogatim asortimanom ponuđenih proizvoda i usluga iz oblasti tehnologije zavarivanja, sečenja, zavarivačke  robotike  i  automatike, opreme za pripremu vara, zaštitne opreme, rezervnih i potrošnih delova i podizne i transportne opreme  vodećih svetskih proizvođača svakom našem komintentu izlazimo u susret, uzimajući u obzir zahteve radnih zadataka i potreban kvalitet.

Pozovite nas i uverite se i sami zašto su naši klijenti zadovoljni više od 20 godina! Rado ćemo odgovoriti na svaki vaš upit.

Logovanje u adresar

Promo sadržaj