Connect with us

Poslovni adresar

Fragmat S d.o.o. Šid

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Energetska efikasnost
  4. »
  5. Grejanje i hlađenje
  6. »
  7. Fragmat S d.o.o. Šid
Fragmat S d.o.o. - postavka podnog grejanja
Fragmat S - Ploče za podno grejanje
Fragmat S - Ploče za podno grejanje
Fragmat S - Termoizolacija kombi ploče
Fragmat S - termoizolacija EPS i XPS ploče
Fragmat S d.o.o. - postavka podnog grejanjaFragmat S - Ploče za podno grejanjeFragmat S - Ploče za podno grejanjeFragmat S - Termoizolacija kombi pločeFragmat S - termoizolacija EPS i XPS ploče
Kontakt informacije
Adresa:
Branka Erića br. 7, Šid, Srbija 22240
Telefon: +381 22 710 666
O firmi

FRAGMAT S  D.O.O. Šid, privredno društvo za proizvodnju hidro i termo izolacionih materijala, je zvanično počela sa radom 23.09.2004. kao jedna od članica sistema TIM d.d. Laško. Promenom vlasničke strukture 01.06.2005.godine fabrika TIM IZOLIRKA priključuje se sistemu FRAGMAT iz Ljubljane.

Povoljan geografski položaj, kao i znanje i iskustvo sistema FRAGMAT na području termo i hidro izolacija, doprineli su da FRAGMATS postane vodeća fabrika u proizvodnji hidroizolaconih materijala na bazi modifikovanog bitumena, bitumenskih emulzija, polimerbitumena za puteve i hidroizolacija mostovnih objekata, kao i termoizolaconih materijala na bazi ekspandiranog polistirena (EPS).

Fabrika se prostire na površini od 5.6 ha u Šidu,  a od 2007.godine kupovinom opreme i brenda  „Grmeča“ iz Zemuna, otvoren je novi distributivni centar na lokaciji u Dobanovcima (sa komercijalom i laboratorijom) u blizini Beograda. Pored ovih investicija, 2007.godine investirali smo i u prošrenje proizvodnog asortimana počevši proizvodnju ambalaže na bazi ekspandiranog polisitrena.

Proces proizvodnje je postavljen po visokom standardu kvaliteta ISO 9001 sa zvaničnim sertifikatom, što nam uz stručnu osposobljenost radnika omogućuje i osigurava prepoznatljiv kvalitet u poslovnosti i proizvodnom asortimanu kako na domaćem tržištu tako i na tržištima jugoistočne Evrope gde izdvajamo Crnu Goru, Bosni i Hercegovinu, Makedoniju, Rumuniju, Bugarsku i Albaniju gde smo prisutni već neko vreme.

Logovanje u adresar

Promo sadržaj