Connect with us

Novosti

Prvi Online meeting za sektor građevinarstva

Objavljeno

:

Kompanija Sfera d.o.o. u saradnji sa partnerima organizuje Prvi online meeting za sektor građevinarstva koji će biti održan 27.05.2020. godine u 12:00. Cilj ovakvih događaja je promovisati pozitivne trendove i tokove rada u online komunkaciji.

Kako funkcionišu arhitektonski biroi u doba pandemije; koje zahteve klijenata možemo očekivati u budućem periodu; digitalizacija i prednosti BIM-a i slično, su teme o kojima će se razgovarati sa Vedranom Jukićem i Matijom Sedakom iz arhitektonskog studija SODAA.

SODAA stvara korisnu i održivu arhitekturu kroz odgovoran timski rad. Pri projektovanju uvažavaju sva zatečena obeležja, te nastoje omogućiti savremene oblike korišćenja i prema potrebi generisati nove identitete prostora. Njihovi projekti skrojeni su prema uslovima lokacije i potrebama korisnika, konceptualnim promišljanjem, korišćenjem novih tehnologija i holističkim pristupom teže najvišim standardima struke. U poslednjem periodu dobitnici su više internacionalnih i domaćih nagrada kao što su: German Design Award 2020 u kategoriji izvrsne arhitekture, Grand Prix u kategoriji nerealizovanih projekata na 4. Balkanskom arhitektonskom bijenalu, 3. nagrada u kategoriji produkt dizajna na 4. Balkanskom arhitektonskom bijenalu, European Property Award 2019 u kategoriji projekata porodičnih kuća, te mnoge druge.

Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti putem LINKA.

Online meeting će se održati putem platforme GoToMeeting. Učešće je besplatno, a svi učesnici će dobiti link za pristup putem e-mail adrese i SMS poruke.

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno