Connect with us
Novosti

Prvi Online meeting za sektor gra─Ĺevinarstva

Kompanija Sfera d.o.o. u saradnji sa partnerima organizuje Prvi online meeting za sektor gra─Ĺevinarstva koji ─çe biti odr┼żan 27.05.2020. godine u 12:00. Cilj ovakvih doga─Ĺaja je promovisati pozitivne trendove i tokove rada u online komunkaciji.

Kako funkcioni┼íu arhitektonski biroi u doba pandemije; koje zahteve klijenata mo┼żemo o─Źekivati u budu─çem periodu; digitalizacija i prednosti BIM-a i sli─Źno, su teme o kojima ─çe se razgovarati sa Vedranom Juki─çem i Matijom Sedakom iz arhitektonskog studija SODAA.

SODAA stvara korisnu i odr┼żivu arhitekturu kroz odgovoran timski rad. Pri projektovanju uva┼żavaju sva zate─Źena obele┼żja, te nastoje omogu─çiti savremene oblike kori┼í─çenja i prema potrebi generisati nove identitete prostora. Njihovi projekti skrojeni su prema uslovima lokacije i potrebama korisnika, konceptualnim promi┼íljanjem, kori┼í─çenjem novih tehnologija i holisti─Źkim pristupom te┼że najvi┼íim standardima struke. U poslednjem periodu dobitnici su vi┼íe internacionalnih i doma─çih nagrada kao ┼íto su: German Design Award 2020 u kategoriji izvrsne arhitekture, Grand Prix u kategoriji nerealizovanih projekata na 4. Balkanskom arhitektonskom bijenalu, 3. nagrada u kategoriji produkt dizajna na 4. Balkanskom arhitektonskom bijenalu, European Property Award 2019 u kategoriji projekata porodi─Źnih ku─ça, te mnoge druge.

Svi zainteresovani za u─Źe┼í─çe mogu se prijaviti putem LINKA.

Online meeting ─çe se odr┼żati putem platforme GoToMeeting. U─Źe┼í─çe je besplatno, a svi u─Źesnici ─çe dobiti link za pristup putem e-mail adrese i SMS poruke.