Connect with us
Novosti

Otkazan je Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE planiran za 24-27. jun ove godine

Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE, koji je trebalo da bude odr┼żan od 24. do 27. juna 2020. godine zvani─Źno je i otkazan.

U nastavku vam prenosimo zvani─Źno saop┼ítenje Sajma gra─Ĺevinarstva SEEBBE:┬á

Po┼ítovani izlaga─Źi i posetioci,

Obave┼ítavamo vas da je Beogradski sajam doneo odluku da otka┼że 46. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva, koji je pod sloganom ÔÇťSnovi u osnoviÔÇŁ prvobitno trebalo da se odr┼żi od 22. do 25. aprila 2020, da bi u okolnostima pandemije virusa ÔÇťkovid-19ÔÇŁ njegovo odr┼żavanje bilo odlo┼żeno za 24 ÔÇô 27. jun 2020. godine.┬áOvakva odluka je doneta zbog nemogu─çnosti adekvatnog planiranja tako slo┼żenog i obimnog sajma u uslovima neizvesnog statusa ÔÇťkovid-bolniceÔÇŁ na Beogradskom sajmu i ostalih uvedenih┬ámera i ograni─Źenja sa neizvesnim trajanjem. Iskreno nam je ┼żao zbog situacije u kojoj smo se svi zajedno na┼íli, ne na┼íom voljom, ve─ç sticajem vanrednih okolnosti. Kao organizator najve─çeg sajma iz oblasti gra─Ĺevinarstva u regionu potrudi─çemo se da,┬ápobolj┼íanjem kvaliteta sajma SEEBBE, ostanemo dobar i pouzdan partner kako bi svi zajedno dali adekvatan doprinos gra─Ĺevinskoj industriji i srpskoj privredi u celini.

Izvinjavamo se zbog neugodnosti ili neispunjenih o─Źekivanja i nadamo se da ─çete nam se pridru┼żiti slede─çe godine na sajmu SEEBBE od 21-24.aprila 2021.godine.

Do sajma SEEBBE 2021 ┼żelimo vam dobro zdravlje i uspe┼ínu poslovnu godinu.

Srda─Źan pozdrav,
BEOGRADSKI SAJAM
Tim Sajma gra─Ĺevinarstva SEEBBE