Connect with us
Novosti

Rekordan broj klijenata i stranica ─Źasopisa, opet… Za┼íto GRENEF pomera granice?

U poslednjih godinu dana ─Źasopis ÔÇ×GRENEF – Gra─Ĺevinarstvo&Energetska efikasnostÔÇŁ je zaista pomerio granice i izdava┼ítvo, odnosno ┼ítampane medije vratio na velika vrata. Dodu┼íe, i ostala na┼ía B2B izdanja su godinama u fokusu stru─Źne javnosti, ali ono ┼íto ÔÇ×radiÔÇŁ GRENEF je zaista i iznad na┼íih o─Źekivanja za jedan ─Źasopis koji u ovom mesecu puni samo tri godine, a izgleda kao ÔÇ×velikiÔÇŁ. Stru─Źna javnost je prihvatila na┼íe izdanje kao vode─çi gra─Ĺevinsko-arhitektonski medij, ne samo u Srbiji ve─ç i ┼íire. Sti┼żu nam svakodnevne pohvale od na┼íih ─Źitalaca i sve vi┼íe zahteva od fizi─Źkih i pravnih lica koji ┼żele da im GRENEF sti┼że na adresu svaka tri meseca.

NOVO izdanje ─Źasopisa GRENEF mo┼żete ─Źitati i online klikom na LINK

Koliko nas respektuju brendovi iz sveta gra─Ĺevinarstva dovoljno govori ─Źinjenica da u ovom momentu sara─Ĺujemo sa 35 brendova, koji pored toga ┼íto promovi┼íu svoje proizvode i usluge, aktivno u─Źestvuju u kreiranju sadr┼żaja ─Źasopisa. Svi oni su prepoznali na┼í ─Źasopis kao relevantan medij koji kreiranjem unikatnog sadr┼żaja edukuje javnost i u svom domenu, definitivno, pomera granice. Nekolicina klijenata nam je rekla da je budu─çnost pred nama, a upravo smo mi pre tri godine izlazak prvog broja ─Źasopisa najavili sloganom ÔÇ×Budu─çnost je stigla – da li ste spremi?ÔÇŁ. Znali smo tada da pokre─çemo fenomenalan projekat koji ─çe vrlo brzo pomeriti granice u izdava┼ítvu stru─Źnih gra─Ĺevinsko-arhitektonskih ─Źasopisa. Nismo i┼íli linijom manjeg otpora i kopirali prose─Źna izdanja, ve─ç smo doneli odluku da kreiramo unikatan sadr┼żaj, ┼íto skoro niko danas i ne radi. Znali smo da jedino na taj na─Źin mo┼żemo postaviti ─Źvrste temelje za pri─Źu o gra─Ĺevinarstvu i energetskoj efikasnosti i da ─çemo jedino tako zavrediti pa┼żnju renomiranih brendova iz ove oblasti i pozornost ─Źitalaca.

grenef

GRENEF ÔÇô br.13 ÔÇô april 2021. godine

Druga─Źiji format samog izdanja i potpuno ekolo┼íki (zeleni) papir ─Źasopisa je bio veliki rizik u samom startu. Praksa je pokazala da klijenti vole velike formate i ÔÇ×sjajniÔÇŁ papir, a mi smo radili sve suprotno od toga. Re┼íili smo da sami kreiramo trendove i da pomeramo tr┼żi┼íte na na┼í na─Źin, ┼íto je bilo jako hrabro. ─îesto ka┼żem da je ÔÇ×lakoÔÇŁ biti hrabar kada ima┼í jasan cilj i viziju, a mi smo sve to imali. Na┼íu lucidnost su prepoznali i profesori sa gra─Ĺevinskog, tehnolo┼íkog, elektro i arhitektonskog fakulteta, pa smo sada redovno ┼ítivo u njihovim bibliotekama, a nekolicina njih se i pridru┼żila kreiranju sadr┼żaja svakog izdanja. Kako je rastao broj klijenata i mi smo pove─çavali broj strana i trudili se da ne smanjujemo broj stru─Źnih tekstova zbog pove─çanja broja oglasnih i PR stranica.

Danas GRENEF, sa napunjene tri ÔÇ×godiniceÔÇŁ sledi svoj put, raste iz broja u broj, usvaja nova znanja i tehnologije, trudi se da bude ispred svog vremena i svojim ─Źitaocima pru┼ża maksimum svakog dana i u svakom izdanju.

I danas je slogan isti ÔÇ×Budu─çnost je stigla – da li ste spremni?ÔÇŁ

Predrag Ra─Ĺen
direktor izdanja

Predrag Radjen