Connect with us
Novosti

46. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE od 27. do 30. aprila na Beogradskom sajmu

Vode─çi sajamski doga─Ĺaj u gra─Ĺevinskoj industriji u regionu jugoisto─Źne Evrope ÔÇô 46. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE, bi─çe odr┼żan od 27. do 30. aprila 2022. godine, u halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.

Specijalizovana me─Ĺunarodna manifestacija obuhvati─çe sve segmente gra─Ĺevinske industrije ÔÇô od istra┼żivanja i projektovanja, preko izgradnje i odr┼żavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji. Sajam ─çe posetiocima ponuditi najsavremenije materijale, gra─Ĺevinske ma┼íine, ure─Ĺaje i alate koji se koriste u gra─Ĺevinarstvu, i predstaviti nove tehnologije i materijale za izolaciju od vlage i buke. Tako─Ĺe, u ponudi ─çe se na─çi i liftovi, a kao finalna delatnost, uklju─Źen je dizajn i opremanje enterijera.

Nacionalna izlo┼żba bi─çe u organizaciji Indije, a najavljeno je i u─Źe┼í─çe izlaga─Źa iz Poljske.

46. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE, bi─çe odr┼żan od 27. do 30. aprila 2022. godine, u halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma

Okrenut, pre svega, stru─Źnoj publici i predstavnicima gra─Ĺevinskih kompanija i preduze─ça koja gravitiraju ka toj privrednoj grani, manifestacija je indikator budu─çih kretanja u delatnostima gra─Ĺevinarstva.

Perspektivnost srpskog gra─Ĺevinarstva i najavljeni gra─Ĺevinski projekti od me─Ĺunarodnog zna─Źaja, kao i projekti koji su trenutno u realizaciji, jasno ukazuju sada┼ínjim i budu─çim poslovnim partnerima da ─çe predstoje─çi Sajam gra─Ĺevinarstva biti va┼żan doga─Ĺaj i najbolji pokazatelj aktuelnog privrednog trenutka i dometa svojih u─Źesnika.

Generalni sponzor manifestacije je kompanija Wienerberger Srbija.

Kao jedan od poslovnih za┼ítitnih znakova Beograda i Srbije, aprilski doga─Ĺaj ─çe za u─Źesnike i posetioce biti idealan ambijent, a nezamenljiva sajamska atmosfera i veliki broj u─Źesnika iz bran┼íe bi─çe nova mogu─çnost za postizanje razli─Źitih vidova saradnje i razvijanje biznisa.