Connect with us

Poslovni adresar

Arhibet d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Energetska efikasnost
  4. »
  5. Građevinski materijali
  6. »
  7. Arhibet d.o.o.
Arhibet doo - Behaton kocke za uređenje dvorišta
Arhibet doo - Behaton kocke za uređenje dvorišta
Arhibet doo - Behaton kocke za uređenje eksterijera
Arhibet doo - Behaton kocke za popločavanje
Arhibet doo - Behaton kocke za uređenje dvorištaArhibet doo - Behaton kocke za uređenje dvorištaArhibet doo - Behaton kocke za uređenje eksterijeraArhibet doo - Behaton kocke za popločavanje
Kontakt informacije
Adresa:
Knjaževačka bb, Niš, Srbija 18000
Telefon: +381 18 570 901
O firmi

Arhitektura i beton su neraskidiva sinergija discipline i materijala koja je stvorila novu umetnost - Umetnost popločavanja. Arhibet misija je neprekidno ulepšavanje okoline ekološki prihvatljivim rešenjima i kreativnim idejama bez granica. Arhibet se bavi proizvodnjom, projektovanjem i ugradnjom betonske galanterije.

Našu gamu proizvoda čine: behaton ploče, ivičnjaci, kanalete, rigole, šahte i betonske cevi. Proizvodi se izrađuju u tehnologiji vibro-presovanih i vibro-livenih betona, a u procesu proizvodnje koriste se isključivo prirodne sirovine neškodljive po okolinu.

Proizvodi su snažni i otporni na sve vremenske uticaje sa veoma dugim vekom trajanja. Arhibet je ogromnim entuzijazmom, zalaganjem i profesionalizmom postao regionalni lider na tržištu betonske galanterije. Neprekidna istraživanja i uvođenja novih tehnologija imaju za cilj stalno unapređenje kvaliteta proizvoda. Svi arhibet proizvodi su atestirani po SRPS standardima.

Logovanje u adresar

Promo sadržaj