Connect with us

Poslovni adresar

 1. Poslovni adresar
 2. »
 3. Građevina
 4. »
 5. Izvođenje radova
 6. »
 7. METFER-GRADNJA NOVI SAD

METFER-GRADNJA NOVI SAD

 1. Poslovni adresar
 2. »
 3. Građevina
 4. »
 5. Izvođenje radova
 6. »
 7. METFER-GRADNJA NOVI SAD
Kontakt informacije
Adresa:
Maksima Gorkog 2b, Srbija 21000
Telefon: 063/545087
O firmi

Metfer gradnja je ogranak firme koji se primarno bavi izgradnjom stambenih i poslovnih objekata. Firma poseduje mašine i opremu najvišeg kvaliteta za izvođenje radova grube gradnje – betoniranje, armiranje, obrada betonskih podova, zidanje, krovopokrivacki radovi. U saradnji sa proverenim partnerima poslujemo i po principu “ključ u ruke”. Naš tim čini oko 40 kvalifikovanih radnika, koji uključuje građevinske i arhitekonske inženjere i stručna lica za svaku fazu gradnje.

Bezbednost na radu i odgovorornost prema svojim zaposlenim čine osnov naše poslovne etike. Prilikom izvođenja radova akcenat stavljamo na preciznu ugradnju kvalitetnih materijala, saradnju sa stručnim nadzorom, poštovanje dogovorenih uslova i rokova. Potvrdu u uspešnom sprovođenju poslovne strategije vidimo u dugogodišnoj saradnji sa renomiranim investitorima i u velikom broju klijenata koji nas angažuju na osnovu preporuke.

Težimo da damo svoj doprinos društvu i povećanju kvaliteta življenja kroz brigu o okolini, o zaposlenima i korisnicima objekata u čijoj izgradnji učestvujemo

Logovanje u adresar

Promo sadržaj